- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bunun erken ve geç döllenmeyle alakası var birde erkek bebeğin betası daha yüksek olurmuş ben ikiz zannetmiştimÖyle tabiki gerçekten mucizedemek ki senin vücutta hızlı ilerliyor her şey
Ben 12.gün 41 ile öğrenmiştim benimki uyuşuk mu ne
![]()
Ben de 3 yıldır mücadele ediyorum ve çok çeşit vitamin kullandım folbiol da kullanmıştım unutmuşum onuBen folbiol markasını daha çok tavsiye edeni duydum içinde Folikasit daha çok ama bilmiyorum neredeyse 3 yıl oldu çoğu şeyi unutmuşum kimyasal düşükten sonra kafam dağılsın diye araştırmayı vs bıraktım ve bir çok şeyde değişmiş
Ayy cidden mi ilk dakkalarda çıktı 3. Dakkada böyle oldu şimdi stabil düz bir şerit gibi silik kaldı. Hayırlısı olsun hakkımızda kocama söyliyip kan vermeye gitsek mi akşam test alıp sabah mı yapsamayyy bebeğim ben de görüyorum. Hadi inşallah vardır.
Eveet harıka haber bebısm hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum bu ay.sadece ovu gunlerını degıl bu ay full degerlendır yumurtanın sagı solu bellı olmuyor bazen.rıske atma.merak etme hıcbı sıkıntı yasamazsın artık tatlım hıjyene dıkkat et ama antıbıyotıgı ıkı gun ıceceksen.camasırlarını fln utule gıyın hergun domestosla wc yı,esınde mutlaka dus yapsın oncesınde.çok sevındım gecmıs olsunKızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim@beyons
imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum
tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Güzel haberi sona saklamışınKızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim@beyons
imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum
tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Kocama desem 2 3 gün geçsin der dur der hhahahahah ay sinirlerim bozulduVallahi bebeğim bence var gibi görünüyor yinede emin olamıyorum bugün bat günün olduğu için daha koyu olmalıydı ama çok sıvı almışın seyrelmiş olabilirYada test iyi değil tam göstermiyor. En iyisi kan vermek
![]()
İnşallah canım yaHer gebelikte akıntı oluyor bu Rahim kalınlaştığından oluyor ay inşallah hamilesindir bir süre sonra hafif lekelenme başlar 2 ay kadar oluyor ara ara devamlı değil yani bende öyle oldu her gebelik farklıdır ama akıntı oluyor o kesin
Sağolun kızlar destekleriniz içinHayır ya maşallah belirgin çizgi var bence yarını bekle bir tane daha test yap çıkarsa kan ver direk
Sende eve gıderken kendın ozele gıt ver bebısm.test alıp durmaktan daha ucuz kan vermekKocama desem 2 3 gün geçsin der dur der hhahahahah ay sinirlerim bozuldu![]()
Adetime daha 1 hafta var kuzumOlmasa bunda da çıkmazdı bence adetine varsa daha adet günü tekrar yap böyle insan stres oluyor
Özür dilerim haziran zannediyordum temmuz ayıymış ama eminim oldukça erken öğrendim ve hatıra olarak sakladımİmkansız, bir yanlışınız var mutlaka. bilimsel açıdan şmkansız. en erken anne rahmine 5 gün sonra ya da 6 gün sonra ulaşıyor döllenmiş yumurtalar.
Canım çok teşekkür ederimEveet harıka haber bebısm hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum bu ay.sadece ovu gunlerını degıl bu ay full degerlendır yumurtanın sagı solu bellı olmuyor bazen.rıske atma.merak etme hıcbı sıkıntı yasamazsın artık tatlım hıjyene dıkkat et ama antıbıyotıgı ıkı gun ıceceksen.camasırlarını fln utule gıyın hergun domestosla wc yı,esınde mutlaka dus yapsın oncesınde.çok sevındım gecmıs olsun![]()
Ayy bakın flaşla daha netBelirgin foto da at![]()
Siz olmasanız test yapmazdım sağolunSende eve gıderken kendın ozele gıt ver bebısm.test alıp durmaktan daha ucuz kan vermek
Ayyyy çok sevindim tebrik ederim canımKuzumm cidden miben burda görüyorum ama silik gibi pempe bi cizgi
![]()
İnşallah güzel haberler alırız bu ayBen de 3 yıldır mücadele ediyorum ve çok çeşit vitamin kullandım folbiol da kullanmıştım unutmuşum onuben de düşüklerden sonra bir süre küsüyorum sonra cesaretimi toplayıp tekrar araştırmaya başlıyorum
![]()
İnşallah kuzum ardı arkasına verelim hepimiz bebiş haberleriniGüzel haberi sona saklamışınçok sevindim canım gelsin o zaman Ağustos’ta bebiş haberi
![]()
Ben yarın testle uğraşmıyım kızlar ya akşam kocama lak diye vereyim bunu ordan gidek özele salı doktor randevum var bir de orda bakarlar. Ya da hiç kan vermiyim test alayımAyyyy çok sevindim tebrik ederim canım![]()
Siz bence erken yumurtlamışsınız. Yumurtladığınızı sandığınız günlerde bebişiniz yerleşmeye çalışıyor olabilir. Tarihte yok böyle bir şey çünkü kuzum. Maşallah kıpkırmızılarÖzür dilerim haziran zannediyordum temmuz ayıymış ama eminim oldukça erken öğrendim ve hatıra olarak sakladımEki Görüntüle 3275982 Eki Görüntüle 3275983