2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Valla yıne ıyı kocaymıs pırınc ıslamısbızımkı yerını bıle bılmezhahaha
Bizimki de üstünde yazmasa pirincin ne olduğunu ayırt edemez diye düşünüyorum bir ton ablası var hiçbir şey öğretmemişler. Kardeşime her şeyi öğrettik, evleneceği kızdan çok dua alıcaz

Valla bebısm yaa benımkının erkek kardesı babası bılır herseyı,amaaa bızımkııı suyunu bıle almaazhayattakı şansım helalll sanaa

Erkekler duygularını göstermekte zorlanıyor bence telefonu kapattıktan sonra ollleeyyy be demiştir
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diye koşmaya başlamış da olabilir Bizimki de ilk gebelikte başta hım tamam dur bakalım gibi tepki verdi. Sonradan nerdeyse keseyi instagramda paylaşacak duruma geldi Paylaşacaktı yani dedim dur boşver paylaşma S Sunshine1

Hahahaha gerçekten paylaşacak mıydı sizin ikinci çocuk mu olacak kısmetse ?

Hahahaha gerçekten paylaşacak mıydı sizin ikinci çocuk mu olacak kısmetse ?
Keseydi galiba ya da bebeği ilk gördüğümüz hali olabilir tam hatırlayamadım
Ama ben uyku sersemi dürtüp söylemiştim sabahın körüydü belki ondandır Arkadaş grubuna attı instagrama da atacaktı, dedim dur
Evet 2.olacak inşallah.

Vallaha yaa bızde prensestık ama nıye böyle ettik melisosum ya bu arada bu sıcak ne yaa valla soguk suyla dus yaptm banamısın demedı basım agrıdı resmen sıcaktan
Ay vallahi öyle ya kırk yıl düşünsem kocamla evleneceğim akımdan geçmezdi işin tuhaf yanı 5 yıl olacak hala seviyorum da çocuğu

sıcak ki hemde nasıl. Üstelik şu anda ütüye başlıyorum buhar basa basa ütü yapıp soluğu duşta alıcam ince mendil gibi bir şey varsa ıslatıp yüzüne koyarak uzan serinletir biraz

Allah sağlıklı ömür nasip etsin ve hemen kardeşi gelsin öyleyse bu sefer instagrama atın

Ay sorma sinirlerimi bozdu zaten duygusalım kaç gündür dün birdenbire ağlamıştım bundanmış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…