- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.575
- 53
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.401
Kızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Ayy çokk ama çok sevindimmm inşallah kalp atışınıda duyarsınızz dualarından bizide eksik etmeKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Tam kan sayımında hgb değeri var bebegım sımdı hamılelıkte de doktor kan için asıl onu takıp edıyorHgb dediğin ney aşkım
Teşekkür ederim inşallah duyarımAyy çokk ama çok sevindimmm inşallah kalp atışınıda duyarsınızz dualarından bizide eksik etmekızlar yazdıklarımızı okuyup hüzünlenip seviniyorum yoğun çalıştığımdan dönemiyorum rabbim üzücü durumlar için bazı arkadaşlara şifa versin ama dünyanın sonu değil bazı arkadaşlarada test için olumlu sonuçlar versin hepinizi seviyorum daha yeni üye olsamda
Değerlendirin bence canım. Arada bi gün boş bırakmanız iyiymiş. Ben de bu ay iki gün pik gördüm. İlk piki değerlendirdim, ikinciyi boş geçtim, üçüncü de çatlamıştı artık onu değerlendirdim kuzum, aklında olsun. Asıl o pikden sonra çatlıyor. Tabi sperm beş güne kadar yaşıyormuş uygun koşul olursa. O üç gün de yeter olacağı varsaKızlar çok sorulmuştur biliyorum ama yine sormak istedim, 3 gündür ovülasyon pikti ve değerlendirdik 3 günü, bugün çatlamış şimdi test yaptım. Bugün yine değerlendirmeye gerek var mı ki
Ay ay ay ay Allah'a şükürler olsun nasıl sevindim nasıl rahatladım anlatamam kuzum. Ohhh bee. Kocaman ohhh beeee demek istiyorum. Sağlıkla kucağına al canımKızlar bebeği gördükAllah ıma çok şükür ki geç döllenme kesin dedi ben 6 temmuzu söyledim yüksek ihtimalle dedi. 5 haftalık dedi. Kese 13 mm. Kese de falan soeun yok. Ama yatacakmışım hep lekelenmem olduğu için. Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için. Allah on izniyle onu da duyayım inşallah Allah ım hepimize bebişler versin sağlıklı sıhhatli gebelikler versin. Yemin ediyorum hepimize her gün dua ediyorum önceden de ederdim yine ediyorum bana da dua edin
Yerleşmedir bence canım. Ay ay ay geliyor mu bebek yoksaKızlar bat 7 gün var 1-2 damla kan gelmişş yerleşmemi ki acaba ya ay
Bekle ki 7 gün geçsin çıldırcamYerleşmedir bence canım. Ay ay ay geliyor mu bebek yoksave ben de yine hiç belirti yok
Ben de belirti istiiooommmBekle ki 7 gün geçsin çıldırcam
Kız belirti insanı daha maf ediyor ben her ay mide bulantısı yaşamaktan, başka belirtiler bulmaktan hadi oldu demekten kafayı yicem hep hüsran oldu çünküBen de belirti istiiooommmküçük bir kız çocuğu gibi debelenecem şurda. Tövbe tövbe şaka, sağlıkla inşallah
Yoktur inşallah canım içini ferah tutÇok teşekkür ederim canım benim bir yere daha gidip kan vereceğiz bakalım ondan sonra duruma bakacağız inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur ya
Ay bana adet gününe daha varken böyle bişey olsa onu Allahın bana nasip ettiği gebelik testi olarak görürüm, bence ben artık pozitifimdir yaniBekle ki 7 gün geçsin çıldırcam
Hayırlısı olsun canım İnşAllah diğer aya nasip olurEvet canım öyleydi dün gece kan verdim 0.5 çıktı adetim 5gün geçikmişti bugün oldum
Bence gün aşırı bir hafta devam etKızlar çok sorulmuştur biliyorum ama yine sormak istedim, 3 gündür ovülasyon pikti ve değerlendirdik 3 günü, bugün çatlamış şimdi test yaptım. Bugün yine değerlendirmeye gerek var mı ki
Kesinlikle katılıyorum yaAy bana adet gününe daha varken böyle bişey olsa onu Allahın bana nasip ettiği gebelik testi olarak görürüm, bence ben artık pozitifimdir yani
2-3 gün sonra test yap bakalım.
HahahshAy bana adet gününe daha varken böyle bişey olsa onu Allahın bana nasip ettiği gebelik testi olarak görürüm, bence ben artık pozitifimdir yani
2-3 gün sonra test yap bakalım.
Takviye kullanıyor musun? Reglinin 9.günü mü bugün?Kızlar dokdora gıttım bugun yumurtan buyumemiş dedi daha uygulamada 9 gun gosteryor acaba o zaman kadar buyur gelısırmı ??
6 gün kala gösteren testlerden varsa yap bence. Gerçi biz aynı anda yumurtladıysak cumaya anca çıkması lazım kuzum. Ama yani bu yerleşme kanamassııı değil de nereHahahshAy bende öyle görmemek için kendimi yok yok diyip tutuyorum Yarın sabah yapsam çok mu erken olur ki
Hakkaten bikaç aydır buralardayım yerleşme kanaması olan okumadım kaçırmış da olabilirim.Kesinlikle katılıyorum yakendimi kesin gebe zannederim. Her tuvalete gittiğimde kan var mı ki diye bakıyorum. O kadar çok yerleşme kanaması okudum ki yerleşme kanamasız gebelik olmuyor zannediyor artık beynim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?