- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.205
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.021
Kaç mm hatırlıyor musun benim de kanama alanım var kesem 2.19cm kanama alanım 0.56 ya 0.67 cm çıktı progesteron verdiben ozele gidiyorum doktorum gordu 4 gun sonra devletteki doktor yok dedi. ultrason farki da olâbilir
Bana ozeldeki doktorum hiçbir şey demedi üzülmemem için büyük ihtimalle devletteki doktorum dedi ozeldeki ulturasyon kağıdına bakınca aynı yerde kanama alanını gordumben ozele gidiyorum doktorum gordu 4 gun sonra devletteki doktor yok dedi. ultrason farki da olâbilir
a oyle mi bana kese altinda kanama alani var dedi gosterdi. uyarilarda bulundu devlette gorunmeyince progestani biraktim. carsamba gidecegim bakalim kalp atisi icin ☺Bana ozeldeki doktorum hiçbir şey demedi üzülmemem için büyük ihtimalle devletteki doktorum dedi ozeldeki ulturasyon kağıdına bakınca aynı yerde kanama alanını gordum
canim ben 5+3 te kese icin gitmistim o gun gordu. kese 5 mm di sanirim kanama alani kac mm denedi altinda uzun bir cizgiydiKaç mm hatırlıyor musun benim de kanama alanım var kesem 2.19cm kanama alanım 0.56 ya 0.67 cm çıktı progesteron verdi
suan kac haftaliksinBana ozeldeki doktorum hiçbir şey demedi üzülmemem için büyük ihtimalle devletteki doktorum dedi ozeldeki ulturasyon kağıdına bakınca aynı yerde kanama alanını gordum
Hayırlı olsun canıma oyle mi bana kese altinda kanama alani var dedi gosterdi. uyarilarda bulundu devlette gorunmeyince progestani biraktim. carsamba gidecegim bakalim kalp atisi icin ☺
dua edin evham yapmayin kac haftalikken kalp stisi duyulduKızlar tekrar merhaba herkese teşekkür ederim mesajımı görüp cevaplamışsınız Allah razı olsun. Sanırım dediğiniz gibi hormonlardan fazla ince düşünüp alınganlık yaptım. Mesajlarınızı okumaya devam ettim çok güzel süreçler hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ama benim içimde cumadan beri kötü bir his var Allah korusun ama sanki kalp atışını bir daha duyamayacakmışım gibi geliyo kalbim sıkışıyo normalde geçen hafta gitmiştim dr a ama dayanamadım bugün için de randevu aldım 15:30 a hem heyecanlı hem isteksizim korkuyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden
dua edin evham yapmayin kac haftalikken kalp stisi duyuldu
6+6 5+4 de kalp atışını gördük cok şükürsuan kac haftaliksin
masallah peki adet tarihine gore mi 5+4 te duydunuz ve ultrasondan mi duydunuz vajinalden mi6+6 5+4 de kalp atışını gördük cok şükür
Adet tarihimle bebeğim gün gün aynı karından duydummasallah peki adet tarihine gore mi 5+4 te duydunuz ve ultrasondan mi duydunuz vajinalden mi
Ben kalp sesi duymak istemedim çünkü kalp sesi dinlemek bebeğin kalp kapakciklarina Zarar veriyor o yüzden atışını izledikAdet tarihimle bebeğim gün gün aynı karından duydum
6 haftalıkken duyuldu bugün 7+2dua edin evham yapmayin kac haftalikken kalp stisi duyuldu
canımmm günümüz aynı bende 4+44+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozulduProgestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?
Kafanı dağıtacak şeyler yap salavat çek orgu ör kitap oku doğduğu zamanı hayal et miniğin evham yapıyorsun iyi düşün iyi olsunKızlar tekrar merhaba herkese teşekkür ederim mesajımı görüp cevaplamışsınız Allah razı olsun. Sanırım dediğiniz gibi hormonlardan fazla ince düşünüp alınganlık yaptım. Mesajlarınızı okumaya devam ettim çok güzel süreçler hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ama benim içimde cumadan beri kötü bir his var Allah korusun ama sanki kalp atışını bir daha duyamayacakmışım gibi geliyo kalbim sıkışıyo normalde geçen hafta gitmiştim dr a ama dayanamadım bugün için de randevu aldım 15:30 a hem heyecanlı hem isteksizim korkuyorum neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama ağlamak geliyor içimden
Cuma 464 pazar 928 Pazartesi 1392 olur karından gözükmez vajinal görünürdü ona da bakmamış endişe etme düşüklerden dolayı vermiştir4+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozulduProgestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?
Zamana bırakacaksın canım bir doktoruna danış istersenGunaydin kizlar
Dünden belli yataktan kafami kaldiramiyorim hiç belirtim yok çok iyiyim çok iyiyim diye herkese soyledim tam 8. Haftada geldi belirtiinanin kalkip çocuklarima bakamiyorum 6 yasinda ki kizim bulasiklari yikiyor o derce yani..
Nezaman gecer acaba bu sekilde yataklik olmam
progestan dogal bir molakül bir zarari yok dedi doktor hapin.4+4 bugün benim. Cuma bhcg 464 çıkmıştı. Bugün çağırdı doktor kese için ama karından göremedi. Vajinal muayene yapmak istemiyorum çarşamba gel dedi. Moralim bozulduProgestan verdi ama daha önce bir doktor risk ve kanama alanı yoksa hiçbir anlamı yok progestan kullanmanın demişti. Kafam karıştı. Daha önce 3 kaybım var. Bu yüzden verdi diye düşünüyorum. Sizin doktorlarınız hiçbir sıkıntı yokken de progestan veriyor mu? Bir de kese görünmüş olması gerekmez miydi?