- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.561
Rahim kasılması oluyor bende de hafif doğum sancısına benzer sancı oluyor dünden beri de öyle gidip geliyor devamlı ağrılar az öncede bildiğin su gibi baya hemde sulu beyaz akıntım geldi geçen kimyasal hamileliğimde de öyle olmuştuEğer ani hareket yaptığında kasığında tuhaf bir ağrı desem değil acı desem değil nasıl anlatılır bilmiyorum ama birşey hissedersen ki ben bundan şüphelenip yaptım testlerimi o zaman olum yani zaten bence bir anne anlıyor Hamile olduğunu adet dönemine benzemiyor gebelik başlangıcı
Yani yumurtlamadan 4 gün sonra mı öğrendin canımHepsinde 2 çizgi vardı silikti ama netti damlatır damlatmaz 2 çizgide belirgin bir şekilde çıktı benim ovilasyonum günü gününe tutuyor uygulamada takip ediyorum genelde
Sağol canım çok teşekkür ederim umarım vardır rabbim herkese nasip etsin inşallah hepimizeBu genelde böyle çıkarıyor kuzum gölge var olmasa çıkmazdı inşalalh bebişin seninle
Bazı kişilerin yavaş düşebiliyormuş benimde hemen sıfırlanmıştıBenim 2 hafta içinde kürtaj dan sonra betam sıfırlandı
C life diye bir şeye denk geldim sitede . Bilmiyorum daha önce kullanan arkadaşlar varsa belki bizi aydınlatır. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Evde inofolic var doktor vermişti gebe kalınca bırakmıştım. Belki onu tekrar kullanırımKızlar kullandığınız kür veya başka birşey var mı? Veya ilaç olarak ne kullanıyorsunuz
Olmasa bunda da çıkmazdı bence adetine varsa daha adet günü tekrar yap böyle insan stres oluyorNormal kaset testte daha belirgindi ama ilk idrardı bunu 1 saat sonra yaptım o yüzden o gölgeyi ciddiye almamıştım olabilir mi ki kuzum
Ben kullandım çok Bir etkisini görmedim açıkçasıC life diye bir şeye denk geldim sitede . Bilmiyorum daha önce kullanan arkadaşlar varsa belki bizi aydınlatır. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Evde inofolic var doktor vermişti gebe kalınca bırakmıştım. Belki onu tekrar kullanırım
Kızlqr yaptım kaö damla lazımdı ya 4 damlattımArtık yapabılırsın bebısm
Paketini üstünde yazması lazım. Her testte farklı damlatın yazıyor ancak genelde 2 ya da 3 damla diye biliyorum. Bir şey olmaz herhalde 4 ileKızlqr yaptım kaö damla lazımdı ya 4 damlattım
YaaaBen kullandım çok Bir etkisini görmedim açıkçası
Her gebelikte akıntı oluyor bu Rahim kalınlaştığından oluyor ay inşallah hamilesindir bir süre sonra hafif lekelenme başlar 2 ay kadar oluyor ara ara devamlı değil yani bende öyle oldu her gebelik farklıdır ama akıntı oluyor o kesinRahim kasılması oluyor bende de hafif doğum sancısına benzer sancı oluyor dünden beri de öyle gidip geliyor devamlı ağrılar az öncede bildiğin su gibi baya hemde sulu beyaz akıntım geldi geçen kimyasal hamileliğimde de öyle olmuştu
Çıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurduPaketini üstünde yazması lazım. Her testte farklı damlatın yazıyor ancak genelde 2 ya da 3 damla diye biliyorum. Bir şey olmaz herhalde 4 ile
Yumurtalanmam ayın 4ündeydi haziran ayıydı 19u satım olsa 9unda öğrendim yani ve ertesi gün kanda verdim 34 çıkmıştı betamYani yumurtlamadan 4 gün sonra mı öğrendin canım
Ben bılıyordum bebısmm yaaaÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
Evet silik duruyorÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
Yaa canım tebrik ederim var işte bariz belli çook sevindiiiimmÇıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu15 liralık teste güvensem mi sjdndn
Bence kan vermeli doğru olan onda çıkarBazı kişilerin yavaş düşebiliyormuş benimde hemen sıfırlanmıştı
Ayy durdukça belirginleşiyor buBen bılıyordum bebısmm yaaagozun aydın 15 dakkaya ıyce koyulasır
Çok şaşırdım canım ilk kez böylesini görüyorumYumurtalanmam ayın 4ündeydi haziran ayıydı 19u satım olsa 9unda öğrendim yani ve ertesi gün kanda verdim 34 çıkmıştı betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?