- 5 Temmuz 2022
- 2.103
- 3.105
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.621
Olmayan çizgiyi buluyorduk falanAy eskiden ne güzel her gün test yapılırdı. Artık Bat'ı gelen bile yapmaz oldu dfghjklkjhg topik kızları akıllanmaya başlamışeskiden eğlenniyoduk ne güzel.
Heyyy gidi günlerOlmayan çizgiyi buluyorduk falan
At bize de at
Hayali ya benimkiAtsana biz de görürürz belki
Bence bizden sonra gelen ekip gene bol bol yapar. Bu tarihtekiler baya temkinli çıktı. Diğer grup testleri yardırıyorduAy eskiden ne güzel her gün test yapılırdı. Artık Bat'ı gelen bile yapmaz oldu dfghjklkjhg topik kızları akıllanmaya başlamışeskiden eğlenniyoduk ne güzel.
Negatif efekt vardı orda efekt yapıyordukOlmayan çizgiyi buluyorduk falan
Evet ben de göremedim ama daha erken senin için umudumuzu yitirmeyelimHayali ya benimki
Utanmasak kalemle çizip atacaktıkNegatif efekt vardı orda efekt yapıyorduk
4 gün var kız neyse Çarşamba gelmezse bir daha yparim ay canım çekti gideym de test sipariş edeym bir kutu ilk hamileligimde öyle yapmıştımEvet ben de göremedim ama daha erken senin için umudumuzu yitirmeyelim
AA çizgi görüyorum kız ama kuruma çizgisi gibi ama biliyorum hemen çekmişsin fotoyu kuruma olamaz. İnşallah yalancı pozitif çıkarmıyordur. Çizgi var orda görüyorumAy adetime 8 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı
Valla arkasına flash falan tutuyordukUtanmasak kalemle çizip atacaktıko derece kaptiriyorduk
Bebişim ben de görür gibiyim o hayali çizgiyiHayali ya benimki
Benimki baya hayali gini ya alıştı yada gözümüz bilemedkmki ayhhh hiç aklimd yokkenBebişim ben de görür gibiyim o hayali çizgiyi
Et et sipariş öyle rahat oluyor. Hep lazım. Yumurta takibine mi başlayacaksın canım?4 gün var kız neyse Çarşamba gelmezse bir daha yparim ay canım çekti gideym de test sipariş edeym bir kutu ilk hamileligimde öyle yapmıştımher gün yapıyordum fixs kimi kandiriom yarın gene yaparım gibi ama bakalım zate. Sonra da tedaviye baslicam
Ayhhhbende acacam şimdiEki Görüntüle 3282974 @edahandro kasetı acınca gördüm ki düz çizgi değilmiş ters c şeklinde kurumus kalmıs heralde bıan umutlanmıştım
Femara ile yumurta büyütme sonra çatlatma iğnesi olacak gene bakalım ilkinde öyle kalmistimEt et sipariş öyle rahat oluyor. Hep lazım. Yumurta takibine mi başlayacaksın canım?
Sen yarın sabah bir daha yap kuzumEki Görüntüle 3282974 @edahandro kasetı acınca gördüm ki düz çizgi değilmiş ters c şeklinde kurumus kalmıs heralde bıan umutlanmıştım
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum. Ben de üç kez klomen kullanmıştım doktor takipli, iki kez iğne olmuştum. Walla bu ay doktor takipsiz klomen + promotil women kulllanasım geliyor ama bilemiyorum. İçimden geçen bu. Emin değilim. Çünkü çatlama tatile denk gelecek ve tatilde ailelerimizin yanında olacağız. Kaçak göçek değerlendirebilir miyiz emin değilimFemara ile yumurta büyütme sonra çatlatma iğnesi olacak gene bakalım ilkinde öyle kalmistim
Haklısın canım gece oturdum düşündüm sonra gelip gönlümü almaya çalıştı ben de uzatmadımMaalesef evrenin yazılı olmayan bir kanunu gibi. Ancak şöyle düşünmek lazım o gün siniri bir kenarı bırakıp. Şu anda evi terk edip gitmiyorsan demekki o kadar da büyütülecek bir durum yok ve her iki taraf da sakinleşince her şey güllük gülistanlık olacak. Keşke o günü değerlendirseymişiz dememek için bişileri görmemeliyiz o güncük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?