- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.641
Belirtin var mıydıBugün ya da yarın canım
Sadece kasık ağrısı. Eğer hamileysem tabi yüzümde 4 5 tane sivilce ve dudağımda dün ucuk çıktıBelirtin var mıydı
Evet var canım gözün aydınÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
Ay melek cidden miEvet var canım gözün aydın
İsteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah en önemlisi bu. Allah bilir kızlar. Hamileysem herbirinizine niyetlenip dua edeceğim kuran okurken bana linkleriniİ hatırlatın. Değilsemde Allahtan hayırlı zamanda isteyeceğim. Rüyamda zemzem içmiştim bu ayHayırlısı olsun cnaım darısı bize inşallah benimde bat yarın ama tek göğüslerde arada dolgunluk oluyor yapsam mı o yüzden bilmiyorum
Aynen bende ikiz derdim aynı şeyi yaşasamBence bunun erken ve geç döllenmeyle alakası var birde erkek bebeğin betası daha yüksek olurmuş ben ikiz zannetmiştim
Kızlar çatlar merakından de kocanaKocama desem 2 3 gün geçsin der dur der hhahahahah ay sinirlerim bozuldu
Yumurtlama gününden eminsin dimi canımÖzür dilerim haziran zannediyordum temmuz ayıymış ama eminim oldukça erken öğrendim ve hatıra olarak sakladımEki Görüntüle 3275982 Eki Görüntüle 3275983
Bu hissin devamı da gelecek canım. Korktuğun halde yaptın bunu,cesaretini gösterdin. Çok güzel bir anne olacaksınİnşallah kuzum ardı arkasına verelim hepimiz bebiş haberleriniçok mutluyum şuan. Birşeyleri başarmış hissediyorum..
Herkeste etkisi farklı olur ama eğer tedavi edilmesi gereken varsa destek olabilir denemekte fayda varYaaainofolicten devamke öyleyle
İnşallah o yüzden kesin diyemiyorum bekliyorumYaa inşallah vardır kuzum yagerçekten çişinde birşey olduğuna ben de inanıcam artık bu da bebiş değilse
Ooo çok var daha bekle biraz dahaAdetime daha 1 hafta var kuzum
Yaptın kaçırdım mıBu varmış bunu verdiler kızlar
Sürpriz yapmayacaksan söyleDiyorumm o zaman
Yaptımm aşko.Yaptın kaçırdım mı
Ay ben bu adamı boğucam dur heyecanlı oluyor bekleyelim geçsin daha zevkli diyor.Sürpriz yapmayacaksan söyle
Geliyor geliyorrrr bebek geliyorrrrÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?