2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben de 3 yıldır mücadele ediyorum ve çok çeşit vitamin kullandım folbiol da kullanmıştım unutmuşum onu ben de düşüklerden sonra bir süre küsüyorum sonra cesaretimi toplayıp tekrar araştırmaya başlıyorum

Eveet harıka haber bebısm hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum bu ay.sadece ovu gunlerını degıl bu ay full degerlendır yumurtanın sagı solu bellı olmuyor bazen.rıske atma.merak etme hıcbı sıkıntı yasamazsın artık tatlım hıjyene dıkkat et ama antıbıyotıgı ıkı gun ıceceksen.camasırlarını fln utule gıyın hergun domestosla wc yı,esınde mutlaka dus yapsın oncesınde.çok sevındım gecmıs olsun

Güzel haberi sona saklamışınçok sevindim canım gelsin o zaman Ağustos’ta bebiş haberi

Kocama desem 2 3 gün geçsin der dur der hhahahahah ay sinirlerim bozuldu

Canım çok teşekkür ederim dediklerine dikkat edeceğim. Evet hijyen önemli şu saatten sonra. İnşalah bir iki aya güzel haberlerimi paylaşabilirim sizlerle. Kafam çok rahatladı. Doktorum da hsgden sonra hamile kalan çok oluyor dedi. İnşallah artık rahat kafayla değerlendireceğim sen o gün bana msj atmasaydın bugün bu hsg olmazdı kuzum. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…