- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.261
Yapma zaten kuzum. Bekle azıcık. Ama tam Bat gününü beklemeyebilirsinKızlar testler yapılmaya başlanmış pozitif olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim daha bata bir hafta var. Erken test yapmak istemiyorum
O doğum sırasında öğrenecek. Aaa hamileymişim kızlar diye yazacak bize.Sen regl oldunmu ısrarla test te almadın sabır küpümüz
Aminnnnnnn inşallahEveet eveeet eveeet sen bıze bu enerjını yollamaya devam et mınnosum bende cok guzel seyler hıssedıyorumözellikle kendımde dahıl bekledıgım 5 kişi var artık bızım ayımız olacak aylardır beklıyoruz Allah once hıc bebegı olmamıslara sonra bütüüün isteyenlere versın bu guzel haberı
Normal ucuzGözlerim açık bekliyorum seni testle
Günaydın kuzum yaptım bi beş dakka beklıyım
Yaptım canım bekliyorum beş dakika
Güzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
B babytoys I iremgns M mavibusesiMerveeee57 @ bebekcee maaaavi Lioo S Sevimli_35 N Nurse9535 A aynuray_ brcn95 S Sunshine1 Nightmare21 simomays ELIF7007 M minnoskedii S Soulfly07 @mdhzade E ebeanne22 ucanpayanda N Numerus clauses T TOMURCUK_27 Sena3 hayhay123 outoffit B Banu y2 atanamamis ogretmen fiyonaprensesolan beyons T TOMURCUK_27 E edava yasemin9191
Oh beee, artık rahatça önüne bakabilirsin. Atabilirsin kafandan tüm soruları. Bazen testler yanıltabiliyor işte. Bir sonraki ay senin ayın olsun bebişimTertemiz bir test şimdi adetin gelmesi için bitki çayına dayanıcam tatile gitmeden gelsin de gitsin ya
Valla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz deOh beee, artık rahatça önüne bakabilirsin. Atabilirsin kafandan tüm soruları. Bazen testler yanıltabiliyor işte. Bir sonraki ay senin ayın olsun bebişim
Bebeğim ekledim seni
Ben adet olamayınca ne zaman adaçayı içsem hemen oluyorum. O gün ya da ertesi gününe.Valla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz dene çayı içsem de gelir
Bende bir şans var ki sormayok kız bu kuruma çizgisi nasıl olsun, bariz çıkmış. Çok mutlu oldum çok. GErçekten bu yaz herkes gebe kalacak
Ağustos ayında iyi çalışın diğer kızlar.
E hani sabah testin nerede?Bende bir şans var ki sormaumarım bebiş vardır
Testim yok canım eşimde çok erken gitti işe eve gelirken Alıcak yarın Sabah yapabilirimGünaydın kızlarL A L seni bekliyoruz uyanmadinmi hadi teste
Yaptığım test canımTestim yok canım eşimde çok erken gitti işe eve gelirken Alıcak yarın Sabah yapabilirim
Adaçayı bakayım bugün markettenBen adet olamayınca ne zaman adaçayı içsem hemen oluyorum. O gün ya da ertesi gününe.
İnşAllah pozitif göreceğizAy hiç belirtide yok canım Bilmiyorum ki yarın yapıp gorecez
Amiiiin aminEveet eveeet eveeet sen bıze bu enerjını yollamaya devam et mınnosum bende cok guzel seyler hıssedıyorumözellikle kendımde dahıl bekledıgım 5 kişi var artık bızım ayımız olacak aylardır beklıyoruz Allah once hıc bebegı olmamıslara sonra bütüüün isteyenlere versın bu guzel haberı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?