- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.701
Ay kuzum nasıl mutlu oldum.Kızlar ben tekrar emin olmak için şimdi test yaptım artık çizgi net gözüküyorşimdi yarın kan vericem aile hekimine mi gitmem gerekiyor daha önce bunun için hiç kan vermedim ne söylemem gerekiyor heycanlıyım
Olabilir canım daha reglim gelmedi bende bekliyorumGözümden kaçmış bu mesaj. Valla o bende reglim gelmeden 3-4 gün önce gelmeye başlıyor canım.
Allah Allah bende ilk defa oldu ve bu kadar fazla ilk defa yani şaşırdım doğrusu acaba dedim simdi mi yumurtluyorumKız o sende ilk defa mı oluyo ben hep öyleyim krem sürmüşüm gibi hep
Yok cnm o hep olur bütün kadınlarda bazen fazlalaşır adete yumurtlama dönemi daha akışkan sıvı saydam yapıda olur adete yakın koyu kıvamlı krem gibi olurAllah Allah bende ilk defa oldu ve bu kadar fazla ilk defa yani şaşırdım doğrusu acaba dedim simdi mi yumurtluyorum
Anladım canım teşekkür ederim demekki adet olacağımYok cnm o hep olur bütün kadınlarda bazen fazlalaşır adete yumurtlama dönemi daha akışkan sıvı saydam yapıda olur adete yakın koyu kıvamlı krem gibi olur
Adetle de çok alakalı değil aslında yumurtlama dönemin bitti demek istiyo vücut akışkan olan zaman yumurtlama olduğu için o zaman da yumurtlamayı hatırlattığı gibi ne kadar kaldı adetine benim 4 kaldı bende de yine krem gibi gibi geliyo ara araAnladım canım teşekkür ederim demekki adet olacağım
Bugun karnim hep regl olacakmisim gibi agridi, ilk gebeligimde de boyle olmustu ama her an regl olacagim diye korkuyorumKuzum senin Bat ın 11 Ağustos zaten. Perşembe kaset testle yapsan da çıakr. Erken gebelik testi daha erken günlerde yapılıyor.
İnşallah bu da bir çeşit hamişlik belirtisidir sendeki ama.Olabilir canım daha reglim gelmedi bende bekliyorum
Olmayabilirsin kuzum. O dediğin akıntısı gelip sonrasında hamile olduğunu öğrenen kişileri okudum forumda.Anladım canım teşekkür ederim demekki adet olacağım
Şu testleri görünce o kadar çok mutlu oluyorum ki kendim gibi seviniyorumKızlar ben tekrar emin olmak için şimdi test yaptım artık çizgi net gözüküyorşimdi yarın kan vericem aile hekimine mi gitmem gerekiyor daha önce bunun için hiç kan vermedim ne söylemem gerekiyor heycanlıyım
Evet kuzum pik. Bu ovulasyon testini ilk defa görüyorum.Kızlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu pik mi oluyor ?
Prefertil diye bir markanın. Yarın da tekrarlayayım testi değil mi ? Uygulamada yumurtlama günü bugünü gösteriyorEvet kuzum pik. Bu ovulasyon testini ilk defa görüyorum.
Evet canım elinde tst varsa her gün aynı saatte yapmaya özen göster. Ancak bu geceyi mutlaka değerlendirinPrefertil diye bir markanın. Yarın da tekrarlayayım testi değil mi ? Uygulamada yumurtlama günü bugünü gösteriyor
Dün değerlendirmiştik ama bugün de olsun ne olur ne olmaz şans yüksek olur belkiEvet canım elinde tst varsa her gün aynı saatte yapmaya özen göster. Ancak bu geceyi mutlaka değerlendirin
Duygusal iniş çıkışlarımızda buradan destek almak çok iyi geliyor . Özellikle böyle mesajlar bana umut oluyorKızlar son günlerde farkındayım çoğu kişinin modu düştü. Morali bozuldu. Umutsuzluğa kapılmaya başladı.
Bunların hepsi çooook normal. İnsanız, robot değiliz.
Ancak bu duyguların sizi tamamen esir etmesine lütfen izin vermeyin. Hayat devam ediyor, nefes aldığımız sürece her konuda umut var. Bugünleri ileride çok güzel hatırlayıp anacağımızdan eminim.
Lütfen silkelenin ve bu günlerin tadını çıkartınElimizden geleni yapıyoruz, gerisi Allahın takdiri. Şükür halimize, bugünlerimizi aramayalım hiç bir zaman.
Siz bilirsiniz. Dünü değerlendirdiysen yarını da değerlendirebilirsin canım bugünü boş geçip. Benim eşim bu ay 4 gün üst üste değelendirmek istedi. Bu ay böyle denedik ilk defa. Hatta bugün 5. günü de istedi terlik attım kafasına.Dün değerlendirmiştik ama bugün de olsun ne olur ne olmaz şans yüksek olur belkihatta yarın yine pik çıkarsa yarın da
Hahahah fırsat bu fırsat demiş ama yazık adama 5. Gün de yapıverSiz bilirsiniz. Dünü değerlendirdiysen yarını da değerlendirebilirsin canım bugünü boş geçip. Benim eşim bu ay 4 gün üst üste değelendirmek istedi. Bu ay böyle denedik ilk defa. Hatta bugün 5. günü de istedi terlik attım kafasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?