• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Eğer ani hareket yaptığında kasığında tuhaf bir ağrı desem değil acı desem değil nasıl anlatılır bilmiyorum ama birşey hissedersen ki ben bundan şüphelenip yaptım testlerimi o zaman olum yani zaten bence bir anne anlıyor Hamile olduğunu adet dönemine benzemiyor gebelik başlangıcı
Rahim kasılması oluyor bende de hafif doğum sancısına benzer sancı oluyor dünden beri de öyle gidip geliyor devamlı ağrılar az öncede bildiğin su gibi baya hemde sulu beyaz akıntım geldi geçen kimyasal hamileliğimde de öyle olmuştu

Kızlar kullandığınız kür veya başka birşey var mı? Veya ilaç olarak ne kullanıyorsunuz
C life diye bir şeye denk geldim sitede . Bilmiyorum daha önce kullanan arkadaşlar varsa belki bizi aydınlatır. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Evde inofolic var doktor vermişti gebe kalınca bırakmıştım. Belki onu tekrar kullanırım

Normal kaset testte daha belirgindi ama ilk idrardı bunu 1 saat sonra yaptım o yüzden o gölgeyi ciddiye almamıştım olabilir mi ki kuzum
Olmasa bunda da çıkmazdı bence adetine varsa daha adet günü tekrar yap böyle insan stres oluyor

C life diye bir şeye denk geldim sitede . Bilmiyorum daha önce kullanan arkadaşlar varsa belki bizi aydınlatır. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Evde inofolic var doktor vermişti gebe kalınca bırakmıştım. Belki onu tekrar kullanırım
Ben kullandım çok Bir etkisini görmedim açıkçası 🥲

Rahim kasılması oluyor bende de hafif doğum sancısına benzer sancı oluyor dünden beri de öyle gidip geliyor devamlı ağrılar az öncede bildiğin su gibi baya hemde sulu beyaz akıntım geldi geçen kimyasal hamileliğimde de öyle olmuştu
Her gebelikte akıntı oluyor bu Rahim kalınlaştığından oluyor ay inşallah hamilesindir bir süre sonra hafif lekelenme başlar 2 ay kadar oluyor ara ara devamlı değil yani bende öyle oldu her gebelik farklıdır ama akıntı oluyor o kesin

Paketini üstünde yazması lazım. Her testte farklı damlatın yazıyor ancak genelde 2 ya da 3 damla diye biliyorum. Bir şey olmaz herhalde 4 ile
Çıplak gözle görüyorum sanki kızlar ya normalde bembeyaz olurdu🥹 15 liralık teste güvensem mi sjdndn

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 80
Back