2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar testler yapılmaya başlanmış pozitif olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim daha bata bir hafta var. Erken test yapmak istemiyorum
Yapma zaten kuzum. Bekle azıcık. Ama tam Bat gününü beklemeyebilirsin 2-3 gün kala bir test patlatabilirsin.

Aminnnnnnn inşallah
Olacak ya göreceğiz nasipse

Tertemiz bir test şimdi adetin gelmesi için bitki çayına dayanıcam tatile gitmeden gelsin de gitsin ya
Oh beee, artık rahatça önüne bakabilirsin. Atabilirsin kafandan tüm soruları. Bazen testler yanıltabiliyor işte. Bir sonraki ay senin ayın olsun bebişim

Oh beee, artık rahatça önüne bakabilirsin. Atabilirsin kafandan tüm soruları. Bazen testler yanıltabiliyor işte. Bir sonraki ay senin ayın olsun bebişim
Valla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz de ne çayı içsem de gelir

Valla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz de ne çayı içsem de gelir
Ben adet olamayınca ne zaman adaçayı içsem hemen oluyorum. O gün ya da ertesi gününe.

Amiiiin amin İnşAllah o beş kişinin içinde yerimi kapmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…