- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.641
Evet ben de göremedim ama daha erken senin için umudumuzu yitirmeyelim
Valla bende gördüm gibi on dakika oldu kurima da olabilir neyse yarın sabah ilk idrarla yaparmBebişim ben de görür gibiyim o hayali çizgiyi
Göremedim ama ikiye bir durumdayım. Görenler fazlaValla bende gördüm gibi on dakika oldu kurima da olabilir neyse yarın sabah ilk idrarla yaparm
Buyuyp catlmaz ise kist oluurmus ama femara yi söyle doktoraHadi bakalım hayırlısı olsun kuzum. Ben de üç kez klomen kullanmıştım doktor takipli, iki kez iğne olmuştum. Walla bu ay doktor takipsiz klomen + promotil women kulllanasım geliyor ama bilemiyorum. İçimden geçen bu. Emin değilim. Çünkü çatlama tatile denk gelecek ve tatilde ailelerimizin yanında olacağız. Kaçak göçek değerlendirebilir miyiz emin değilim
Ortadaki fotoda daha net gördüm sankiValla bende gördüm gibi on dakika oldu kurima da olabilir neyse yarın sabah ilk idrarla yaparm
Evet benim ilk kullandığımda da kist olmuştu ama hemen geçiyor . En zararsız kist türüymüş o. Yani doktorum öyle demişti. Adetle atılmıştı zaten. Femara kist yapmıyor mu ki? O da aynısı?Buyuyp catlmaz ise kist oluurmus ama femara yi söyle doktora
Doktor kontrolünde olur bende üç defa klomen kullandım olumsuz olunca doktor bu daha iyisi deyip femara kullandırdı ond tuttuEvet benim ilk kullandığımda da kist olmuştu ama hemen geçiyor . En zararsız kist türüymüş o. Yani doktorum öyle demişti. Adetle atılmıştı zaten. Femara kist yapmıyor mu ki? O da aynısı?
İnşallah hepimiz en kısa sürede görürüz çift çizgileriOrtadaki fotoda daha net gördüm sankiAy hadi inşallah hamişsindir.
Yumurtlamadan sonra çok zor geçiyor günler resmen. Dün tüm gün temizlik yaptım. Bugün business woman oldum. İş yapıyorum. Yarın ve Salı zaten haftanın en yoğun günleri derken böyle böyle geçecek diyorum kendime ve 14-15 Ağustos nasipse sonucu öğrenmiş olacağım. Bugün daha 2 ya da 3. günüm.İnşallah hepimiz en kısa sürede görürüz çift çizgileri
Canım o yerinin çizgisi olarak görünüyor canlıdaAA çizgi görüyorum kız ama kuruma çizgisi gibi ama biliyorum hemen çekmişsin fotoyu kuruma olamaz. İnşallah yalancı pozitif çıkarmıyordur. Çizgi var orda görüyorum
Canım yeri gibi görüyorum çıkacak test sonucununKız ben görüyorum bir gölgesen bakınca görmüyorsan foto çekerken ki yansıma olabilir.
Hayırlısı birtanem.Canım yeri gibi görüyorum çıkacak test sonucunun
Yumurtlamanın 8 ya da 9.günündeyim sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Ara ara karın ağrım devam ediyor. Dün düğündeydim çok oynadım gece kasıklarım çok ağrıdı umarım kötü bi şey olmamıştır. Şimdilik bu kadar :)Kızlarrrr, sizler ne alemdesinizVar mı belirtisi olan yakında test yapacak olan
@Rabiskooo @UstaOzlem @genc-anne @IADK O ozgeeeee1 @pempbepsikolog @raziyesmsk @Kevssooo
Testin markası ne canm bata kac gün kaldiValla bende gördüm gibi on dakika oldu kurima da olabilir neyse yarın sabah ilk idrarla yaparm
Kaçak göçek olanlarn çoğu tuttuHadi bakalım hayırlısı olsun kuzum. Ben de üç kez klomen kullanmıştım doktor takipli, iki kez iğne olmuştum. Walla bu ay doktor takipsiz klomen + promotil women kulllanasım geliyor ama bilemiyorum. İçimden geçen bu. Emin değilim. Çünkü çatlama tatile denk gelecek ve tatilde ailelerimizin yanında olacağız. Kaçak göçek değerlendirebilir miyiz emin değilim
Yok yok olmamıştır kuzum. Ama sen yine de bu günlerde biraz dikkat et. Bebeğin tutunmaya çalıştığı kritik günler. Pozitif çıksa şok olurdum daha 8-9. gündeYumurtlamanın 8 ya da 9.günündeyim sabah test yaptım bir şey çıkmadı. Ara ara karın ağrım devam ediyor. Dün düğündeydim çok oynadım gece kasıklarım çok ağrıdı umarım kötü bi şey olmamıştır. Şimdilik bu kadar :)
Gününü beklemek beni daha çok strese sokuyor geçen aylardan onu fark ettim o yüzden çıkmayacağını bile bile yapıyorum hem gidişatı görürüm hem sonuç negatifse negatif görmeye alışırım pozitifse de onca negatifin üstüne ilaç gibi gelirYok yok olmamıştır kuzum. Ama sen yine de bu günlerde biraz dikkat et. Bebeğin tutunmaya çalıştığı kritik günler. Pozitif çıksa şok olurdum daha 8-9. günde
Testin markası ne canm bata kac gün kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?