• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben folbiol markasını daha çok tavsiye edeni duydum içinde Folikasit daha çok ama bilmiyorum neredeyse 3 yıl oldu çoğu şeyi unutmuşum kimyasal düşükten sonra kafam dağılsın diye araştırmayı vs bıraktım ve bir çok şeyde değişmiş
Ben de 3 yıldır mücadele ediyorum ve çok çeşit vitamin kullandım folbiol da kullanmıştım unutmuşum onu ☺️ ben de düşüklerden sonra bir süre küsüyorum sonra cesaretimi toplayıp tekrar araştırmaya başlıyorum 😂

Kızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim 🥰🙏 @beyons imagination forever imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum 🥰 tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Eveet harıka haber bebısm hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum bu ay.sadece ovu gunlerını degıl bu ay full degerlendır yumurtanın sagı solu bellı olmuyor bazen.rıske atma.merak etme hıcbı sıkıntı yasamazsın artık tatlım hıjyene dıkkat et ama antıbıyotıgı ıkı gun ıceceksen.camasırlarını fln utule gıyın hergun domestosla wc yı,esınde mutlaka dus yapsın oncesınde.çok sevındım gecmıs olsun🌸❤️🙏

Kızlar hsgden geldim. 13.35de girdim 14.00de minnoş minnoş çıktım. C kollu değildi. Anestezi aldım. Hiçbir şey hissetmedim. Ağrı kesici de yapmışlar bana. Şimdi biraz ağrım oldu arveles yazdı doktorum ağrı olursa iç dedi. Şimdi onu içtim. 7 gün kullanmam için antibiyotik verdi. Ben de iki güne yumyrtlayacağım deyince. İki gün kullan sonra bırak günleri değerlendirin dedi. Hafif hafif bir iki damla şeklinde kanamam ve regl ağrım dışında birşey yok çok şükür. Ağrımda geçer heralde birazdan. Beni cesaretlendiren ve burda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim 🥰🙏 @beyons imagination forever imagination forever . Ay en önemli kısmı unuttum 🥰 tüplerim açık, rahmim iyiymiş.
Güzel haberi sona saklamışın😍çok sevindim canım gelsin o zaman Ağustos’ta bebiş haberi 🫣🤭

Vallahi bebeğim bence var gibi görünüyor yinede emin olamıyorum bugün bat günün olduğu için daha koyu olmalıydı ama çok sıvı almışın seyrelmiş olabilir ☺️ Yada test iyi değil tam göstermiyor. En iyisi kan vermek ☺️
Kocama desem 2 3 gün geçsin der dur der hhahahahah ay sinirlerim bozuldu 🤣🤣🤣

İmkansız, bir yanlışınız var mutlaka. bilimsel açıdan şmkansız. en erken anne rahmine 5 gün sonra ya da 6 gün sonra ulaşıyor döllenmiş yumurtalar.
Özür dilerim haziran zannediyordum temmuz ayıymış ama eminim oldukça erken öğrendim ve hatıra olarak sakladım
16900331286711736723678805667447.webp
16900331730527598010064770152983.webp

Eveet harıka haber bebısm hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum bu ay.sadece ovu gunlerını degıl bu ay full degerlendır yumurtanın sagı solu bellı olmuyor bazen.rıske atma.merak etme hıcbı sıkıntı yasamazsın artık tatlım hıjyene dıkkat et ama antıbıyotıgı ıkı gun ıceceksen.camasırlarını fln utule gıyın hergun domestosla wc yı,esınde mutlaka dus yapsın oncesınde.çok sevındım gecmıs olsun🌸❤️🙏
Canım çok teşekkür ederim 🥰🙏 dediklerine dikkat edeceğim. Evet hijyen önemli şu saatten sonra. İnşalah bir iki aya güzel haberlerimi paylaşabilirim sizlerle. Kafam çok rahatladı. Doktorum da hsgden sonra hamile kalan çok oluyor dedi. İnşallah artık rahat kafayla değerlendireceğim 🥰🥰🥰🥰🥰 sen o gün bana msj atmasaydın bugün bu hsg olmazdı kuzum. Teşekkür ederim

Back