- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.621
Amin kuzum inşallah bakalım emin oluppAyyyy çok sevindim tebrik ederim canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallah bakalım emin oluppAyyyy çok sevindim tebrik ederim canım![]()
Evet biliyoruz doğururken öğrenirdinSiz olmasanız test yapmazdım sağolun![]()
Ben olsam gider kan veririm. Emin olurum, sonrada kaset ile koyulaşma takibi yaparım 2 günde bir.Ben yarın testle uğraşmıyım kızlar ya akşam kocama lak diye vereyim bunu ordan gidek özele salı doktor randevum var bir de orda bakarlar. Ya da hiç kan vermiyim test alayım![]()
Oyy bir hamile daha geliiiyorrÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
Ay aşkım benim kafa gitti ya benim sağlık sigortam var. Gideyim akşam kan vereyimEvet biliyoruz doğururken öğrenirdinyedin bizi bitirdin.
Ayy inşalllah gerçekten miOyy bir hamile daha geliiiyorrsağlıkla gelsin canım. Hamilesin inşallah
![]()
Vuhuuu akşam kan sonucu geliyor, hemen bize de at.Ay aşkım benim kafa gitti ya benim sağlık sigortam var. Gideyim akşam kan vereyim![]()
Belkide olabilir tarih ne olursa olsun şuan sağlıklı yanımda çok şükürSiz bence erken yumurtlamışsınız. Yumurtladığınızı sandığınız günlerde bebişiniz yerleşmeye çalışıyor olabilir. Tarihte yok böyle bir şey çünkü kuzum. Maşallah kıpkırmızılar![]()
Flaşsız da kabak gibi belli oluyor canım çizginAyy bakın flaşla daha net![]()
Var var çok belli bugün bat günün mü canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra demişsin gerçi. Yeterli bi süreAyy inşalllah gerçekten miay bakın ağlarım yapmayın
![]()
Kaç saate çıkarVuhuuu akşam kan sonucu geliyor, hemen bize de at.![]()
Adet günün sanırım demi eğer geçmediyse kan verme geçtiyse ver kuzumBen yarın testle uğraşmıyım kızlar ya akşam kocama lak diye vereyim bunu ordan gidek özele salı doktor randevum var bir de orda bakarlar. Ya da hiç kan vermiyim test alayım![]()
Buzmavisi sen misinFlaşsız da kabak gibi belli oluyor canım çizginDikkatli bakılmasa da.
اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ bu nazar duasını senin için kopyaladım![]()
Yumurtlama 14 çatlama 12 ya da 13 aşkolar. Ovulasyonum yoktu cumartesi pikti. Sabahtan beride çorba maden suyu derken seyrelttim herhalde.Var var çok belli bugün bat günün mü canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra demişsin gerçi. Yeterli bi sürebebiş o bebiş inan
Geçmedi canım salı randevum var aslında bilemedim düzenli beta takibide lazım ya hem bugün hem salı da bakabilirimAdet günün sanırım demi eğer geçmediyse kan verme geçtiyse ver kuzum![]()
Ay ben su gibiyim heyecanlandan kızlar hiç beklemiyordumFlaşsız da kabak gibi belli oluyor canım çizginDikkatli bakılmasa da.
اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ bu nazar duasını senin için kopyaladım![]()
Evet benimBuzmavisi sen misinay bu ne güzel bi isim
inşallah hamilesinn kuzum. Olumlamalar çok güzel
hamileyimmm
Bat ne zamandı canımAy ben su gibiyim heyecanlandan kızlar hiç beklemiyordum![]()
Bugün ya da yarın canımBat ne zamandı canım