- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.341
Hgb degerın onemlı o kac askımA AfratafracPapatyamaviss @melisaa93 imagination forever IADK @TASUU @melegim can edahandro @Belisimm etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Takviye öneriniz var mı?
Henüz doktorla görüşmedi ama sonuçlara ben baktım e nabızdan
Evet canım öyleydi dün gece kan verdim 0.5 çıktı adetim 5gün geçikmişti bugün oldumSenin testin çift çizgi değil miydi canım yanlış mı hatırlıyorum
Çok aminnnnÇalışınca öyle oluyor canım. Misafir gelmez İnşAllah amin
Senin dediğin yumurta akıntısı gibi yoğun akıntı bende de çok nadir oluyor acaba neden nadiren görüyorum onu fikrin var mı?Evet bebeğim daha önce de yaşamıştım. yok ya dediğim gibi bu ay da öyle takılcam ben. Önümüzdeki ay nasipse
Hamile olabilir misin?Kızlar ya benim bat bir takvime göre yarını gösteriyor diğerine göre 1 gün geçti ama benim 3 gündür su gibi akıntım ve kasık kramplarım var. Bugünde sağ kasığım ağrıyor aynı yumurtlama ağrısı gibi acaba daha yeni mi yumurtlama olacak deli gibi pişmanım ovülasyon testi almadığımaaacaba enfeksiyon falan mı var idrarımda beyaz tortular gördüm bugün
Ya bu test neden böyle bende yaptım bugün hemen belirdi hemde artı Med üzüyor insani kan verdim bakalım ne olacakBak sana asagidaki ornegi vereyim. Sabah yaptım hiçbirsey çıkmadı.
Akşam usttekini, sonraki gün sabah da alttakini yaptim aynı gün kan verdim hatta.İnşallah sen de vardir ama güvensiz bir test.
Canım benim 3 gündür pikti bugün çatlamış 3 gün değerlendirdik bugüne gerek var mı sencecanım ben ondan sonraki 2 günü de üst üste değerlendirdim tuttu darısı başına bence bırakma
Bazen geç büyüyebiliyor bazen benim 16. Günde çatlayabiliyordu, daha büyüyebilir bence ovülasyon testi yapmaya devam et benceKızlar dokdora gıttım bugun yumurtan buyumemiş dedi daha uygulamada 9 gun gosteryor acaba o zaman kadar buyur gelısırmı ??
Umarım vardır gebelik.. Cok yanıltıcı bir test.Ya bu test neden böyle bende yaptım bugün hemen belirdi hemde artı Med üzüyor insani kan verdim bakalım ne olacak
Canım biz değerlendir desek, belki öncekiler hala içeridedir.Kızlar çok sorulmuştur biliyorum ama yine sormak istedim, 3 gündür ovülasyon pikti ve değerlendirdik 3 günü, bugün çatlamış şimdi test yaptım. Bugün yine değerlendirmeye gerek var mı ki
Test negatif canım malesefHamile olabilir misin?
Evet bizim de öyle hic yumurtlamaya denk gelmemişti, adetten sonra olmuştu geçen ayki ilişkiler olmadi. Bu ay yumurtlama da deniycez bakalimCanım biz değerlendir desek, belki öncekiler hala içeridedir.
Değerlendirme desek belki bugün tutacakİsterseniz değerlendirin ama yeter yorulduk derseniz de bişey diyemeyiz.
Biz hiç üst üste denemiyoruz arada nadiren. Belki o yüzden tutmuyordur
Erkekte sperm sorunu yoksa hergün deneyin diyorlar ama bence değerler iyiyse zaten içeride yaşama olasılığı artıyor bu yüzden günaşırı deneme taraftarıyımEvet bizim de öyle hic yumurtlamaya denk gelmemişti, adetten sonra olmuştu geçen ayki ilişkiler olmadi. Bu ay yumurtlama da deniycez bakalim
Aynı testi yaptım bende hiç birşey çıkarmadı canım. Ama geçen aylarda silik çizgi çıkarmıştıYa bu test neden böyle bende yaptım bugün hemen belirdi hemde artı Med üzüyor insani kan verdim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?