- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.301
Hahaha ya afratafra yapmaO doğum sırasında öğrenecek. Aaa hamileymişim kızlar diye yazacak bize.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ya afratafra yapmaO doğum sırasında öğrenecek. Aaa hamileymişim kızlar diye yazacak bize.![]()
Hayırlısı olsunUmutsuz olmaya of neden bu kadar negatifsin ya daha var ne alaka
Hepsinin algilamasi farkli canim. Bu artimed mi ? Artimed bu tesstte benim kasette cok koyuykrn acik cikarmisti. Ayni marka testle devam etmeye calisKıyıda kalmış buldum evde ama çıkmadı![]()
Hayır akşam eczaneye yetişebilirsem alıcam eşim gelmedenTest yaptınmı aşkım
bu test eski olabilir ya da beta algılaması daha yüksek olabilir kuzum.Kıyıda kalmış buldum evde ama çıkmadı![]()
Öyle tabi ben inanıyorum var sendeHayırlısı olsun![]()
Gündüz alma imkanın yok dimi hiçççHayır akşam eczaneye yetişebilirsem alıcam eşim gelmeden![]()
Artımed evetHepsinin algilamasi farkli canim. Bu artimed mi ? Artimed bu tesstte benim kasette cok koyuykrn acik cikarmisti. Ayni marka testle devam etmeye calis
Geçen ay almıştım çok eski değilbu test eski olabilir ya da beta algılaması daha yüksek olabilir kuzum.
Hiç aşkım. İşteyim hastalar var çıkamıyorum eczane açıldığında işteyim. Çıkışımada denk gelmiyor 15 dakka yürüme mesafesi eşim zaten yarım saat bekliyor beni gelince geç çıktığım için. İlk size atıcam ama sözzGündüz alma imkanın yok dimi hiççç
Ay ben görüyorum bişilerYaptım kuzummmmm
Ay hic korkma o zaman koyulasmayi takip ediyorum. Baktim esim bunu almis. Dedim nasil olsa cok koyu cikiyor ne kadar farkeder ama etti asiri silik cikardi cok sondadan koyulastiriyor. O zaman cok uzulmustum bende heralde degerim dusuyo demistim. Ama testten oluyor canim oyleArtımed eveterken gebelik aldırırım eşime bugün
Normalde ben hayalet çizgiden pek anlamam ama ben ince bir çizgi görüyorum. Fotoğrafta çok çıkmadığını da biliyorum. Eminim sen daha belirgin görmüşsündür. elinde test varsa 2 gün sonra yine bir test yapYaptım kuzummmmm
Sen eşine süpriz mi yapmak istiyorsun kuzum. Ondan mı öğrenmesin istiyorsun.Hayır akşam eczaneye yetişebilirsem alıcam eşim gelmeden![]()
Bende gördüm dünde vardı aslındaAy ben görüyorum bişiler![]()
İnşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın Allah razı olsunAy hic korkma o zaman koyulasmayi takip ediyorum. Baktim esim bunu almis. Dedim nasil olsa cok koyu cikiyor ne kadar farkeder ama etti asiri silik cikardi cok sondadan koyulastiriyor. O zaman cok uzulmustum bende heralde degerim dusuyo demistim. Ama testten oluyor canim oyle
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzHiç aşkım. İşteyim hastalar var çıkamıyorum eczane açıldığında işteyim. Çıkışımada denk gelmiyor 15 dakka yürüme mesafesi eşim zaten yarım saat bekliyor beni gelince geç çıktığım için. İlk size atıcam ama sözz![]()
Evet canım var her gün yapıyorum dünde biraz vardı gibiydi ama bugün biraz daha belli sanki daha 1 hafta var inşallah vardır koyulaşır kimyasal gebelik geçirdim geçen ay umarım olur bu ayNormalde ben hayalet çizgiden pek anlamam ama ben ince bir çizgi görüyorum. Fotoğrafta çok çıkmadığını da biliyorum. Eminim sen daha belirgin görmüşsündür. elinde test varsa 2 gün sonra yine bir test yap![]()
Aslında iş yerine internetten sipariş versen süper olurmuş bak.Hiç aşkım. İşteyim hastalar var çıkamıyorum eczane açıldığında işteyim. Çıkışımada denk gelmiyor 15 dakka yürüme mesafesi eşim zaten yarım saat bekliyor beni gelince geç çıktığım için. İlk size atıcam ama sözz![]()