- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.301
1 ayda düzelir canım merak etme benimki çok düşükken aynı belirtiler bende de vardıEşimde de bütün belirtiler var aşırı halsiz yorgun bitkin sürekli uyku hali saç dökülmesi vs. Diğerinin yüksek olması demek demirin düşük olduğunu gösteriyor demekmiş canım. Referans aralıkları da önemli sanırım hastanenin. Çok teşekkür ediyorum bir bakayım bakalım
Yok burdayım arada girip çıkıyorumCanım gidiyorum dedin diye hatırlıyorumgitmedin miii seni görünce sevindim
Daha koyu olması gerekiyor senin diğer testlerinde böyledi bilemedimEvet kuzum artımedin kuruyunca pembelik kalmadı ama gölge gibi duruyor akşam eşime söyledim acile gidicez kan vermeye işten gelmesini bekliyorum
İkisi de. Pazar günü çatladığını hissettim şiddetli ağrıyla şu an yine öyle ağrı ve rahim kasılması oluyor canımRahim mi kasılıyor yumurtlama ağrısı mı yaşıyorsun
Hmmm.. anlayacağız 10 güneAğrı eşiği düşük olanlar yumurta tüplerde ilerlerken hissedebiliyormuş bazen. Öyle bişey okumuştum. Ama döllenmiş hali mi hissediliyordu unuttum.
Yalancı pozitifi bırak ben hamileyken bile yok denecek kadar silik çizgi çıktı 5 dakika sonrası hep sonra başka marka yaptım direk kırmızı çizgi çıktı2 gün gecikmem var yarın sabah arti med strip gebelik testi yapıcam o test nasıl kızlar ilk defa aldım yalancı pozitif durumu oluyor mu
Aa ondanmi sac dökülmesi benmde çok dökülüyor martta ferritin 11 çıkmıştı ama doktor uzerinde durmamistiBayanlarda engel oluyor canım ilaç kullanırsa bir aydadüzelir ama digeri çok yüksek çıkmış benim ferrittin 13 çıktı doktor iyi dedi bana göre düşük ama aşırı saçım dökülüyor
İnşAllah arka arkaya çatlama oluyordur canımİkisi de. Pazar günü çatladığını hissettim şiddetli ağrıyla şu an yine öyle ağrı ve rahim kasılması oluyor canım
Olabilir, haklısın. Çünkü ağrısı çok benziyor. O zaman devam değerlendirmeyeArkadan gelen yumurtaların çatlıyor olabilir
Yok o problemli testlerden almıştım 10 tane onlarda çıkıyordu başka test aldım hiç çıkmadı onlarda aynen akşam olsun da bi kan sonucuna göre haber veririm kuzumDaha koyu olması gerekiyor senin diğer testlerinde böyledi bilemedimgüzel haberlerle gelirsin ınsallah
Akşam kan vericem inşallah vardırYalancı pozitifi bırak ben hamileyken bile yok denecek kadar silik çizgi çıktı 5 dakika sonrası hep sonra başka marka yaptım direk kırmızı çizgi çıktı
İyi bi şey mi kuzum tekrar çatlama olmasıİnşAllah arka arkaya çatlama oluyordur canımBir yada iki gün boşluk bırakarak devam et sen değerlendirmeye
Ne kadar haklısın. Gerçekten de ev hanımı olmak çok zor. Bir de çalışıp evi idare etmek gerçekten de çooookkk zor. Kaç parçaya bölünüyor insan. Her gün sil süpür yok demiyor. Ne tozu bitiyor ne kiri. Yemek işi cabası. Hele bulaşık hiç sevmiyorum.Sabahtan beri yeni müsait oldum diyebilirim bir kahve yapıp PC başına oturcam Allahım kadın olmak ne zor. Ev hanımlığı ayrı bir meslek olmalı ekstra maaş alınmalı
Canım geçmiş olsun. İyi ki test yapmış. Erkeklerde kan düşüklüğü bizim gibi yaygın olan bir sağlık problemi değil. Erken teşhis çok önemli. Ben şu an değerlerlerdenn anlamıyorum ama hematoloji ve gastroenteroloji beraber bakıyor. Hatta bazı romatizmal hastalıklar da kanın düşmesine sebep olabilir. Allah doktoruna ilacına denk getirsin inşallah. Rabbim şifasını versin.A Afratafrac @Papatyamavissmelisaa93 imagination forever IADK @TASUU melegim can @edahandro L A L etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Takviye öneriniz var mı?
Henüz doktorla görüşmedi ama sonuçlara ben baktım e nabızdan
Kuzum doktor ameliyatta gala bekliyorum yaa ölcem burada
Ay sizde de mi böylee maviş mavişşunibaby yüzünden mavişiz qaliba
Bekliyorum Etiketlersin beniYok o problemli testlerden almıştım 10 tane onlarda çıkıyordu başka test aldım hiç çıkmadı onlarda aynen akşam olsun da bi kan sonucuna göre haber veririm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?