2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Tebrik ederiimmm sağlıkla kucağına belirtilerin yaptıkların nelerdi bahseder misin
teşekkür ederim benim ki ilk transfer 12.07’ydi 22’sinde kan tahlili verecektim ama hiç dayanamadım evde ne test varsa 18’inde yaptım ve ilk önce ovulasyon testi pozitif çıktı sonra erken gebelik testi pozitif çıktı 19’unda kan verdim ve 110,67’ydi şükür Pek belirti yaşamadım planlı programlı olduğu için ama öğrendikten regl olacağım hissi ve bel kasık ağrısı oluyor ara sıra bu kadar birde sürekli çişim geliyor

Eklentiler

• IMG_1862.jpeg
    187,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1868.jpeg
    222,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar artımed erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı fakat tekrar dün yaptığım laboquick kaset testi yaptım ikinci çizgi yine silik sizce erken gebelik testi yanılıyor mu?
Canım ben çok net göremedim ancak varsa daha en başındadır. Yarın sabah ilk idrar ile normal kaset testte tekrar dene bakalım nasıl çıkacak.
Erken gebelik testlerine çok güvenmeyin diyor kızlar hep.

yok kız bu kuruma çizgisi nasıl olsun, bariz çıkmış. Çok mutlu oldum çok. GErçekten bu yaz herkes gebe kalacak

Ağustos ayında iyi çalışın diğer kızlar.
Eveet eveeet eveeet sen bıze bu enerjını yollamaya devam et mınnosum bende cok guzel seyler hıssedıyorumözellikle kendımde dahıl bekledıgım 5 kişi var artık bızım ayımız olacak aylardır beklıyoruzAllah once hıc bebegı olmamıslara sonra bütüüün isteyenlere versın bu guzel haberı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…