- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.681
Bizimki de üstünde yazmasa pirincin ne olduğunu ayırt edemez diye düşünüyorumValla yıne ıyı kocaymıs pırınc ıslamısbızımkı yerını bıle bılmez hahaha
Erkekler duygularını göstermekte zorlanıyor benceHadi hayatım öpüyorum diyip kapattı. Pirinç ısladım diyor. Ya adam pirincin sırasımı şimdi
ileride anlatırsın baban pirinç derdindeydi yavrum diyeAnahahahah travmam yükleniyoray melisa gülmekten bayılcam
Umutlanmamak için yapıyor bence. Geçsin dur diyor. Tamam geçsin hadi bakalım hodri meydaan Ali rıza efendiii
Valla bebısm yaa benımkının erkek kardesı babası bılır herseyı,amaaa bızımkııı suyunu bıle almaazBizimki de üstünde yazmasa pirincin ne olduğunu ayırt edemez diye düşünüyorumbir ton ablası var hiçbir şey öğretmemişler. Kardeşime her şeyi öğrettik, evleneceği kızdan çok dua alıcaz
Dövcem onu terledim zaten heyecandan ağlicaktım sinirlerim bozulduErkekler duygularını göstermekte zorlanıyor bencetelefonu kapattıktan sonra ollleeyyy be demiştir
AhahahaValla bebısm yaa benımkının erkek kardesı babası bılır herseyı,amaaa bızımkııı suyunu bıle almaazhayattakı şansım helalll sanaa
Gebelikte akıntılar artıyor ondan olabilirDövcem onu terledim zaten heyecandan ağlicaktım sinirlerim bozuldubenim aşırı akıntım geliyor temiz ama ıslanıyor iç çamaşırım gebelikten mi acaba
Kız o da ne sevap işledyse senle evlenmişValla bebısm yaa benımkının erkek kardesı babası bılır herseyı,amaaa bızımkııı suyunu bıle almaazhayattakı şansım helalll sanaa
Kuzum sivilcem 1 tane çıkardı 4 5 tane çıktı. Küçük ucuk atmış dudağımda. Belirti olarakta 4 5 gün önce adet sancısı çektim sabaha kadar. Ara ara da kasılma.Peki belirtilerin neydi, kasık ağrısı, göğüs dışında başka belirtin oldu mu ?
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diye koşmaya başlamış da olabilirErkekler duygularını göstermekte zorlanıyor bencetelefonu kapattıktan sonra ollleeyyy be demiştir
Vallaha yaa bızde prensestık ama nıye böyle ettik melisosum yaAhahahabizizmkileri sanırsın Ürdün prensi
Evet o açıdan bakınca çok haklısın bebegımKız o da ne sevap işledyse senle evlenmiş
Hahahaha gerçekten paylaşacak mıydı
Keseydi galiba ya da bebeği ilk gördüğümüz hali olabilir tam hatırlayamadımHahahaha gerçekten paylaşacak mıydısizin ikinci çocuk mu olacak kısmetse ?
Ay vallahi öyle ya kırk yıl düşünsem kocamla evleneceğim akımdan geçmezdiVallaha yaa bızde prensestık ama nıye böyle ettik melisosum yabu arada bu sıcak ne yaa valla soguk suyla dus yaptm banamısın demedı basım agrıdı resmen sıcaktan
Allah sağlıklı ömür nasip etsin ve hemen kardeşi gelsin öyleyse bu sefer instagrama atınKeseydi galiba ya da bebeği ilk gördüğümüz hali olabilir tam hatırlayamadım
Ama ben uyku sersemi dürtüp söylemiştim sabahın körüydü belki ondandırArkadaş grubuna attı instagrama da atacaktı, dedim dur
Evet 2.olacak inşallah.
Ay sorma sinirlerimi bozdu zaten duygusalım kaç gündür dün birdenbire ağlamıştım bundanmış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?