- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.961
Hayırlısı olsun inşallah kuzumdemek ki daha vakti varmış canım. Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor. Ama ben çok sabırsızım. Durup bekleyemiyorum. Bu ay kür uyguluyorum bakalım sonuç ne olacak
10. Günden sonra ama en ideali 12. Gün idrar testine başlamak. Öncesinde idrara düşmemiş olabilir. Üzülürsün kuzumYumurtlamadan sonra en erken ne zaman gebelik testi yapsak görebiliriz kızlar? Olursa ilk olacak, günleri düşünmekten işime gücüme odaklanamıyorum
size o kadar alışmışım ki burdan da gidemiyorum ama kendime bi söz verdim onu tutucam kafama takmıyorum aslında sadece biran önce olsun kırmızılar gelsin önümüzdeki aya güzel kür denicem eşim içinde kendim içinde o yüzden adeti bekledim gecikince acaba hamilelik mi dedim negatif olunca bi üzüldüm ama hayırlısı olsun inşallah cumartesi günü eşimle tatil planı yaptık otel için yer ayırttık geleceği yok kırmızıların şimdi de beklemiyorum ya gelirBöyle şeyler görünce çok üzülüyorum. Umarım kendini hemencecik toparlarsın kuzum. Bu yazdığımı göremesen de kalbimiz seninle.
Burası sayesinde o kadar güzel şeyler öğrendim ki. Ayrıca çok iyi dostlar edindim. Ancak bazen ben bile sorguluyorum. Acaba burada çok takılmak mı takıntılı hale getiriyor diye.
Kim kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle davranması en doğrusu.
Ne zaman olursa olsun sağlıkla olsunda rabbim yormadan versin inşallahKusura bakma canım benim sayfa yenilenmedi yazdıklarını şimdi gördüm. Hayırlısı bu ay değil demek ki bebeğim diğer aylar hep bizim
Muhteşem. Dağıt kafanı güzelce.size o kadar alışmışım ki burdan da gidemiyorum ama kendime bi söz verdim onu tutucam kafama takmıyorum aslında sadece biran önce olsun kırmızılar gelsin önümüzdeki aya güzel kür denicem eşim içinde kendim içinde o yüzden adeti bekledim gecikince acaba hamilelik mi dedim negatif olunca bi üzüldüm ama hayırlısı olsun inşallah cumartesi günü eşimle tatil planı yaptık otel için yer ayırttık geleceği yok kırmızıların şimdi de beklemiyorum ya gelir
Tabiki hayır diyorum. Kız 8 ağustosa 6 gün var. Benim de bat 8 Ağustos. Muhtemelen aynı zamanda yumurtladık. Daha yumurtlayalı 8 gün anca oldu. İdrara düşmesi 12. Günü buluyor kuzum yapma Allah aşkına. Umutsuz olma canımın içi daha çok erken... Erken gebelik testi bile olsa idrara düşmeyen gebeliği nerden bulsun getirsin önüne. Bekle canım en azından cumartesiye kadar.Kizlar benim bat 8-9 ağustos ben ilk defa dayanamadım erken gebelik testi yaptım.Tertemiz negatif.Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum.Ilk çocuğumu bat günü koyu çizgi ile ikinci çocuğumu bata 4-5 gün kala normal kaset testte silik çizgiyle öğrendim.Hamile olsaydım erken gebelik testinde çok silikte olsa çizgi çıkardı diye tahmin ediyorum.Çuruk disim ağrımaya başladı doktorum çekelim dedi.Gidip çektireyim diyorum.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
İnşallah kuzumMuhteşem. Dağıt kafanı güzelce.
Buna hamilelik dahi diyemeyiz ki canımKızlar yorum bekliyorum
13-14 Temmuz ilişki
15-23 Temmuz adet
28 temmuz beta hcg kanda 1,97
30 temmuz 2,60
1 Ağustos 3,53 bu sonuç farklı merkezde mecburen baktırdım (aynı merkezde baktırcam birazdan) ne diyosunuz geç döllenmenin kimyasalını mı yaşıyorum
Karnı doyunca medeniyet kapılarından geçiyor erkekler. biraz sabırlı ol bebeğim sen onu istediğin kıvama getirirsin nasılsa :)Bugün o kadar yoğunduki dışrıdan yemek söylim hadi dedim akşam yemeğini güzel geçirelim ağzımız tatlansın, malum pik günüm. Benim koca et yemeyince doymuyo dfghjköl.
Neyse aradım bunu, Allahım bir telefonu açışı var benimle öyle soğuk konuşuyor ki. Gelen yemekleri komşuya veresim var. Bak ne güzel geçiyordu sinirim üstelik ben arıyorum. Öküz ya öküz. Sığır.
Polip için birsey yaptilarmi histeroskopi vsSağlıkla gelsin minik çok sevindim canım adına. Bende 8 aydır deniyorum ama olmuyor. 3. Ayda hastaneye gittiğimde doktor gayet sağlıklısın demişti. Geçtiğimiz ay kistimin patlaması sonucu kistimin olduğunu öğrendim 2.5 cm ve polip de gördüler ama doktor bu kistin adet dönemine yakın çıkıp kaybolan türden olabileceğini de söyledi. Bu pazartesi emar çekildi sonucunu bekliyorum. Devlet hastanesine gidiyorum ama sonuç çıksın özele gidicem çünkü 1 sene olmadan devlet hiçbir şey yapmıyor. Özele gidip yumurtlama takibi yapıcam. Sen herhangi bir yöntem uyguladın mı hamile kalabilmek için yoksa kendiliğinden mi oldu
Yaaa canm benim öyle güzel yazmışsın ki.Senin için bile beklerim cumartesiye kadarTabiki hayır diyorum. Kız 8 ağustosa 6 gün var. Benim de bat 8 Ağustos. Muhtemelen aynı zamanda yumurtladık. Daha yumurtlayalı 8 gün anca oldu. İdrara düşmesi 12. Günü buluyor kuzum yapma Allah aşkına. Umutsuz olma canımın içi daha çok erken... Erken gebelik testi bile olsa idrara düşmeyen gebeliği nerden bulsun getirsin önüne. Bekle canım en azından cumartesiye kadar.
Epedy de 60 tl 10 tanesi 20 bı 10 bı ekledim 210 TL olduHepsiburadadan aldık 30 tanesi 98 lira202 tl kardayız
Hiçbir şey yapmadılar canım. Daha 1 ay oldu öğreneli emar çekildi pazartesi sonuç bekliyorum işte sonuçlarım bu şekildePolip için birsey yaptilarmi histeroskopi vs
Amin kuzum aminnnnnn inşallah hepimiz çift çizgilerimizi görürüz bu ayYaaa canm benim öyle güzel yazmışsın ki.Senin için bile beklerim cumartesiye kadarGönülden diliyorum senin de hamile olmanı
Ben de hiç ağrı yapmamıştı. Ama doktor yumurtalığında apandist ağrısı gibi hissedebilirsin demişti.Kızlar kist karın ağrısı yapar mı ? Adetim bugün bitmek üzere karnıma ağrı giriyor ara ara
Apandisit gibi değilde göbek deliğime ağrı girip girip çıkıyorBen de hiç ağrı yapmamıştı. Ama doktor yumurtalığında apandist ağrısı gibi hissedebilirsin demişti.
Kupon fln yok muEpedy de 60 tl 10 tanesi 20 bı 10 bı ekledim 210 TL oldu
YokKupon fln yok muZam gelmiş fiyatlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?