• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar testler yapılmaya başlanmış pozitif olanlara hayırlı olsun diyorum. Benim daha bata bir hafta var. Erken test yapmak istemiyorum
Yapma zaten kuzum. Bekle azıcık. Ama tam Bat gününü beklemeyebilirsin 😂 2-3 gün kala bir test patlatabilirsin.

Eveet eveeet eveeet sen bıze bu enerjını yollamaya devam et mınnosum bende cok guzel seyler hıssedıyorum❤️🌸özellikle kendımde dahıl bekledıgım 5 kişi var artık bızım ayımız olacak aylardır beklıyoruz🌸❤️Allah once hıc bebegı olmamıslara sonra bütüüün isteyenlere versın bu guzel haberı🙏
Aminnnnnnn inşallah🙏🙏🙏🙏
Olacak ya göreceğiz nasipse 🥰🙏

Tertemiz bir test şimdi adetin gelmesi için bitki çayına dayanıcam tatile gitmeden gelsin de gitsin ya 😅

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 54
Tertemiz bir test şimdi adetin gelmesi için bitki çayına dayanıcam tatile gitmeden gelsin de gitsin ya 😅
Oh beee, artık rahatça önüne bakabilirsin. Atabilirsin kafandan tüm soruları. Bazen testler yanıltabiliyor işte. Bir sonraki ay senin ayın olsun bebişim 🙏💕

Oh beee, artık rahatça önüne bakabilirsin. Atabilirsin kafandan tüm soruları. Bazen testler yanıltabiliyor işte. Bir sonraki ay senin ayın olsun bebişim 🙏💕
Valla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz de 🥰 ne çayı içsem de gelir

Valla bende rahatladım yav şimdi adet masajı yaparım bitki çayı içerim gelsin bir dahaki ay olur bebeişlerimiz de 🥰 ne çayı içsem de gelir
Ben adet olamayınca ne zaman adaçayı içsem hemen oluyorum. O gün ya da ertesi gününe.

Eveet eveeet eveeet sen bıze bu enerjını yollamaya devam et mınnosum bende cok guzel seyler hıssedıyorum❤️🌸özellikle kendımde dahıl bekledıgım 5 kişi var artık bızım ayımız olacak aylardır beklıyoruz🌸❤️Allah once hıc bebegı olmamıslara sonra bütüüün isteyenlere versın bu guzel haberı🙏
Amiiiin amin 🤲🏻🥰 İnşAllah o beş kişinin içinde yerimi kapmışımdır 😂

Back