- 30 Mart 2023
- 612
- 381
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.501
Rica ederim canım. Hakkında hayırlısı olsun. Hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTeşekkür ederim uzun uzun yazmışsın birdemodumu düşürmedim hayırlısı olsun her şey Allah'tan
Özelde git canım doktora eğer öyle bir durum varsa müdehale etsinler yada regl olunca atarsın belkiMerhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdimbeklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Ne kadar sonra hamile kaldın?Ya yok eşim alışmış artık bende ilk defa yazarken gördü güldü dedi ya sen manyakmısın dedi sonrada tabi alıştı
Biliyorum azalttım eskiye göreÇok tuzlu yeme canım zararlı ya
Aminnnn canım benimRica ederim canım. Hakkında hayırlısı olsun. Hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tansiyon fırlar zaten o tuza iyi yapmışsınBiliyorum azalttım eskiye göre
Ee artık alırsın heralde canım bı testAy kızlar bu bir işaretmi doktorum hasta eczaneye gidip ilaç alıcam ona birazdan
Daha başına gelmedi gelmesini beklemedim azalttımTansiyon fırlar zaten o tuza iyi yapmışsın
Sen beni boş ver ben hemen kalmadımNe kadar sonra hamile kaldın?
Alıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhaldeEe artık alırsın heralde canım bı testıcımden gecenıde soyleyım pozıtıfff
İyi yapmışınDaha başına gelmedi gelmesini beklemedim azalttım
Ay aldınmı testtttAlıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhalde
Kişiden kişiye göre bence farklı kimisi acik pmbe kimisi kahvrengi oluyor adettn once oluyor 1 2 gun sürüp bitiyor bunu anlamak için bekle tam olarak kırmızılar gelmezse yerleşme kanamasıdır ve 3 4 gün geçtikten sorna test yaparsan çıkarKızlar yerleşme kanaması nasıl olur ?
Demin peçeteye açık pembe leke geldi ?
İlaç yazdırmaya gitti bizim burdaki KBB uzmanına. Ben alırım eczaneden siz yorulmayın dedim gelsin almaya gidicemAy aldınmı testttt
Sen yinede 2 saate yakın bekle öyle yapAlıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhalde
Ay hadi inşallah bense seni seviyorum aşkımmİlaç yazdırmaya gitti bizim burdaki KBB uzmanına. Ben alırım eczaneden siz yorulmayın dedim gelsin almaya gidicemay ben almazdımda sizi seviyorum
Bence de sen bir doktora git, kanına baksın, güzelce muayeneni ol. Doktor yönlendirsin. Umarım içinde parça kalmamıştır dediğin gibi.Merhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdimbeklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?