- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.801
2 rek eşit olsada pik devam ediyor kuzum. T nin silik olması lazım birazKızlar bisi sorcam. Ovu testi pik çıktı mesela. Sehersi gün yaptigimda yine c ile t eşitdi ancaq önceki gün gibi kop koyu değildilrr. Daha açık renkli aça eşit gibi. O çatlamamı yoksa hala pik
Korkma canım. Korktu duygun her neyden kaynaklanıyorsa kaynaklansın beş yıl sonra da seninle olacak şimdi de. Onun için daha gençken yol almakta fayda var.Ya inşAllah. Sen deeeHem korkuyorum aslında hamilelikden bebekden. Hem istiyorum. Yıllar pnce sorun yasamistim jinekolojiylr ilgili daha evli degildim. Beni aslinda o tedirgin ediyo. Yoksa yaşımda iyi daha yeni deniyoz
O zaman ben elendim çünki 2 pik gün ve çatlamadan 2gün sonra değerlendirildi. Şans düşük2 rek eşit olsada pik devam ediyor kuzum. T nin silik olması lazım biraz
Çok doğru diyonKorkma canım. Korktu duygun her neyden kaynaklanıyorsa kaynaklansın beş yıl sonra da seninle olacak şimdi de. Onun için daha gençken yol almakta fayda var.
Neresi düşük kız. Daha neyi değerlendirecektin? En doğru günleri değerlendirmişsin. Dur daha ne elenmesi, test yapacağız daha cumartesi.O zaman ben elendim çünki 2 pik gün ve çatlamadan 2gün sonra değerlendirildi. Şans düşük
C Conqueror123 Ne zamandr evlisin canımm benim 9 ay olduO zaman ben elendim çünki 2 pik gün ve çatlamadan 2gün sonra değerlendirildi. Şans düşük
Sağlık olsun, herkesin tek tek haberini alacağız inşallahA Afratafrac ben regl oldum canım
Zeynep Nisa,Zeynep Betül,Zeynep Ela,Zeynep Mina,Zeynep Sevde....Allahım nasip et hepimizin gönlüne göre verZeynepte cok güzelzeynep umay hos olabilir
Canimmm benim 2.cocugumda da kanama alanı var dedi doktor.Progestan verdi.Hareketini kisitla dinlen dedi.Sonraki kontrolde küçülmüş dedi.Sonrakinde zararsız artık dedi.Insallah senin de öyle olur canm.Yakinda yardim alacak biri varsa islerini yapsın mümkünse yat devamli.Çok şükür iki gündür yatıyorum Şuan yok gibidevamı da olmaz inşallah
Yeni ay yeni umutlar hemen bitsin de çalışmalar başlasınA Afratafrac ben regl oldum canım
Bencede Zeynep güzelZeynep Nisa,Zeynep Betül,Zeynep Ela,Zeynep Mina,Zeynep Sevde....Allahım nasip et hepimizin gönlüne göre ver
Hayirlisi olsun canim.Denemeye devam insallah inanarak umutla.Herkese dua ediyorum.Fakat senin için özellikle dua edicemA Afratafrac ben regl oldum canım
Niye elendin anlamadım. Pik gününü değerlendirmişsin işteO zaman ben elendim çünki 2 pik gün ve çatlamadan 2gün sonra değerlendirildi. Şans düşük
Çok şükür.A Afratafrac ben regl oldum canım
Annemdeyim kuzum. Kanama alanı gitmişti Salı günü ama lekelenme vardı hala. Progestan devam dedi ve yat dedi. 2 gündür yatıyorum bugün olmadı şükür kiCanimmm benim 2.cocugumda da kanama alanı var dedi doktor.Progestan verdi.Hareketini kisitla dinlen dedi.Sonraki kontrolde küçülmüş dedi.Sonrakinde zararsız artık dedi.Insallah senin de öyle olur canm.Yakinda yardim alacak biri varsa islerini yapsın mümkünse yat devamli.
Ohhh misss ne güzel annen bakar sana.Endise etme keyfini çıkar.Allah saglikla kucagina almayı gönlünce büyütmeyi nasip etsin.Annemdeyim kuzum. Kanama alanı gitmişti Salı günü ama lekelenme vardı hala. Progestan devam dedi ve yat dedi. 2 gündür yatıyorum bugün olmadı şükür ki
Daha fazla bekletmediği iyi olmuş. İnşallah bu ay hamile kalırsın da 9 aylık bir mola verirsin regleA Afratafrac ben regl oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?