- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.281
e sen çık bir koşu eczaneden al gel. Aynı testi bekleme bebeğim.Testim yok canım eşimde çok erken gitti işe eve gelirken Alıcak yarın Sabah yapabilirim
Helloo. Bu gece cok fena sancım vardı suan da adet olacakmışım gibi ağrım var muhtemelen adet olacağım bugunGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 S Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Kıyıda kalmış buldum evde ama çıkmadıe sen çık bir koşu eczaneden al gel. Aynı testi bekleme bebeğim.
Ama bu farklı test hepsinin algıları farklı kiKıyıda kalmış buldum evde ama çıkmadı
Hayırlısı olsun bebeğim bende yaptım ama çıkmadıTertemiz bir test şimdi adetin gelmesi için bitki çayına dayanıcam tatile gitmeden gelsin de gitsin ya
Yinede çıkması lazımdıAma bu farklı test hepsinin algıları farklı ki
Ben adetin gelmesi için uğraşıyorum ama her test farklı olgılıyo Senın var ya ben inanıyorumHayırlısı olsun bebeğim bende yaptım ama çıkmadı
Aaaa sanki adet günü geçtiyse çıkmadı diye üzülüyo daha dur bakalım diğer testten alda gel hadiYinede çıkması lazımdı
Kuzum benim evim çok tepede ehliyeti yeni kazandım arabayı alıpta çıkamam cesaret edipAaaa sanki adet günü geçtiyse çıkmadı diye üzülüyo daha dur bakalım diğer testten alda gel hadi
Bebeği için bence değer değmezmiiiiKuzum benim evim çok tepede ehliyeti yeni kazandım arabayı alıpta çıkamam cesaret edipyoksa koşa koşa alırım bu bayırı inip çıkmak bir ölüm
Yaptın mı test canım ?Şuan bildiğin doğum sancısı çektim bi 10 dakika rahim kasılması filan yaşadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle olmuştu bi çok ağrılar hemen hemen aynı hayırlısı olsun inşallah sabah test yapcam bakalım
Bu sıcaktaaaa hava 35 dereceBebeği için bence değer değmezmiiii
O zaman eşinin gelmesini beklicez napalım olmasana o derece mi çıkardı testteBu sıcaktaaaa hava 35 derecenem yüksek olsa zaten çıkardı benim meşhur çiş problemim
Efekle çıkıyor yine çoook minik yani 4 güne göre belirgin çıkması lazımdıO zaman eşinin gelmesini beklicez napalım olmasana o derece mi çıkardı testte
Yaptım kuzummmmmYaptın mı test canım ?
İnşallah kuzum yaaaO sancı kışın Şubat ve Mart ayında olmuştu bende. Hayatımda ilk defa çektiğim bir sancıydı ve çok farklıydı. Dedim bu kesin yerleşme ağrısı falan. Bişi var yani. Hadi inşallah alalım güzel haberini
Olmadım kuzum dün 7 buçuktu işten çıktığımSen regl oldunmu ısrarla test te almadın sabır küpümüz
Umutsuz olmaya of neden bu kadar negatifsin ya daha var ne alakaEfekle çıkıyor yine çoook minik yani 4 güne göre belirgin çıkması lazımdı
evet bebeişim hamilelik belirtisi olabilir. HAdi hemen bir hamilelik test yap.Helloo. Bu gece cok fena sancım vardı suan da adet olacakmışım gibi ağrım var muhtemelen adet olacağım buguntest yapmadım. Bu sancılar hamilelik belirtisi olabilir mi bilgim yok
Test yaptınmı aşkımOlmadım kuzum dün 7 buçuktu işten çıktığımbende heyecanlandım acaba hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?