- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #18.001
Merhabalar benim adetim 4 gundur yok bugun ev doktoruna gorundum kist, dis gebelik ya da hamilelik olabilir dedi yarin eko yapacaklar bakalim sonucunu ogrenirsem yazarim buraya insallah hayirli haberlerle gelirim :)Kızlar sizlerde durumlar nedir? Bat tarihiniz geçti. Regl olan ya da hamile olan var mı?
@difembahyaa @mircanm @bliiss @Renklibiri00 @BethLegends N nurzdmrr @cans16
Kızlar sizlerin de Bat tarihleriniz geldi ne durumdasınız?
@Asi gelincik @tekgeldiktekgidicez @birbebekhikayesi @grace_ @gunaygul @Deniz_61 @catloverk @cesursavasci @zuzu3838 @meryemcck_ @sev9 @simurgggg
Canım idrar testi yapmadın mı?Merhabalar benim adetim 4 gundur yok bugun ev doktoruna gorundum kist, dis gebelik ya da hamilelik olabilir dedi yarin eko yapacaklar bakalim sonucunu ogrenirsem yazarim buraya insallah hayirli haberlerle gelirim :)
Hadi canımmmmm yok o kalsın o zamanOnun hakkında hiç iyi şeyler okumadimiçinde kalanlar çıkmayanlar falan
2 gun once yaptim negatif cikti sonra yapmadim daha ama agrilarim var o yuzden gittimCanım idrar testi yapmadın mı?
Anladım canım inşallah hamileliktir. Geç döllenme olmuştur belki. Testin varsa yine yapsana?2 gun once yaptim negatif cikti sonra yapmadim daha ama agrilarim var o yuzden gittim
Suan yok eczaneler kapandi sanirim yarin alip deneyecegim hemenAnladım canım inşallah hamileliktir. Geç döllenme olmuştur belki. Testin varsa yine yapsana?
Sabah idrarıyla yap canım. İdrarını yapma uyanınca bekle. Eko ne bu arada? Ben bilmiyorum. Bebişe zarar verecek birşey değil dimi? Gebelik riskim var benceSuan yok eczaneler kapandi sanirim yarin alip deneyecegim hemen
Sonuçlardan pek anlamıyorum canm geçen sene banada polip olabilr denmiştiHiçbir şey yapmadılar canım. Daha 1 ay oldu öğreneli emar çekildi pazartesi sonuç bekliyorum işte sonuçlarım bu şekilde
Yok hamile olup olmadigimi yumurtalikta sorun var mi diye bakilan birsey bende tam bilmiyorum yurtdisindayim da zarar vermiyor sanirimSabah idrarıyla yap canım. İdrarını yapma uyanınca bekle. Eko ne bu arada? Ben bilmiyorum. Bebişe zarar verecek birşey değil dimi? Gebelik riskim var bence
Canım benim de sağ kasığım da ağrı ara ara devam ediyor. Merak edip test yaptım acaba pik değildi de şimdi mi pik oldu diye silik çıktı. Demek senin de hala devam ediyorBenim sol kasığımda batma ve sancı hala devam ediyor 5.gündeyim senin ağrılar devam mı kuzu?IADK
Sonra ne oldu pekiSonuçlardan pek anlamıyorum canm geçen sene banada polip olabilr denmişti
Kaldı öyle yani polip olabilr dedi kist oldu adetlerim duzensizlesti ilaçlardan vs. Sonra tüp bebeğe karar verdik önce yumurta toplanacak sonra histeroskopi herhaldeSonra ne oldu peki
Ayyy kahkaha attımAhh A Afratafrac ahhh!
Ne oluyo hiç anlamış değilim bu ovulasyon zamanı ben çok gergin oluyorum bir şekilde eşimle kavga edecek bir mesele mutlaka buluyorum. Bu ay yine buldum tabi gerildik baya. Sonra dedim ki gurur yapma ayda bir günün var. Ayy bu uyuz bir nazlandı bir nazlandı kendimi tecavüz ediyormuş gibi hissettim. Sonra dedim ki bugün ki ilişkiyle çocuk tutsa bunun gibi suratsız olur kesin. Elini başının altına koydu kıpırdamadan yattı. Bende üstte tepinip durdum. İşim bitince de, bu ilişkiyle bebeğimiz olursa sana baba dedirtmeyeceğim dedim
Polip varsa önce onu almaları gerekiyor canım ondan emin ol önceKaldı öyle yani polip olabilr dedi kist oldu adetlerim duzensizlesti ilaçlardan vs. Sonra tüp bebeğe karar verdik önce yumurta toplanacak sonra histeroskopi herhalde
Adet kabunu denedim ama tampondan daha mantıklı benceAaaa o kötü işte bide adet kabı var o nasıl bişey ya neler çıkmış hiç haberim yok
Yumurtalari önce toplayalm sonra dinlenme suresinde polipi alirz demişti doktorPolip varsa önce onu almaları gerekiyor canım ondan emin ol önce
Ahahah nasıl güldüm.Ahh A Afratafrac ahhh!
Ne oluyo hiç anlamış değilim bu ovulasyon zamanı ben çok gergin oluyorum bir şekilde eşimle kavga edecek bir mesele mutlaka buluyorum. Bu ay yine buldum tabi gerildik baya. Sonra dedim ki gurur yapma ayda bir günün var. Ayy bu uyuz bir nazlandı bir nazlandı kendimi tecavüz ediyormuş gibi hissettim. Sonra dedim ki bugün ki ilişkiyle çocuk tutsa bunun gibi suratsız olur kesin. Elini başının altına koydu kıpırdamadan yattı. Bende üstte tepinip durdum. İşim bitince de, bu ilişkiyle bebeğimiz olursa sana baba dedirtmeyeceğim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?