- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.881
Çok aktif olmasamda bu grupta hamiş olmalarını beklediğim canlar var, takipteyim, o yüzden çoğunluk yazılanları okuyorum... içini rahatlatmak için yazayım istedim. 39 yaşındayım, 3.ye hamileyimAramızda 35 yas ve üzeri var mi kızlar?Bileyim yani herkesin ablası miyim topikte35 yasindayim 10 yıllık evliyim
Yükselmeye başladı kuzum bugün neden böyle oluyor hiç bişey anlamadımDüşüşe geçmiş canım ateşin adet ateşine düşmüş olman gerek normlade ama kimyasal geçirdigin için adet olana kadar böyle düşük seyredebilir hemen de olabilirsin bir haftada sürebilir
Yaaa ne hoşsunuz maşaallah size saglikla kucaklayın yavrunuzuÇok aktif olmasamda bu grupta hamiş olmalarını beklediğim canlar var, takipteyim, o yüzden çoğunluk yazılanları okuyorum... içini rahatlatmak için yazayım istedim. 39 yaşındayım, 3.ye hamileyimsağlıkla gelsin bebişin inşallah
fırınım var canım hem davul hem ankastre ama biz iki kişiyiz büyük geliyor küçük tepsi koyuyorum kocaman fırın berbat oluyor emin ol seninde olmasa düşünürdün bıktım patates kızartmaktan her taraf yag sıcrıyo bıde temizliği off dedirtti yani mecbur normal bişey alacamKızartmayı hiç güzel yapmıyor vallatadı bir tuhaf oluyor. Ama dondurulmuş patatesi çok güzel kızartıyor aynı burger kingteki gibi oluyor. Tavuğu da güzel pişiriyor ama fırınla aynı sürede pişiriyor yada ben daha kızarmış sevdiğim için ekstra uzatıyorum süreyi. Biberi güzel közlüyor. Ama közmatikte aynı işi yapıyor. Buzluktan börek fln ısıtacaksan da güzel ısıtıyor. Yani fırının varsa Airfry’a gerek olduğunu düşünmüyorum. Benimki büyük olduğu halde tavuk fln yaparken iyice sıkıştırıyorum anca yetiyor
Bugün yarın gelirse ptesi de randevuydu sanırım zamanlama iyi oldu, Ağustos yeni bir sayfaKızlar o iş tamam. Ateş düştü. Gün içinde adetim gelir. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac @melisaa93 T TASUU @imagination forever @Safransari @IADK TurnaBulut @Belisimm golden-snitch @edahandro @Conqueror123 @Perlitik @Gul220
En son adet 24 Nisan canım ve tahminimce tek ilişki ile hamile kadimYaaa ne hoşsunuz maşaallah size saglikla kucaklayın yavrunuzuYeni mi hamile kaldınız?Ben de 3.yü istiyorum.
dediğine bi bakayım canım litreside büyükmüş iş görür gibiBende YUİ markası var airfrey da çok memnunum 6L birde kalabalık misafir bile rahatlıkla hazırlayabiliyorum , ben çok yemek yapıyorum onda söylemesi ayıp tavuk şişler , köfte, börek , sulu yemek elim kolum oldu 1 elim robot süpürge 2.elim airfrey
canım sen regl olmadınmıYükselmeye başladı kuzum bugün neden böyle oluyor hiç bişey anlamadım
Biz citiriz bi kere çıp çıtır hem de.Nedir ki 35Kız buçuk muçukben de buçuğum da çok karıştırmayalım oraları
Yok kuzum olmadım gecikmemin 6 günü bugün gecikmenin 2 günü kan verdim negatifcanım sen regl olmadınmı
Olacağı varsa tek ilişkiye falan bakmıyor demek ki.Maşaallah.Benim için de hayirlisi olsun.Yarin test yapicam.En son adet 24 Nisan canım ve tahminimce tek ilişki ile hamile kadimdepremden dolayı ailemizin yanındaydık, kaçak göcek 4 5 günde bir olabiliyordu o da her zaman değil...
Canim sen bu test daha mı versen acabaYükselmeye başladı kuzum bugün neden böyle oluyor hiç bişey anlamadım
Yeni aya bomba gibi başlayalım bu ay bizim ayımız olsun inşallahKızlar o iş tamam. Ateş düştü. Gün içinde adetim gelir. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac @melisaa93 T TASUU @imagination forever @Safransari @IADK TurnaBulut @Belisimm golden-snitch @edahandro @Conqueror123 @Perlitik @Gul220
Çok sabırsızlık yapıp defalarca test yaptım 2 kere kan verdim en iyisi beklemek şuan beklemeye çekildim kuzum gebelikten dolayı olduğunu düşünmüyorum artık ama neden gelmiyor açıkçası bugün gece yola çıkıyoruz tatile şuan gelmemesi işime yarar ama hamişssem filan diye yolda dikkat edeyim diyorum kendime Antalya 7 saat sürecek kafa da deli sorular eşimde de öyle bi araba var ki modifiye manyağı altımız yere sürüyor giderkenCanim sen bu test daha mı versen acaba
Gelmiyorlar ki başlayayım yeni aya kuzum kür malzemeleri aldım yapıcam dedim ama ne gelen var ne gidenYeni aya bomba gibi başlayalım bu ay bizim ayımız olsun inşallah
Sen tekrar dogurgan döneme yaklaşıyorsun canım. Kimyasaldan sonra hiç adet olmadın mıYükselmeye başladı kuzum bugün neden böyle oluyor hiç bişey anlamadım
betan sıfırlandı mı canımGelmiyorlar ki başlayayım yeni aya kuzum kür malzemeleri aldım yapıcam dedim ama ne gelen var ne giden
Hakkında hayırlısı olsun kuzumKızlar o iş tamam. Ateş düştü. Gün içinde adetim gelir. @Papatyamavissmelegim can A Afratafrac @melisaa93 T TASUU @imagination forever @Safransari @IADK TurnaBulut @Belisimm golden-snitch @edahandro @Conqueror123 @Perlitik @Gul220
Hayır canım hiç adet olmadım kimyasal düşükte kanama yaşadım doktor onu normal adet gibi düşün dedi 2 Temmuz da başladı normalde 27 günde bir oluyorum bugün 34 günSen tekrar dogurgan döneme yaklaşıyorsun canım. Kimyasaldan sonra hiç adet olmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?