- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 23
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.581
İlk dakikadan böyle görünüyorsa sonraki dakikalar daha net görünür bence varÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
At hadi beklemiş haliniAyy durdukça belirginleşiyor bu
Bana Folik asit başla dedi ama henüz başlamadım ondada marka olarak ne kullansam bilmiyorum ama daha araşyırıcam sanırımC life diye bir şeye denk geldim sitede . Bilmiyorum daha önce kullanan arkadaşlar varsa belki bizi aydınlatır. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Evde inofolic var doktor vermişti gebe kalınca bırakmıştım. Belki onu tekrar kullanırım
Kuzumm cidden miYaa canım tebrik ederim var işte bariz belli çook sevindiiiimm
Yaa inşallah vardır kuzum yaDaha önce bu kadar koyu çıkmamıştı ama ben olmadığını düşünüyorum strip teste çıkmadı çünkü
Bana doktorum folidoce gibi bir marka yazmıştı imom kullananlar da var içeriği daha zengin başka vitaminler de varBana Folik asit başla dedi ama henüz başlamadım ondada marka olarak ne kullansam bilmiyorum ama daha araşyırıcam sanırım
Sen akşam acile gidip kan versen miKuzumm cidden miben burda görüyorum ama silik gibi pempe bi cizgi
Edoooş nasılsın canım cıktımı sonucun?korkcak bısey yokmus degılmıYaa inşallah vardır kuzum yagerçekten çişinde birşey olduğuna ben de inanıcam artık bu da bebiş değilse
Aslında evet doktorların demesine göre bir bebek 15 günde tutunuyor ama bu tez onları yalanlıyor bu açıdan hiç düşünmemiştim valla doğru 5 gün içinde Hamile kalıp kan ve idrar testime yansıması vry 3 gebelikte de bunu yaşamam mucize gibi birşey ama her gebelik mucize değil miÇok şaşırdım canım ilk kez böylesini görüyorum
Aaa evet rahim filmi çekilmişti dimiEdoooş nasılsın canım cıktımı sonucun?korkcak bısey yokmus degılmı
Ay elim ayağım tutmuyor. Böyle şerit var pempemsi ama kırmızı değil sabahran beri 15 bardak su içtim soda içtim ondan mı acaba birde test ucuzdu betayı az algılıyor olabilirAt hadi beklemiş halini
Sen akşam acile gidip kan versen mi
Öyle tabiki gerçekten mucizeAslında evet doktorların demesine göre bir bebek 15 günde tutunuyor ama bu tez onları yalanlıyor bu açıdan hiç düşünmemiştim valla doğru 5 gün içinde Hamile kalıp kan ve idrar testime yansıması vry 3 gebelikte de bunu yaşamam mucize gibi birşey ama her gebelik mucize değil mi
Ben folbiol markasını daha çok tavsiye edeni duydum içinde Folikasit daha çok ama bilmiyorum neredeyse 3 yıl oldu çoğu şeyi unutmuşum kimyasal düşükten sonra kafam dağılsın diye araştırmayı vs bıraktım ve bir çok şeyde değişmişBana doktorum folidoce gibi bir marka yazmıştı imom kullananlar da var içeriği daha zengin başka vitaminler de var
ayyy bebeğim ben de görüyorum. Hadi inşallah vardır.Çıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
Ay kızlar ben burda görüyorum ama resimde de pek belli olmuyor görmeniz mucize. Ben şimdi napsam bilemedim heyecanlandımİlk dakikadan böyle görünüyorsa sonraki dakikalar daha net görünür bence var
Hayır ya maşallah belirgin çizgi var bence yarını bekle bir tane daha test yap çıkarsa kan ver direkAy elim ayağım tutmuyor. Böyle şerit var pempemsi ama kırmızı değil sabahran beri 15 bardak su içtim soda içtim ondan mı acaba birde test ucuzdu betayı az algılıyor olabilir
Vallahi bebeğim bence var gibi görünüyor yinede emin olamıyorum bugün bat günün olduğu için daha koyu olmalıydı ama çok sıvı almışın seyrelmiş olabilirAy elim ayağım tutmuyor. Böyle şerit var pempemsi ama kırmızı değil sabahran beri 15 bardak su içtim soda içtim ondan mı acaba birde test ucuzdu betayı az algılıyor olabilir
İmkansız, bir yanlışınız var mutlaka. bilimsel açıdan şmkansız. en erken anne rahmine 5 gün sonra ya da 6 gün sonra ulaşıyor döllenmiş yumurtalar.Yumurtalanmam ayın 4ündeydi haziran ayıydı 19u satım olsa 9unda öğrendim yani ve ertesi gün kanda verdim 34 çıkmıştı betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?