- 3 Şubat 2022
- 1.231
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
- #18.021
Demi yaAyyy kahkaha attımçok sinir bozucu gerçekten. İş bittiyse o da keyif almış belliki neyin tribine giriyor daha, sonuç ortada yani
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi yaAyyy kahkaha attımçok sinir bozucu gerçekten. İş bittiyse o da keyif almış belliki neyin tribine giriyor daha, sonuç ortada yani
![]()
Ha haaKızlar görev tamamlandı![]()
Yok ahahaahah. Bu geldi azcık yedi, dedi ben tokum. Benim sinirim daha da arttı onca şey hazırlamışm. Sonra iş yemeğine gitçem çok geç gelirim dedi. Ben uyuyorum erkenden biliyo. Tartıştık. Yine de gittim dişimi fırçaladım. Baktım bu da fırçalıyo. Sonra ikimiz salak salak ayakta duruyoz fkbvnmglkbng biri yanaşsın diye bekliyoz. Sinir oldum gittim yatağa yattım. Baktım bu duşa girdi çıktı dedi 10 dk ya çıkıyom. Ben başladım söylenmeye. Bu dedi ki ben de senden bana bir tepki gelsin diye bekliyordum. Neyse gitti saçını kurutmaya. O saçını kuruturken ben meidtasyon yaptım, nefes egzersizi yaptım ve geldipğinde boynuna sarıldım. Sonra kendimizi yatakta bulduk dfghjnmkölHa haatecavüz etmedin demi benim gibi
![]()
Yaaa çok güldümYok ahahaahah. Bu geldi azcık yedi, dedi ben tokum. Benim sinirim daha da arttı onca şey hazırlamışm. Sonra iş yemeğine gitçem çok geç gelirim dedi. Ben uyuyorum erkenden biliyo. Tartıştık. Yine de gittim dişimi fırçaladım. Baktım bu da fırçalıyo. Sonra ikimiz salak salak ayakta duruyoz fkbvnmglkbng biri yanaşsın diye bekliyoz. Sinir oldum gittim yatağa yattım. Baktım bu duşa girdi çıktı dedi 10 dk ya çıkıyom. Ben başladım söylenmeye. Bu dedi ki ben de senden bana bir tepki gelsin diye bekliyordum. Neyse gitti saçını kurutmaya. O saçını kuruturken ben meidtasyon yaptım, nefes egzersizi yaptım ve geldipğinde boynuna sarıldım. Sonra kendimizi yatakta bulduk dfghjnmköl
Bir de dedi ki "bu neden bu kadar keyifli oldu" gfhjklşlkjhgf gömçürcem suratına bir gün.
Evet biraz ateşli bişiler olduYaaa çok güldüm
Demek her evde böyle oluyor. Ne olacak bizim bu karşıdan beklemelerimiz.
Ama sizin ki çok ateşli olmuş, bu çabanın karşılığı mutlaka pozitif olmalı![]()
Bu arada bence ben hamileyim. Şimdiden hissediyorumYaaa çok güldüm
Demek her evde böyle oluyor. Ne olacak bizim bu karşıdan beklemelerimiz.
Ama sizin ki çok ateşli olmuş, bu çabanın karşılığı mutlaka pozitif olmalı![]()
Braavaaa kuzumm braaavaaaaKızlar görev tamamlandı![]()
Ay hadi İnşallah aşkın ateşin meyvesi gelsin bakalımBu arada bence ben hamileyim. Şimdiden hissediyorumtutmuş gibi geliyo.
2 hafta sonra göreceğiz.
Böyle böyle yola gelecekler işteDemi yaerkeklere de trip atmak hiç yakışmıyor. Bir keresinde dedim zaten bir tribimiz var onun da fırsatını bana vermiyorsun diye. İlk evlendiğimizde çok üzülüyordum da şimdi alıştım. O trip atınca ben ihtiyacım olmasa da alışveriş yapıyorum. Baktı astarı yüzünden pahalı oluyor yavaş yavaş küsmemeyi öğrendi
![]()
Rabbim acil şifalar versin. Siz uzun zamandır düşünüyorsunuz o zamanKaldı öyle yani polip olabilr dedi kist oldu adetlerim duzensizlesti ilaçlardan vs. Sonra tüp bebeğe karar verdik önce yumurta toplanacak sonra histeroskopi herhalde
düzeltme: Denemedim yazacağıma denedim yazmışım.Adet kabunu denedim ama tampondan daha mantıklı bence
AhahahaYok ahahaahah. Bu geldi azcık yedi, dedi ben tokum. Benim sinirim daha da arttı onca şey hazırlamışm. Sonra iş yemeğine gitçem çok geç gelirim dedi. Ben uyuyorum erkenden biliyo. Tartıştık. Yine de gittim dişimi fırçaladım. Baktım bu da fırçalıyo. Sonra ikimiz salak salak ayakta duruyoz fkbvnmglkbng biri yanaşsın diye bekliyoz. Sinir oldum gittim yatağa yattım. Baktım bu duşa girdi çıktı dedi 10 dk ya çıkıyom. Ben başladım söylenmeye. Bu dedi ki ben de senden bana bir tepki gelsin diye bekliyordum. Neyse gitti saçını kurutmaya. O saçını kuruturken ben meidtasyon yaptım, nefes egzersizi yaptım ve geldipğinde boynuna sarıldım. Sonra kendimizi yatakta bulduk dfghjnmköl
Bir de dedi ki "bu neden bu kadar keyifli oldu" gfhjklşlkjhgf gömçürcem suratına bir gün.
Yaa dua niyetine geçsin kabul olsun İnşAllahBu arada bence ben hamileyim. Şimdiden hissediyorumtutmuş gibi geliyo.
2 hafta sonra göreceğiz.
İnşallah bebeğim. Olumlama yapim dedim hemen.Yaa dua niyetine geçsin kabul olsun İnşAllah![]()
Ayy hadi inşallah ne kadar sevinirim bi bilsenBu arada bence ben hamileyim. Şimdiden hissediyorumtutmuş gibi geliyo.
2 hafta sonra göreceğiz.
Polip ile de hamile kalan çok büyüklüğü ve nerde olduğu önemliPolip varsa önce onu almaları gerekiyor canım ondan emin ol önce
Ay bilmiyomki üşüttüm mü hamilemiyimseninki inşAllah yerleşiyordur :)
Su satıcıyı da ben ünlü ettım be yaaaaepedy mi satıcı![]()
1.5 senedr düşünüyoruz zaman kaybetmeyelim artk dedik Allah herkese en hayırlısını nasip etsnRabbim acil şifalar versin. Siz uzun zamandır düşünüyorsunuz o zaman