• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

C life diye bir şeye denk geldim sitede . Bilmiyorum daha önce kullanan arkadaşlar varsa belki bizi aydınlatır. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Evde inofolic var doktor vermişti gebe kalınca bırakmıştım. Belki onu tekrar kullanırım
Bana Folik asit başla dedi ama henüz başlamadım ondada marka olarak ne kullansam bilmiyorum ama daha araşyırıcam sanırım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    68 KB · Görüntüleme: 77
Çok şaşırdım canım ilk kez böylesini görüyorum ☺️
Aslında evet doktorların demesine göre bir bebek 15 günde tutunuyor ama bu tez onları yalanlıyor bu açıdan hiç düşünmemiştim valla doğru 5 gün içinde Hamile kalıp kan ve idrar testime yansıması vry 3 gebelikte de bunu yaşamam mucize gibi birşey ama her gebelik mucize değil mi

Eklentiler

• IMG_7710.webp
    IMG_7710.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
Aslında evet doktorların demesine göre bir bebek 15 günde tutunuyor ama bu tez onları yalanlıyor bu açıdan hiç düşünmemiştim valla doğru 5 gün içinde Hamile kalıp kan ve idrar testime yansıması vry 3 gebelikte de bunu yaşamam mucize gibi birşey ama her gebelik mucize değil mi
Öyle tabiki gerçekten mucize 😍demek ki senin vücutta hızlı ilerliyor her şey ☺️ Ben 12.gün 41 ile öğrenmiştim benimki uyuşuk mu ne 😂

Bana doktorum folidoce gibi bir marka yazmıştı imom kullananlar da var içeriği daha zengin başka vitaminler de var
Ben folbiol markasını daha çok tavsiye edeni duydum içinde Folikasit daha çok ama bilmiyorum neredeyse 3 yıl oldu çoğu şeyi unutmuşum kimyasal düşükten sonra kafam dağılsın diye araştırmayı vs bıraktım ve bir çok şeyde değişmiş

Kızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim 🥰🙏 beyons beyons imagination forever imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum 🥰 tüplerim açık, rahmim iyiymiş.

Ay elim ayağım tutmuyor. Böyle şerit var pempemsi ama kırmızı değil sabahran beri 15 bardak su içtim soda içtim ondan mı acaba birde test ucuzdu betayı az algılıyor olabilir 🥹🥹🥰🥰
Vallahi bebeğim bence var gibi görünüyor yinede emin olamıyorum bugün bat günün olduğu için daha koyu olmalıydı ama çok sıvı almışın seyrelmiş olabilir ☺️ Yada test iyi değil tam göstermiyor. En iyisi kan vermek ☺️

Yumurtalanmam ayın 4ündeydi haziran ayıydı 19u satım olsa 9unda öğrendim yani ve ertesi gün kanda verdim 34 çıkmıştı betam
İmkansız, bir yanlışınız var mutlaka. bilimsel açıdan şmkansız. en erken anne rahmine 5 gün sonra ya da 6 gün sonra ulaşıyor döllenmiş yumurtalar.

Back