- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #19.601
Evet çizgi çıkarmış. Laboquik çizgi çıkarmıyor bende de. İnşallah kuzum bebiştirKızlar teste bi bakar mısınız ilk yaptıgımı da atmıstım hayal mayal görüyorum sanmıştım gözüm görmek istiyor diye heralde düşünmüştüm ama kuruma çizgisi mi var mı bilemedim. 5 sene labaquıck marka kullandım hiç kuruma çizgisi çıkarmamıstı. Bata 2 gün varken de aynı marka yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi yoktuEki Görüntüle 3282955 Eki Görüntüle 3282954
Ben de kaç zamandır bunu diyorum herkese. Piki beklemeyin, koyulaşmaya başladığını anladığınızda değerlendirmelere başlayın mutlaka 1 dolu 1 boş. Pik ve çatlama gününü de mutlaka değerlendirin.Koyulaşmaya başlayınca demekki o hafta denemek gerek illa piki beklemeyelim
Valla test çok beklediği için bir şey diyemiyorum. İnşallah bebişin seninledir canımKızlar teste bi bakar mısınız ilk yaptıgımı da atmıstım hayal mayal görüyorum sanmıştım gözüm görmek istiyor diye heralde düşünmüştüm ama kuruma çizgisi mi var mı bilemedim. 5 sene labaquıck marka kullandım hiç kuruma çizgisi çıkarmamıstı. Bata 2 gün varken de aynı marka yaptım ertesi gün bile kuruma çizgisi yoktuEki Görüntüle 3282955 Eki Görüntüle 3282954
Çok mantıklı bende bunaltmamak için piki bekliyorum bundan sonra dediğin gibi denicemBen de kaç zamandır bunu diyorum herkese. Piki beklemeyin, koyulaşmaya başladığını anladığınızda değerlendirmelere başlayın mutlaka 1 dolu 1 boş. Pik ve çatlama gününü de mutlaka değerlendirin.
Yarın sabah tekrarlıyım o halde inşallahEvet çizgi çıkarmış. Laboquik çizgi çıkarmıyor bende de. İnşallah kuzum bebiştir
Aldırdim dayanamayıpKızlarrrr, sizler ne alemdesinizVar mı belirtisi olan yakında test yapacak olan
R Rabiskooo U UstaOzlemgenc-anne IADK O ozgeeeee1 pempbepsikolog R raziyesmsk Childdevelopment
Ay erken sanki ama bi tane yap çok amaa çoook canın çekiyorsaa
Negoooooooo hayali bir çizgi görüyorum ama hayali olduğunu biliyorumAy erken sanki ama bi tane yap çok amaa çoook canın çekiyorsaa
Benim kasık batmalarım var ara ara ama göğüslerde hiç bir hassasiyet yok şuan. Daha test yapmayı düşünmüyorum. Bu ay yumurtlamam da 2 3gün geç oldu geçmişe göre. Geçen pzt yumurtladım. Ne zaman test yapsamKızlarrrr, sizler ne alemdesinizVar mı belirtisi olan yakında test yapacak olan
R Rabiskooo U UstaOzlemgenc-anne IADK O ozgeeeee1 pempbepsikolog R raziyesmsk Childdevelopment
24 25 pikdi 26 sından hesaplıyosak 12 fln ediyoKız yumurtlamadan 10 gün sonra nassı çıksın. Umut var hala. Hele bi de cuma yapmıştın 8. Gündeumut var tabiki canım. İnşallah pozitife döner.
Bence bir 4 gün bekle sen canım. Test yapsan da negatif çıkma ihtimali yüksek, daha çok erkenmiş.Benim kasık batmalarım var ara ara ama göğüslerde hiç bir hassasiyet yok şuan. Daha test yapmayı düşünmüyorum. Bu ay yumurtlamam da 2 3gün geç oldu geçmişe göre. Geçen pzt yumurtladım. Ne zaman test yapsam
Kız ben görüyorum bir gölgeAy adetime 8 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı
Atsana biz de görürürz belkiNegoooooooo hayali bir çizgi görüyorum ama hayali olduğunu biliyorum
At bize de atNegoooooooo hayali bir çizgi görüyorum ama hayali olduğunu biliyorum
Hı cuma 10. Günü diyorsun o zaman. Evet şimdi 12. İkimizin aynıydı24 25 pikdi 26 sından hesaplıyosak 12 fln ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?