- 3 Şubat 2022
- 1.230
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
- #17.321
Bence iyi bir şey ikisi de döllense çift yumurta ikizimiz olurİyi bi şey mi kuzum tekrar çatlama olması

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iyi bir şey ikisi de döllense çift yumurta ikizimiz olurİyi bi şey mi kuzum tekrar çatlama olması
Dönüyor canım, dönem dönem böyle site genelinde reklam yayınlanıyor. Bir süre sonra kendiliğinden değşiiyor.
Evet) kötü bi mavişAy sizde de mi böylee maviş mavişştek bende öyle sanmıştım
EneeeeBence iyi bir şey ikisi de döllense çift yumurta ikizimiz olur![]()
Ayy bende mesajını acarken cok heycanlandım hadı bısmıllah dedm ama daha muane olamamıssınKuzum doktor ameliyatta gala bekliyorum yaa ölcem burada
Çok yaramaz çocuklara bizim burda gündüzleme derler. Seninki de gündüzleme olur bak, biraz karanlık olsun bari öyle değerlendirEneeeeeşimi arıyorum hemen gelsin
![]()
Dokuz doğurcaz )Kuzum doktor ameliyatta gala bekliyorum yaa ölcem burada
Ay giremedin mi daha tüh. Biz Dokuz doğurduk. İnşallah güzel sonuçlarla çık canım doktorun yanındanKuzum doktor ameliyatta gala bekliyorum yaa ölcem burada
@ işareti koyup ismini yazmak yeterliisim nasil etiketliyosunuz?
Ay o ne tatlı bi tabirmiş hahahahÇok yaramaz çocuklara bizim burda gündüzleme derler. Seninki de gündüzleme olur bak, biraz karanlık olsun bari öyle değerlendir![]()
Tabikiii ah keşke hepimizde olsaİyi bi şey mi kuzum tekrar çatlama olması
Üf evet gerçekten yaNe kadar haklısın. Gerçekten de ev hanımı olmak çok zor. Bir de çalışıp evi idare etmek gerçekten de çooookkk zor. Kaç parçaya bölünüyor insan. Her gün sil süpür yok demiyor. Ne tozu bitiyor ne kiri. Yemek işi cabası. Hele bulaşık hiç sevmiyorum.![]()
Bende o akıntıdan 3-4 gün sonra testte pik oluyor. Ama bazı insanlarda hemen o gün oluyor. En iyisi o akıntı başlayınca 10 15 gün aralıklı zamanlarda değerlendirmekKizlar bisey sorucam çiğ yumurta akı gibi olan akinti yumurtlama belirtisi mi yumurtanın çatlama belirtisi mi?Her ay düzenli oluyor bende o akıntı.O akintinin olduğu günü mü değerlendirmek gerekiyor.Bu ay olmazsa diğer ay ona dikkat edeyim.
Senin testin çift çizgi değil miydi canım yanlış mı hatırlıyorumCanım ben adet oldum malesef yenilermisinin
Sat 1 Ağustos bat 1 eylül![]()
Ay o ne tatlı bi tabirmiş hahahahbenim anneannem de Allah geceleri niye yarattı der
![]()
Allah kolaylık versin canım. Bende kaç gündür elimi sürmedim. Aklım hep evde ama hiç zamanım olmadı.Üf evet gerçekten yayaz olduğu için her yer açık çok çabuk toz oluyor. Ben evden çalıştığım halde işimin yoğun döneminde eve yetişemiyorum
Baya güzel bi olaymış o zamanTabikiii ah keşke hepimizde olsaşansın yükseliyor
Neyse az da olsa rahatladım yalnız değilmişimEvet) kötü bi maviş![]()
Çalışınca öyle oluyor canım. Misafir gelmez İnşAllah aminAllah kolaylık versin canım. Bende kaç gündür elimi sürmedim. Aklım hep evde ama hiç zamanım olmadı.