- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.921
Edicem canım ayın 1 inde verdim kan ama negatif çıkmıştı dikkat edicem ne olur ne olmazcanım ben haziranda kimyasal geçirdim sonra temmuzda 1 hafta adetim gecikti beta 78di ama sonra düşmeye başladı.Yani tekrar hamilelik olabilir geciktiyse bence bu kadar.Tatilde dikkat et kendine
Ben bu ay iptalim canım ovulasyon da yumurtlamam olmadı, 2 haftadır da bitmeyen pembe kahverengi bir ara kanamam varGüzel kızlarrrrr sizlerin Bat tarihlerini de geldiNe durumdasınız, ne zaman test yapıcaksınız. Yarın yapacak var mı
C Conqueror123 M Meryem2110 @TeraziBurcuu @eylem91 @RhieraN
Kontrole tam zamanlama olur kankam
Bugün yarın gelirse ptesi de randevuydu sanırım zamanlama iyi oldu, Ağustos yeni bir sayfa
Yeni aya bomba gibi başlayalım bu ay bizim ayımız olsun inşallah
Hakkında hayırlısı olsun kuzum
Aynen canlarım bugün gün içinde gelir artık önümüze bakarızÇok şükür. Gelsin de önüne bakabil.
Ben hala test yapmadım ama göğüslerimde şişlik ve ağrı var adet olacakmışım gibi bir his varGünaydın güzel kızlarBat tarihleriniz yaklaştı. Erkenden regl olan var mı? Ya da test yapıp hamiş olan
@ozugeTurnaBulut @Boldi S Sevda 16 @mirasanne @cnlrm @Blackberry36 @Alonya03 @edahandro
İnşallah hormonlarında düzgün çıkarda daha rahat hareket edersin çocuk konusunda ay dualarım seninleAynen canlarım bugün gün içinde gelir artık önümüze bakarızhayırlısı olsun. 1 gün gecikmiş oldu onu da progestana bağlıyorum. İyi ki randevuyu iptal edip pazartesiye almışım inşallah her şey güzel olacak
Kuzum bekleyelim ateş bizi yanıltmaz zaten yumurtlama olursa yükselişten anlarızEn son beta 280lerdeydi canım yavaş yavaş düştü evet birden düşmedi 11 temmuzda 3 dü betam doktor gerek kalmadı artık bakmaya dedi o acaba yumurtlama etkilemiş olabilir mi
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun en son yaptırdığımda hormonlarım iyiydi ama uzun süre oldu bakılmıyor tekrar baktırmak istiyorum. Rahim filmi çekildim, eşim sperm testi oldu kaç kere muayene gittim sıkıntı yok diyorlar ama 13. Ay oldu olmadı bekleyeceğiz bakalım görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eylerİnşallah hormonlarında düzgün çıkarda daha rahat hareket edersin çocuk konusunda ay dualarım seninle
İnşallah hayırlı zamanda gelsin yavrun canım benim inşallah sende güzel haberi al tez zamanda hayırlı zamandaÇok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun en son yaptırdığımda hormonlarım iyiydi ama uzun süre oldu bakılmıyor tekrar baktırmak istiyorum. Rahim filmi çekildim, eşim sperm testi oldu kaç kere muayene gittim sıkıntı yok diyorlar ama 13. Ay oldu olmadı bekleyeceğiz bakalım görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Daha fazla bekletmediği iyi olmuş. İyi ki ranedevunu pazartesiye almışsın. Hakkında hayırlısı olsun canım. Yeni ay, yeni umutlarKızlar o iş tamam. Ateş düştü. Gün içinde adetim gelir. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac @melisaa93 @TASUU @imagination forever @Safransari IADK TurnaBulut @Belisimm @golden-snitch @edahandro C Conqueror123 @Perlitik @Gul220
Tamam canım devam edeyim ben ateşe o zaman sağolKuzum bekleyelim ateş bizi yanıltmaz zaten yumurtlama olursa yükselişten anlarız
Kimyasal bozuyor döndüyü, ben de haziranda oldum bir sonraki adetim gecikti bu ay yumurtlamam da gecikti hattaYok kuzum hiç gecikmem olmazdı saati saatine olurdım haziran ayında kimyasal hamile kaldım ondan oldu herhalde böyle
Oha)Ben pik günü ve onun 3 gün öncesini değerlendirdigimde kalmıştım
İnşAllah güzelimAynen canlarım bugün gün içinde gelir artık önümüze bakarızhayırlısı olsun. 1 gün gecikmiş oldu onu da progestana bağlıyorum. İyi ki randevuyu iptal edip pazartesiye almışım inşallah her şey güzel olacak
yumurtlama haftasına gectim canım bugün eve gecince ovulasyon yapacam ateşte düşüşte galiba erken yumurtlıcam kasık agrılarım başladı senin durumun nasıl yakınız yine birbirimizeCanımbeyons sen ne durumdasın yaklaştımı yumurtlama
Haziranda gebe kaldığımı öğrendim temmuz 2 de düşük yaşadım ve hala kimyasal kanamasından sonra kanama yaşamadım yumurtlama benimde gecikti sanırımKimyasal bozuyor döndüyü, ben de haziranda oldum bir sonraki adetim gecikti bu ay yumurtlamam da gecikti hatta
Benimde haftaya başlıyor yumurtlama canım. Adetin 4. Günü gittim klomen verdi günde 1 defa haftaya perşembe tekrar çagırdı. Ama bakarken ne kadar nazlanıyor yumurtlama olsun diye çabalıyoz ama çok nazlanıyor dedi. Takviyelerime devam ediyorum ek olarak mfk adviktor aldım içinde büyün inositaller var hemde insülin direnci içinmiş gelsin onada başlıcamyumurtlama haftasına gectim canım bugün eve gecince ovulasyon yapacam ateşte düşüşte galiba erken yumurtlıcam kasık agrılarım başladı senin durumun nasıl yakınız yine birbirimize
ateş düşüncemi yumurtlama oluyoryumurtlama haftasına gectim canım bugün eve gecince ovulasyon yapacam ateşte düşüşte galiba erken yumurtlıcam kasık agrılarım başladı senin durumun nasıl yakınız yine birbirimize
hayıta devam mı canm bu ay bende başladım bakalım :)Benimde haftaya başlıyor yumurtlama canım. Adetin 4. Günü gittim klomen verdi günde 1 defa haftaya perşembe tekrar çagırdı. Ama bakarken ne kadar nazlanıyor yumurtlama olsun diye çabalıyoz ama çok nazlanıyor dedi. Takviyelerime devam ediyorum ek olarak mfk adviktor aldım içinde büyün inositaller var hemde insülin direnci içinmiş gelsin onada başlıcamtüm tuşlara basıyorum
2 3 derece düşüyor canım yunurtlamadan önceateş düşüncemi yumurtlama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?