- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 148
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.861
Bende YUİ markası var airfrey da çok memnunum 6L birde kalabalık misafir bile rahatlıkla hazırlayabiliyorum , ben çok yemek yapıyorum onda söylemesi ayıp tavuk şişler , köfte, börek , sulu yemek elim kolum oldu 1 elim robot süpürge 2.elim airfreyevet bende xiaomi düşündüm fiyatı philipse göre daha uygun bıraz daha bakınayım belki indirim bişey cıkar parayı hep ovulasyona testlere vitaminlere harcayınca elimde bişeyde kalmıyor
Tamm ins canm.Tek ilişki nedeniyle psikolojik olarak tutmaz diye ya da gerçekten hamile olmadığım için bisey hissedemiyorum.Belirti var ama regl belirtisi diyorum hep.Kendimi hamile olmama ihtimaline hazırlıyorum devamli.Gözümden kaçarsa beni de etiketler misin canım, tek ilişki yaşayan biz olduk sanırım . Ama benim bat'a daha 10 gün var
Kitapkurtlarına imrenirim daima.Kitap Kurduyum diyemem ama kitap okumayı çok severim diyebilirim.Önerilere açığımAramızda Kitapseverler mi var? Tam bir kitapkurduyumdur insta sayfam dahi var :) okur paylaşır yorumlarım kitaplar candır yaaamonimoni
Yanlış çıkıyor bunlar.Kızlar böyle şeyler varmış, yeni gördüm ben. Daha önce deneyen var mıaslaa test almak istemiyorum ama bunlar basit şeyler
35 yaş burdayım canımAramızda 35 yas ve üzeri var mi kızlar?Bileyim yani herkesin ablası miyim topikte35 yasindayim 10 yıllık evliyim
Hoşgeldin canımA Afratafrac beni de ekler misin? Sat 30 temmuz bat henüz bilmiyorum. İlk kez famera kullanıyorum birlikte takip edelim istiyorum
Kız buçuk muçukBen hatta 35 buçuğum.Aynı sayılırız
Şu bi gerçek ki tek ilişkiden dolayı tutma ihtimalimiz düşük olabilir. Ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor. Belkide bilmeden tam olması gereken zamanda yaptık. Ya da spermin yaşadığı o bikaç günde bişeyler oldu bilemeyiz. Ben de de karın ağrısı şişkinlik ve gaz var kendimi kaptırmamaya çalışıyorum değilsem diye. Amaa naapıyoruz olumlu düşünüp ya tuttuysa? DiyoruzTamm ins canm.Tek ilişki nedeniyle psikolojik olarak tutmaz diye ya da gerçekten hamile olmadığım için bisey hissedemiyorum.Belirti var ama regl belirtisi diyorum hep.Kendimi hamile olmama ihtimaline hazırlıyorum devamli.
Ben onlardan çok yaptım canım hepsi yalan ben küçük kızımın idrarı ike denedim oda aynı sonucu verdi
Canım ben merak edip çamaşır suyu denemiştimköpürdü ama hamile değildim tamamen idrarın ne kadar asidik ona bağlı şeyler bence bunlar
Bunlardan birini deneyeyim diyordum ki bu gaflet uykumdann uyandırdınızYanlış çıkıyor bunlar.
Ben de severim canım beni en mutlu eden alışveriş kahve ve kitapAramızda Kitapseverler mi var? Tam bir kitapkurduyumdur insta sayfam dahi var :) okur paylaşır yorumlarım kitaplar candır yaaamonimoni
1seneC Conqueror123 Ne zamandr evlisin canımm benim 9 ay oldu
Pikde daha yumurtlama olmuyo ya o yüzden deidmNiye elendin anlamadım. Pik gününü değerlendirmişsin işte
Ben yarinnnnGüzel kızlarrrrr sizlerin Bat tarihlerini de geldiNe durumdasınız, ne zaman test yapıcaksınız. Yarın yapacak var mı
C Conqueror123 @Mery2110 @TeraziBurcuu @eylem91RhieraN
Kontrole tam zamanlama olur kankamKızlar o iş tamam. Ateş düştü. Gün içinde adetim gelir.Papatyamaviss melegim can A Afratafrac melisaa93 T TASUU imagination forever Safransari IADK TurnaBulut L A L golden-snitch edahandro C Conqueror123 Perlitik Gul220
Aaa gercekmiAramızda Kitapseverler mi var? Tam bir kitapkurduyumdur insta sayfam dahi var :) okur paylaşır yorumlarım kitaplar candır yaaamonimoni
Kuzum 10 u batim şuan bu mesajı gördüm ya ufaktan heyecanlanmiyorum degilllGüzel kızlarrrrr sizlerin Bat tarihlerini de geldiNe durumdasınız, ne zaman test yapıcaksınız. Yarın yapacak var mı
C Conqueror123 @Mery2110 @TeraziBurcuu @eylem91RhieraN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?