- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.661
Ay kızlar görüyorsunuz dimiGeliyor geliyorrrr bebek geliyorrrrtebrik ederim çiçeğimmm
İçeriğini ve yorumlarını biraz okuyayım öyleyse ben teşekkür ederimHerkeste etkisi farklı olur ama eğer tedavi edilmesi gereken varsa destek olabilir denemekte fayda varben fayda görmedim diyorum ama belki de iyi geldiği bir yer olmuştur
Salı medicalparkta randevum var kadın doğuma orda kan veririrm o zamanBence kan ver canım öyle söyle
Bu şahin gözler neleri görüyorAy kızlar görüyorsunuz dimi
Ay belişim Bismillahirrahmanirrahim. Hiç adet olcakmış gibi değilim zaten ne karnım şişti ne göğsümBu şahin gözler neleri görüyorseninkini hemen gördü
Kadınlara yönelik bir macun bizim göremediğimiz faydası çokİçeriğini ve yorumlarını biraz okuyayım öyleyse ben teşekkür ederim
HaniiiYaptımm aşko.
AhahahahAy ben bu adamı boğucam dur heyecanlı oluyor bekleyelim geçsin daha zevkli diyor.kız biz şimdiden çocukla stres olduk
Benim eşimde Aynı tepkiyi verdı haklı adam ben bile tepki vermedim çişim mimli olduğu içinAy belişim Bismillahirrahmanirrahim. Hiç adet olcakmış gibi değilim zaten ne karnım şişti ne göğsümkocamda diyor dur geçsin birazdaha daha heyecanlı oluyor. Başlicam heyecanına şimdi gavur adam
Burda balımHaniii
Hadi hayatım öpüyorum diyip kapattı. Pirinç ısladım diyor. Ya adam pirincin sırasımı şimdiBenim eşimde Aynı tepkiyi verdı haklı adam ben bile tepki vermedim çişim mimli olduğu içinerkekler daha kendini garantiye alıyor üzülmemek için
Adam AÇ AÇHadi hayatım öpüyorum diyip kapattı. Pirinç ısladım diyor. Ya adam pirincin sırasımı şimdi
Mercimek fırında yanıyor adam pirinç diyorHadi hayatım öpüyorum diyip kapattı. Pirinç ısladım diyor. Ya adam pirincin sırasımı şimdi
Valla yıne ıyı kocaymıs pırınc ıslamısHadi hayatım öpüyorum diyip kapattı. Pirinç ısladım diyor. Ya adam pirincin sırasımı şimdi
Ay benim sinirlerim bozulduAdam AÇ AÇilk karnını doyurman gerekiyordu
Anahahahah travmam yükleniyorMercimek fırında yanıyor adam pirinç diyor
Heyecanlandı bence o tepki vermedi ya konuyu dağıtmaya çalıştıAy benim sinirlerim bozuldu
Islamayınca diri oluyor morali bozuluyorValla yıne ıyı kocaymıs pırınc ıslamısbızımkı yerını bıle bılmez hahaha
Umutlanmamak için yapıyor bence. Geçsin dur diyor. Tamam geçsin hadi bakalım hodri meydaan Ali rıza efendiiiHeyecanlandı bence o tepki vermedi ya konuyu dağıtmaya çalıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?