- 3 Şubat 2022
- 1.231
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.821
Ben 36 ile katılıyorum canım bir kaç arkadaş daha varAramızda 35 yas ve üzeri var mi kızlar?Bileyim yani herkesin ablası miyim topikte35 yasindayim 10 yıllık evliyim
Evet ben öyle gebe kalmıştım.Kizlar merhaba 13 aylik bir oglum var yeniden gebelik dusunuyorum bu ay adetim 26 sinda bitti 28 ve 29 unda korunmasiz iliskimiz oldu suan acayip bir kasık agrim var belirtiler bu kadar cabuk cikmaz ama ben bu agriyi taniyorum ve adetten hemen sonra gebe kalmak mümkün mü bilgi sahibi olanlardan yorumlarini bekliyorum
Ben hatta 35 buçuğum.Aynı sayılırızBen 36 ile katılıyorum canım bir kaç arkadaş daha var
Hayır, sayılmayız ben de 36 buçuğumBen hatta 35 buçuğum.Aynı sayılırız
Tamam canim 1 yas nedir ki alla alla.Hayır, sayılmayız ben de 36 buçuğum
Ayy evetTamam canim 1 yas nedir ki alla alla.Çocukluğumuz 90 larda geçti işte.En güzel yıllarda
Ben de 34,5 Ocak ayı doğumluyumBen hatta 35 buçuğum.Aynı sayılırız
35 yaşındayım 15 yıllık evliyim canım birisi 15 digeri 9 yaşında iki kızım var allah nasip ederse 3. Bebegi istiyoruz.Aramızda 35 yas ve üzeri var mi kızlar?Bileyim yani herkesin ablası miyim topikte35 yasindayim 10 yıllık evliyim
Tam 1 yas o vakit ben de ocak 88Ben de 34,5 Ocak ayı doğumluyum
Ocak dogumluyum ocakta 36 ya girdim tam 35.5 yaşındayım35 yaşındayım 15 yıllık evliyim canım birisi 15 digeri 9 yaşında iki kızım var allah nasip ederse 3. Bebegi istiyoruz.
Tam 1 yas o vakit ben de ocak 88
Ocak dogumluyum ocakta 36 ya girdim tam 35.5 yaşındayım
Vaaav masallah erken evlenmişsin.Allah bağışlasın kızlarını çiçeklerini35 yaşındayım 15 yıllık evliyim canım birisi 15 digeri 9 yaşında iki kızım var allah nasip ederse 3. Bebegi istiyoruz.
Ben bu ay test yapmicam testten soğudumGüzel kızlarrrrr sizlerin Bat tarihlerini de geldiNe durumdasınız, ne zaman test yapıcaksınız. Yarın yapacak var mı
C Conqueror123 M Meryem2110TeraziBurcuu eylem91 RhieraN
Evet canım 19 bitti evlendim. Allah bagışlasın inşallah allahım saglıkla sıhatle bana bir tane ogluş sanada prenses nasip etsin inşallah. Allahım gönlündekini nasip etsinVaaav masallah erken evlenmişsin.Allah bağışlasın kızlarını çiçekleriniBenim de 8 buçuk yaşında ve 4 yaşında iki emanetim ogluslarım var Rabbim bagislasin herkesin evladiyla Ben de haliyle 3.bebisi istiyorum Allahtan
Ben 19 Ocak
Ayyy canim oğlak kızlarım burçdaslarimBende 14 ocak88 dogumluyum bebem
Aaaamiiinnn hayirlisi ve sağlıklısi ile insallahhhhhEvet canım 19 bitti evlendim. Allah bagışlasın inşallah allahım saglıkla sıhatle bana bir tane ogluş sanada prenses nasip etsin inşallah. Allahım gönlündekini nasip etsin
Hayırlı akşamlar kizlar. 6 yıllık evliyim hayırlısı ile çocuk düşünüyoruz. 29 yaşındayım. Adetime 10 gün kaldı. Pcos tanısı var. Onun için bitkisel bir karışıma başladım. Fayda etti mi bilmiyorum. İlerleyen günlerde göreceğiz.. Kasıklarimda ağrı hissediyorum psikolojik de olabilir. Test yaptım negatif çıktı. Tabi çok erken diyeceksiniz ama :) 6 yıllık bir süreçten sonra son günleri beklemek öyle zor geliyor ki. Burada da Rabbim isteyen tüm kardeşlerime en hayırlısı zamanda kolaylıkla nasip etsin.. Bizlere de emanetlerimizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?