- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.541
Benim 2 hafta içinde kürtaj dan sonra betam sıfırlandıKürtajdan sonra adet olmadıysanız betanız düşmez ki âdet olsanız dahi bazen geç düşebilirmiş doktorum öyle anlatmıştı
Normal kaset testte daha belirgindi ama ilk idrardı bunu 1 saat sonra yaptım o yüzden o gölgeyi ciddiye almamıştım olabilir mi ki kuzumBen gördüm gölge var
Adetin kaç gün gecikti kiBen gördüm gölge var
Evet canım belirtiler olunca yapayım dedim ben 9 gün kala başladım yapmayaBebeğim senin Bat'ın 29 Temmuz gözüküyor. Daha çok erken değil mi?
Yanlış kişiye yazdım sanırım adetine kaç gün var kiNormal kaşar testte daha belirgindi ama ilk idrardı bunu 1 saat sonra yaptım o yüzden o gölgeyi ciddiye almamıştım olabilir mi ki kuzum
Gecikmedi daha 1 hafta var canımAdetin kaç gün gecikti ki
Aaa gerçekten mii kız ben 1 buçuk saattir susuzluktan bayılcamKız senin beklemene gerek yok kiBat günündesin zaten. Yap gitsin
Valla ben herşi biliyorum gibi gözükücem ama yaşamasam yazmazdım ben adetime 10 gün kala öğrendim 3 gebeliği mideGecikmedi daha 1 hafta var canım
Predictor o gölgeyi bana da çıkarttı 2 farklı ay ama hamile değildim kuzum. Sen kaset testleri dikkate al. Koyulaşma takibi yap.Evet canım belirtiler olunca yapayım dedim ben 9 gün kala başladım yapmayakaset teste çıkınca predictor aldım 1 saatlik idrarımla yaptım böyle gölge var diyor kızlar ama onu ciddiye almadım çünkü haset testte daha belliydi
Tabi canım, onu daha 9.10. 11. gününde öğrenmek isteyenler yapıyo genelde daha net görebilmek için.Aaa gerçekten mii kız ben 1 buçuk saattir susuzluktan bayılcam
Bende hep erken hissediyorum belirtilerden geçen ay kimyasal yaşadım ondaki belirtilerin aynısı var şuan da o yüzden yaptım testi de kuzumValla ben herşi biliyorum gibi gözükücem ama yaşamasam yazmazdım ben adetime 10 gün kala öğrendim 3 gebeliği mide
Doktorum çıkıcak yarım saate çıksın yapacağım tek kalıncaTabi canım, onu daha 9.10. 11. gününde öğrenmek isteyenler yapıyo genelde daha net görebilmek için.
Öyle yapayım o zaman canımPredictor o gölgeyi bana da çıkarttı 2 farklı ay ama hamile değildim kuzum. Sen kaset testleri dikkate al. Koyulaşma takibi yap.
Selam benimde yarın adet günüm bugün yaptım negatif sizin durum ne olduGünaydın kızlar benim de adete son 1 gün kaldı 3 gün kala test negatifti hala test yapmadım beklemedeyim eşim gurbette o yüzden son ilişki 1 Temmuz da oldu sizce umut varmı
Nasıl görünüyordu testlerValla ben herşi biliyorum gibi gözükücem ama yaşamasam yazmazdım ben adetime 10 gün kala öğrendim 3 gebeliği mide
Eğer ani hareket yaptığında kasığında tuhaf bir ağrı desem değil acı desem değil nasıl anlatılır bilmiyorum ama birşey hissedersen ki ben bundan şüphelenip yaptım testlerimi o zaman olum yani zaten bence bir anne anlıyor Hamile olduğunu adet dönemine benzemiyor gebelik başlangıcıBende hep erken hissediyorum belirtilerden geçen ay kimyasal yaşadım ondaki belirtilerin aynısı var şuan da o yüzden yaptım testi de kuzum
Bu genelde böyle çıkarıyor kuzum gölge var olmasa çıkmazdı inşalalh bebişin seninleHadi ya ben daha net çıkar predictor bu sonuçta diye o gölgeyi ciddiye almamıştım kuzum
Hepsinde 2 çizgi vardı silikti ama netti damlatır damlatmaz 2 çizgide belirgin bir şekilde çıktı benim ovilasyonum günü gününe tutuyor uygulamada takip ediyorum geneldeNasıl görünüyordu testler
Artık yapabılırsın bebısmAldım kuzum 1 saat oldu sıvı alımını keseli ne kadar bekliyim
Neden sıvı alımını kesiyorsunuzArtık yapabılırsın bebısm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?