- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.921
Vallahi içi içine sığmıyor insanın aslında ama geçen sefer herkese söyledim sonucu kötü oldu akıllandım. Şuan sadece annem babam biliyor zaten annemdeyim ve yat dedi doktorbende nasip olursa yeniden kimseye soyleme nıyetınde degılım kuzum
dinen de 3 ay saklanması oneriliyor arastırmasına girince orda da var.
tabı nası caktırmadan anlamamalarını saglıcam valla bılemedım :
olursa tabi
Aaaaaa süperrr
Ya da hamilelikten dolayı gideyim dimiİnşallah doktor çok güzel şeyler söylesintabi ki ilk duam inşallah gerek olmasın gitme doktora
Yakmaz bizi demi sahte çizgilerleHepsiburadadan aldık 30 tanesi 98 lira202 tl kardayız
Ben bulamadım ya 20li falan varHepsiburadadan aldık 30 tanesi 98 lira202 tl kardayız
Bence gayet iyi testYakmaz bizi demi sahte çizgilerlehafi hayırlısı bakalım
Epedy satıcısından bir freely görseline giriyorsun onlu paketten iki tane sepete ekleyebiliyorsun yine aynı satıcının diğer freely görselinden de onlu paketten 1 tane ekliyorsun. Kupon fln varsa kullanıp indirim alıyorsunBen bulamadım ya 20li falan var
Çok şükür kuzumAaaaaa süperrrben geri kaldim biraz geuptan eşiimi suriyeye gönderdm falan göreve gitti uzak kaldim geuptan hayırlı olsun canim bnm tweeetyyy sonunda olmuş
Evet inşallah hamile ol da gitYa da hamilelikten dolayı gideyim dimio güzel yüreğin için çok ama çok sağ ol iyi ki varsın kuzum
Şimdi denedim tekrar adam talep çok diye engel koymuş 20den fazla alınmıyorBen bulamadım ya 20li falan var
Kayseriliyim demeden kayserili olduğumu nasıl belli ederimuygula kocanaözellikle altın isteyin kolunda altın takı olsun mutlaka
İnsallah ikimizinki de hamileliktendirTipkisinin aynisi oldu ben de iliskiden 6 gün sonra.Sol kasikta ağrı değil de batma oldu.Bacagima vurdu.Hamilelik belirtisi için erken dedim buraya yazmadım. Belim de ağrıyor iliskiden bu yana.Ama ben yine kendim için hamileliğe yormadim.Bel fitigindan olabilir diye düşünüyorum.Insallah seninki hamilelikten dolayıdır.
İliklerime işlemiş KayserililikKayseriliyim demeden kayserili olduğumu nasıl belli ederimçok tatlısın ya
Hahahahhİliklerime işlemiş Kayserililikyatırım tavsiyesi değildir dişilik içindir
dur sen altın operasyonuna başlayayımuygula kocanaözellikle altın isteyin kolunda altın takı olsun mutlaka
Ben her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum ama 8 aydır da hiç gebelik olmadı. Psikolojik bence biraz.kızlar hepınıze merhaba gun ortasından
boyle dıyınce spıker gıbı oldu
hamilelik belirtilerinden bırkacını yasıyorum ama acaba bunlar bır belırtı mı bılemıyorum ciltte sıvılcelenme
asırı tatlı ıhtıyacı
gaz-diyare gibi sornlar da yasıyorum
bılıyorum tabı bunlar netlestırme acısından yeterlı degıldır ama belkı daha once yasayanınız vardır
sormak istedim
arada gırıyorum bırkaç yorumla gune devam edıyorum :):)
Merhaba ne kadar süredir istiyordunuz.Ben de doktora gitmiştim kuzum. Klomenle başlarız ilk demişti. Regl olmayı beklerken hamile kaldım
Benimle böyle olduktan sonraki gün en koyu halini aldı bence başlamalısınKızlar yumurtlamaya yaklaşıyorum , sabah yaptığımda çıkmadı ,öğleden sonra karın ağrısı ateş basması ( her ay olan yumurtlama belirtileri ) olunca bi daha yaptım böyle çıktı. Heralde dönem başladı değil mi çalışmalar başlasın …..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?