- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.065
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.381
İnşallah hayırlısıyla duyalım kalp atışını daBen sana dedmmm yaaa o kadar emındımkı bılıyomusun cunku yolk kesesı vardı cocugunkıyamam mınnosa annesı.gozun aydın canm evhamları bırak artık tadını cıkar,kalbıde duyarsın kucagınada alırsın bol bol dınlen cevız portakal suyu ve ıspanagıda unutma
Noluuursun endıselı olma lutfen bakİnşallah hayırlısıyla duyalım kalp atışını dao kadar endişeliyim ki tansiyonum yüksek çıktı orada. Lekelenmem arttı. Hep yatacağım şimdi
Cookk sevindim canım yazmanı bekliyordum Allah sağlıkla güzelliklerle gormeyide nasip etsin kucağına almayı da çok şükürKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
İyi düşün iyi olsun dedik sana bak ne güzelde oldu.Kızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Ayyy başka kese yok ki dedi. O kanama alanıdır dedi. O kadar farklı konuşuyor ki hepsi çıldırmalık. Bilim bu kadar değişmemeliNoluuursun endıselı olma lutfen bakstres çok berbaat bırsey bende streslı karakter oldugum ıcın cok ıyı bılırım.hep guzel düşün mınnosa guzel enerjıler gonder annesı yat kalkma yarına kadar duzelcek hersey belkı dıger bozulan kese yuzundendır bu lekelenme mınnosla alakası yoktır
Amin kuzum inşallahCookk sevindim canım yazmanı bekliyordum Allah sağlıkla güzelliklerle gormeyide nasip etsin kucağına almayı da çok şükür
Amin kuzum inşallahİyi düşün iyi olsun dedik sana bak ne güzelde oldu.Şimdi derin bi nefes çek ve hiç birşey düşünme artık stres üzüntü gerginlik olmasın sende bebişinde sağlıkla bu zamanları geride bırakın inşallah
Teşekkür ederim hepimize inşallahÇok çok gecmısler olsun,ıstedıgın zamanda nasıp olsun tekrardan
Gözünüz aydın maşaallah.Darisi kalp atışına ve saglikla kucağınıza almaya.Allah korktuklarınizdan korusunKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Geçen ay iğnenin 17.günü gebe olduğumu öğrendim.Ama malesef 600e kadar artış olup kimyasal oldu.bunay 18.günde adetim geldiCanım selam bnm iğne 9.gün 1.80 çikti ya senin byaa ii çikmşş
Çok şükür canımKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Maşallah çok sevindim senin içinKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Hiç olmadı bende böyle birşey erken hasta da olmam hiç peçeteyle baktım birşey yok ama çamaşırım kanKızlar bat 7 gün var 1-2 damla kan gelmişş yerleşmemi ki acaba ya ay
Bugün hep halsizdim belim falan ağrıdı hattaHiç olmadı bende böyle birşey erken hasta da olmam hiç peçeteyle baktım birşey yok ama çamaşırım kan
Amin kuzum amin inşallahÇok şükür canımçok sevindim senin adına. İnşallah bu şekilde sorunsuz ilerler gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın
Amin kuzum inşallahGözünüz aydın maşaallah.Darisi kalp atışına ve saglikla kucağınıza almaya.Allah korktuklarınizdan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?