- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #17.281
Çok geçmiş olsun.Tez vakitte hayirli saglikli bir şekilde yeri dolsun insallah.Kızlar çıktım kendime geldim. Rabbime şükür çok rahat geçti duasını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun . İnşallah psikolojik de düzelcek . Sizleri seviyorum iyiki varsınız
Merak içindeyiz canım güzel haberlerle gel inşallah
Amin kuzular inşallahHayırlı haberlerle gelirsin İnşAllah canım
Sabahtan beri yeni müsait oldum diyebilirim bir kahve yapıp PC başına oturcam Allahım kadın olmak ne zor. Ev hanımlığı ayrı bir meslek olmalı ekstra maaş alınmalıİyiyim canım bende. Sen hep yazardın merak ettim çok şükür iyiymişsin
Arkadan gelen yumurtaların çatlıyor olabilirYa Özge benim de bugün sağ kasığımda ağrı var. Normalde yumurtladım bitti diye düşünüyorum ama anlamadım. Çok şiddetli değil ama yine de var
Yaa inşallah, çok teşekkür ederim canım. Senin verdiğin bilgileri okuyorum maşallah sayende bizde bilgileniyoruz. Rahim kasılması bende de vardı sen arkadaşı cevaplarken bende bilgi sahibi oldum içim rahat etti :)Dönüyor canım, dönem dönem böyle site genelinde reklam yayınlanıyor. Bir süre sonra kendiliğinden değşiiyor.
Bol bol yeşil mercimek yedir bebeğim kuzeniminde değeri çok düşüktü haftada iki kez yeşil mercimekle toparlamış değerleriKızlar bir şey soracağım. Demir eksikliği gebeye engel midir acaba? Eşim kan testi yaptırdı da ferritin düşük, demir bağlama kapasitesi tavan çıkmış resmen o da kansızlık(anemi) olduğunu gösteriyormuş.
Bebeğim ben bu tahlillerle çok aram iyi değil. ancak demir eksikliği çok çabuk toparlanacak bişi. Benim arkadşaım 3. ayında hamile kaldı ve kansızlıktan ölecekmiş neredeyse. Etkiliyse bile çok etkili olmayabilir belki.
Kuzum birlemedim o değerleri ben hiç
Tamam aşkolar teşekkür ediyorumBol bol yeşil mercimek yedir bebeğim kuzeniminde değeri çok düşüktü haftada iki kez yeşil mercimekle toparlamış değerleriGebeliğe bir etkisi var mı bilmiyorum ama sonuçta normal sınırlarda olmasında fayda var
Benimki de mi öyledir?Arkadan gelen yumurtaların çatlıyor olabilir
Bayanlarda engel oluyor canım ilaç kullanırsa bir aydadüzelir ama digeri çok yüksek çıkmış benim ferrittin 13 çıktı doktor iyi dedi bana göre düşük ama aşırı saçım dökülüyorA Afratafrac @Papatyamavissmelisaa93 @imagination forever @IADK @TASUU melegim can @edahandro @Belisimm etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Takviye öneriniz var mı?
Henüz doktorla görüşmedi ama sonuçlara ben baktım e nabızdan
Aslında bana çokta düşük gelmedi değeri canım hemen toparlanırA Afratafrac @Papatyamavissmelisaa93 @imagination forever @IADK @TASUU melegim can @edahandro @Belisimm etiketlemeyi unuttuğum diğer canlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Takviye öneriniz var mı?
Henüz doktorla görüşmedi ama sonuçlara ben baktım e nabızdan
Rahim mi kasılıyor yumurtlama ağrısı mı yaşıyorsunBenimki de mi öyledir?
Evet kuzum geldim sıra bekliyorumtweeetyyy canım gittin mi doktora
Ay hadi hayırlısıEvet kuzum geldim sıra bekliyorum
Ağrı eşiği düşük olanlar yumurta tüplerde ilerlerken hissedebiliyormuş bazen. Öyle bişey okumuştum. Ama döllenmiş hali mi hissediliyordu unuttum.Benimki de mi öyledir?
Eşimde de bütün belirtiler var aşırı halsiz yorgun bitkin sürekli uyku hali saç dökülmesi vs. Diğerinin yüksek olması demek demirin düşük olduğunu gösteriyor demekmiş canım. Referans aralıkları da önemli sanırım hastanenin. Çok teşekkür ediyorum bir bakayım bakalımBayanlarda engel oluyor canım ilaç kullanırsa bir aydadüzelir ama digeri çok yüksek çıkmış benim ferrittin 13 çıktı doktor iyi dedi bana göre düşük ama aşırı saçım dökülüyor
Beni tremdyoldan Azerbaycana test almaya teşvik ediyosun. Burda yokmuşcasınaaa hücummValla bebeğim paran varsa predictor alabilirsin. ancak Topiğin ilk sayfasındaki artımed ve freely var önerdiğim. Bulurssan onlarda erken gebelik gibi çok hassas testler. Artımed in T1 T2 lisi baya iyi. Freely mavi de öyle.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzumEvet kuzum geldim sıra bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?