• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdim😔 beklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Kürtajdan sonra adet olmadıysanız betanız düşmez ki âdet olsanız dahi bazen geç düşebilirmiş doktorum öyle anlatmıştı

Hayır gebelik yeniyse silik çıkması normal bence kan ver daha net anlıyacaksın bak ümit verip üzmek istemiyorum sonra çıkmazsa diye ama ben oğluma Hamile kaldığımda 3 gebelik testi yaptım ilk iki testim belirgin sonra ki testim silikti eğer anında çizgiyse emin olmak için kan testi ver bence ama yinede sen bilirsin seni üzmek istemiyorum cidden üzüyorsamda bu konuda özür dilerim
Yok Estagfurullah zaten benim kafam da cok karisti o yuzden musait olunca kan vericem

Alıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhalde🥰
Aynen canım suda ıcsen cıkar🌸🥰etıketle benıde yapınca cıft cızgı gorelım bırazda keyfımız yerıne gelsın🐣🐣

Kızlar yok sanırım bende testin azizliğine mi uğradım ama kaç gündür yapıyorum hiç çizgi çıkarmadı 🥺

Eklentiler

• IMG_2116.webp
    IMG_2116.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 76
Bekliyorum bat tarihini canım, testler şuan negatif

Back