- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.661
Geçen ay benmde böyle çıkmıştı albi golgeli iki gün sonra adet oldum insalah senin hayırlısıyla koyulasirAl bı ya daha 4 gün var
O değşiyor canım. Kesin bi süre yok. Genelde 1-2-3 gün içinde normali.Kızlar pık oldukdan bekadr surede catlama olur
Canım biliyorum hepimiz aynı durumu yaşıyoruz aynı süreçteyiz ama inanarak yola devam etmemiz lazım. Neden olmasın ki? Yere eki Rabbim ol desin. Buna inan. Sen çabala emek et sonucunu rabbime bırak. Olmayan neleri oldurdu olduruyor olduracak. Sen yürekten inan. Her şey gönlünce olsun
Acaba erken yumurtlamış olmayasın?Eki Görüntüle 3283007
Canim benim regle 8 gün kaldı.
Ama yumurtlama daha olmadı ilk defa
Normalde 10 gün kala oluyordu.
Bu ay combi kullandım, o mu geciktirdi acaba
Benim bu ay hiç umudum yok zaten supriz olmazGeçen ay benmde böyle çıkmıştı albi golgeli iki gün sonra adet oldum insalah senin hayırlısıyla koyulasir
Son 10 gunde ateşim yukselmedi canim.Acaba erken yumurtlamış olmayasın?
Canım benim pikten beri sağ kasığımda ağrı hafif de olsa devam ediyor. Göğüslerim her zamanki gibi hassas. Henüz test yapmadım yarın sabah yaparım belki. Başka da bir belirtim yokKızlarrrr, sizler ne alemdesinizVar mı belirtisi olan yakında test yapacak olan
@Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anneIADK @ozgeeeee1 pempbepsikolog R raziyesmsk @Kevssooo
Yok sen umudunu kaybetme hiç belli olmaz oBenim bu ay hiç umudum yok zaten supriz olmaz
Canım yumurtlama olmadıysa 8 gün kalmış olmaz yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor bilimsel olarak. Combinin geciktirdiğini düşünmüyorum rahim filmi geciktiriyor ben 49 günde adet olmuştumEki Görüntüle 3283007
Canim benim regle 8 gün kaldı.
Ama yumurtlama daha olmadı ilk defa
Normalde 10 gün kala oluyordu.
Bu ay combi kullandım, o mu geciktirdi acaba
Hemen mi çektin daha netlesmemiski çizgilerKızlar adetime bir gün var test yaptım emin olamadim bakar mısınız
Benim adetime bir hafta var henüz bir belirti yok gibi o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum dahaKızlarrrr, sizler ne alemdesinizVar mı belirtisi olan yakında test yapacak olan
@Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anneIADK @ozgeeeee1 pempbepsikolog R raziyesmsk @Kevssooo
5 dk bekledim aslında bu da 15 dk sonra olanHemen mi çektin daha netlesmemiski çizgiler
Canim ben geç yumurtliyorum. Dongum 28 gün ortalama ve yumurtlama 18. Gün ortalama hep. Yani regle 10 gün oluyordu yumurtlama.Canım yumurtlama olmadıysa 8 gün kalmış olmaz yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor bilimsel olarak. Combinin geciktirdiğini düşünmüyorum rahim filmi geciktiriyor ben 49 günde adet olmuştumama benim kanamam çok uzun sürmüştü rahim filminden sonra. O kanama adetten sayılmış geç olmuştum sonra. Combi aksine yumurtayı erken geliştiriyor dediğim gibi rahim filminin geciktirdiğini düşünüyorum
Canim resimde görünmüyor pek. Sen görebiliyor musun ?5 dk bekledim aslında bu da 15 dk sonra olan
Canim resimde görünmüyor pek. Sen görebiliyor musun ?
Neden şimdi yaptın, sabah ilk idrarla yarsaydin keşke
Değiştiriyor canım değiştiriyor maalesef döngüyüCanim ben geç yumurtliyorum. Dongum 28 gün ortalama ve yumurtlama 18. Gün ortalama hep. Yani regle 10 gün oluyordu yumurtlama.
Benim ilk gün kanama, 2. Gün lekelenme oldu bitti. Ama adet dongumu degistirdi demek.
Merkeze eğitime gidiyorum, sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Ondan şu yumurtlama olsa da bitse diye beklerken yumurtlayamadim bu ay, çok uykusuz kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?