- 18 Temmuz 2023
- 107
- 376
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.241
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım
Ayyyy var bu sefer, şükürler olsunKızlar bu testlerimin kurumuş hali en üstte ki önceki günün alttaki bugünün
Canım sırf test yapmamak için hemen lavaboya koştum şimdi kendimi telkin ediyorum ilk idrar gitti daha test yapamazsın yarını bekle diyeSen de testi yarın mı yapacaksınBekliyorum heyecanla
Tebrik ederiimmm sağlıkla kucağına belirtilerin yaptıkların nelerdi bahseder misin
Sen regl oldunmu ısrarla test te almadın sabır küpümüzHaha 35 hasta var bugün iyi değilim
Neden acaba çiş yapmaktan sıcaktan uyuyabiliyor muyuz pardonHaha 35 hasta var bugün iyi değilim
yok kız bu kuruma çizgisi nasıl olsun, bariz çıkmış. Çok mutlu oldum çok. GErçekten bu yaz herkes gebe kalacakİnşallah benimledir kuruma çizgisi değildir
Tebrikler kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrikler canım sağlıkla büyüsün inşallah
Aynen bugün geçti gitti artık yarın gözümüz kulağımız sendeCanım sırf test yapmamak için hemen lavaboya koştum şimdi kendimi telkin ediyorum ilk idrar gitti daha test yapamazsın yarını bekle diye
teşekkür ederimTebrik ederiimmm sağlıkla kucağına belirtilerin yaptıkların nelerdi bahseder misin
Ay hiç belirtide yok canım Bilmiyorum ki yarın yapıp gorecezAynen bugün geçti gitti artık yarın gözümüz kulağımız sende
Canım ben çok net göremedim ancak varsa daha en başındadır. Yarın sabah ilk idrar ile normal kaset testte tekrar dene bakalım nasıl çıkacak.Kızlar artımed erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı fakat tekrar dün yaptığım laboquick kaset testi yaptım ikinci çizgi yine silik sizce erken gebelik testi yanılıyor mu?
Neden acaba çiş yapmaktan sıcaktan uyuyabiliyor muyuz pardon
Ay 3. fotoğrafta gördüm gibi sanki ben.Galiba artımed testte de gördüm hayalet ikinci çizgiyi ama fotoğraflardan tam anlaşılmıyor gibi canım hemen ekliyorum tekrar
Ay bebeğim hayırlısı olsun
Eveet eveeet eveeet sen bıze bu enerjını yollamaya devam et mınnosum bende cok guzel seyler hıssedıyorumyok kız bu kuruma çizgisi nasıl olsun, bariz çıkmış. Çok mutlu oldum çok. GErçekten bu yaz herkes gebe kalacak
Ağustos ayında iyi çalışın diğer kızlar.
Teşekkür ederimAy bebeğim hayırlısı olsunsağlıkla büyüsün inşallah.
Kızlar hafta sonuna bomba gibi girişler yapılmaya başlandı. Haydi test yapmayanlar sizlerden de bekliyoruz test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?