- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.321
O ay bu ay bende gördüm kuzumEvet canım var her gün yapıyorum dünde biraz vardı gibiydi ama bugün biraz daha belli sanki daha 1 hafta var inşallah vardır koyulaşır kimyasal gebelik geçirdim geçen ay umarım olur bu ay
Ağzından bal damlıyor kuzum inşallah vardır ya içim içime sığmıyor şuan gidip erken gebelik testi alaşım varO ay bu ay bende gördüm kuzum
Aslında hep yaptığın sporda yapmaya devam edebilirsiniz diyor uzmanlar. Hatta ordaki kan akışını da arttırıyormuş. Ben de karın hareketi yapardım ama malesef bıraktım. Sadece yürüyorum. Aslında yapsam daha iyi olacaktı muhtemelen.Ben evde hafif tempo yürüyüş yapıp üstüne biraz da pilates ekliyorum karın hareketleri basen hareketleri vs vs. Bir zararı olur mu sizce yumurtlamam yaklaştı değerlendirmelerden sonra tutunmasında vs kötü bi etkisi olur mu? @fnd_50
Bakma şu artimed testlerine bende hamileyken bi ara koyulasmis mi diye merak edip kocamdan istedim böyle bi test getirdi ilk başta çıkmadı ama hafif çıktı sornadan korktum ağladım niye böyle oldu flan diye yine gitti nöbetçi eczaneden bi tane aldı kaset testen ve baya bariz pembe çıkmıştı bu testlere güvenme fazla kuzumArtımed eveterken gebelik aldırırım eşime bugün
Ben adet oldum canım zaten bu ay ara vermiştikGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 S Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @ucanpayanda @Numerus clauses @TOMURCUK_27Sena3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen fiyonaprensesolan beyons @TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Bak kaset olan 4 subatt digeri strip olan 6 subat nssilsilik kasete goreİnşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın Allah razı olsunyarın belli olur akla Kara
Kuzum evet gebeysem suprizle gösterirm testi ona al desem bilicek negatifse ikimiz üzülücek en azından adet olunca adet oldum bu ay da denicez diyorum.Sen eşine süpriz mi yapmak istiyorsun kuzum. Ondan mı öğrenmesin istiyorsun.
Haydi yap bi delilik alda gelAğzından bal damlıyor kuzum inşallah vardır ya içim içime sığmıyor şuan gidip erken gebelik testi alaşım var
Bu ay inşallah gebeyimdirde değilsem vericemAslında iş yerine internetten sipariş versen süper olurmuş bak.
Ayyyy eşim evde daha işe gitmedi gitsin alırım belkiHaydi yap bi delilik alda gel
Al al ne zaman gitçekAyyyy eşim evde daha işe gitmedi gitsin alırım belki
Bilmiyorum ki daha uyuyorAl al ne zaman gitçek
Tamam canım, hayırlısı olsunBen adet oldum canım zaten bu ay ara vermiştikdoktorum dün letuya başlattı çatlatma iğnesi yapacak bu ay bakalım hayırlısı
İnşallahEvet canım var her gün yapıyorum dünde biraz vardı gibiydi ama bugün biraz daha belli sanki daha 1 hafta var inşallah vardır koyulaşır kimyasal gebelik geçirdim geçen ay umarım olur bu ay
Sen bugün de çalışıyor muydun? Çalışmıyorsan biraz butik dükkan gezim kafam dağılsın de çık olmadı.Bu ay inşallah gebeyimdirde değilsem vericem
Evet kuzum çalışıyorum. Benim işim çok stresli psikolojimi zor ayakta tutuyorum bakmayın. Hamilelikten sonra devam etmeyeceğim sırf şuan bi önümü göreyim çıkıyorsamda güzel bir sebeple çıkıp iş aramayayım dedim. Bakıcam ağustosta tatile gidicek nasipse eylül ekimde toparlanırız ekonomik olarak. Hala gebelik oluşmadıysa iş değişikliği ya da çıkmayı düşünüyorum. Tabi inşallah Allah gönlüme göre verirde devam edemeyeceğim diyip iş feshimi isterim. Doktorum biraz manyak. Ayağım yanık işe geldiğimde bile laf yapan biri. Hem iyi hem çok kötü. Diken üstündeyim. TakıntılıSen bugün de çalışıyor muydun? Çalışmıyorsan biraz butik dükkan gezim kafam dağılsın de çık olmadı.
Umarım gönlüne göre bir hayat yaşarsın en kısa zamandaEvet kuzum çalışıyorum. Benim işim çok stresli psikolojimi zor ayakta tutuyorum bakmayın. Hamilelikten sonra devam etmeyeceğim sırf şuan bi önümü göreyim çıkıyorsamda güzel bir sebeple çıkıp iş aramayayım dedim. Bakıcam ağustosta tatile gidicek nasipse eylül ekimde toparlanırız ekonomik olarak. Hala gebelik oluşmadıysa iş değişikliği ya da çıkmayı düşünüyorum. Tabi inşallah Allah gönlüme göre verirde devam edemeyeceğim diyip iş feshimi isterim. Doktorum biraz manyak. Ayağım yanık işe geldiğimde bile laf yapan biri. Hem iyi hem çok kötü. Diken üstündeyim. Takıntılı
Yarın beraber yaparız o zaman inş ikimizde pozitifleri görürüzTestim yok canım eşimde çok erken gitti işe eve gelirken Alıcak yarın Sabah yapabilirim
Yarın 10. Gün oluyor canımİnşAllah pozitif göreceğizkaçıncı günün yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?