- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.521
evet kışın ben de değiştirmiştim. Kendi adımla üye olmuştum ilkAdımı değiştirme talebinde bulundumDaha doğrusu değiştirmeye çalışınca talep olarak moderatöre gidiyormuş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kışın ben de değiştirmiştim. Kendi adımla üye olmuştum ilkAdımı değiştirme talebinde bulundumDaha doğrusu değiştirmeye çalışınca talep olarak moderatöre gidiyormuş.
Kürtajdan sonra adet olmadıysanız betanız düşmez ki âdet olsanız dahi bazen geç düşebilirmiş doktorum öyle anlatmıştıMerhaba kizlar sanirim benim betam dusmedigi icin testlerde cizgi cikiyor cunku bugun de test yaptim 15 dakika sonra falan cok hafif silik cikti yani hamile olsam iki gun oncekine gore koyu cikmasi lazimdi uc gundur bence ayni siliklikte. Canim cok sıkildi ya doktor randevusu da bulamadim ne yapacagimi sasirdimbeklesem adet olur muyum yoksa doktora mi gitmem gerekiyor kurtajda tam temizlenmemis olabilir mi?
Pembe olur canım yada kahverengi kırmızıya dönmediği süreceKızlar yerleşme kanaması nasıl olur ?
Demin peçeteye açık pembe leke geldi ?
Yok Estagfurullah zaten benim kafam da cok karisti o yuzden musait olunca kan vericemHayır gebelik yeniyse silik çıkması normal bence kan ver daha net anlıyacaksın bak ümit verip üzmek istemiyorum sonra çıkmazsa diye ama ben oğluma Hamile kaldığımda 3 gebelik testi yaptım ilk iki testim belirgin sonra ki testim silikti eğer anında çizgiyse emin olmak için kan testi ver bence ama yinede sen bilirsin seni üzmek istemiyorum cidden üzüyorsamda bu konuda özür dilerim
Aynen bi kan vereyim cikmazsa ozele giderim merkeze cok uzak bi ilcedeyim cunku ve misafirim var o yuzden de gidemiyorumÖzelde git canım doktora eğer öyle bir durum varsa müdehale etsinler yada regl olunca atarsın belki
Aa o zaman ondandir tesekkkur ederimKürtajdan sonra adet olmadıysanız betanız düşmez ki âdet olsanız dahi bazen geç düşebilirmiş doktorum öyle anlatmıştı
Aynen canım suda ıcsen cıkarAlıyım canım gelen giden yok bakalım olmasa bile yakın hissediyorum. Benim arkadaşlarım beni görünce kank sen hamilesin diyorlar düşündüğümü bilmeden. Rabbim hazırlıyor bakalım. Su içmeyi kestim kaçta yaparsam çıkar ? Yumurtlama sonrası 14. gün dersek su da içsem pozitifse çıkar herhalde![]()
Var canım gölge görünüyorKızlar yok sanırım bende testin azizliğine mi uğradım ama kaç gündür yapıyorum hiç çizgi çıkarmadı![]()
Ben gördüm gölge varKızlar yok sanırım bende testin azizliğine mi uğradım ama kaç gündür yapıyorum hiç çizgi çıkarmadı![]()
Bu varmış bunu verdiler kızlarAy hadi inşallah bense seni seviyorum aşkımm![]()
Aldım kuzum 1 saat oldu sıvı alımını keseli ne kadar bekliyimAynen canım suda ıcsen cıkaretıketle benıde yapınca cıft cızgı gorelım bırazda keyfımız yerıne gelsın
![]()
Bende olmamıştı kuzum yerleşme kanaması yaşamadımKızlar yerleşme kanaması nasıl olur ?
Demin peçeteye açık pembe leke geldi ?
Bebeğim senin Bat'ın 29 Temmuz gözüküyor. Daha çok erken değil mi?Kızlar yok sanırım bende testin azizliğine mi uğradım ama kaç gündür yapıyorum hiç çizgi çıkarmadı![]()
Kız senin beklemene gerek yok kiAldım kuzum 1 saat oldu sıvı alımını keseli ne kadar bekliyim
Çabuk hadi, bekliyorum paylaşAldım kuzum 1 saat oldu sıvı alımını keseli ne kadar bekliyim
Umarım güzel bir haber alırsın kardeşimYok Estagfurullah zaten benim kafam da cok karisti o yuzden musait olunca kan vericem
Bekliyorum bat tarihini canım, testler şuan negatifGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 S Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Hadi ya ben daha net çıkar predictor bu sonuçta diye o gölgeyi ciddiye almamıştım kuzumVar canım gölge görünüyor