• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gündüz alma imkanın yok dimi hiççç
Hiç aşkım. İşteyim hastalar var çıkamıyorum eczane açıldığında işteyim. Çıkışımada denk gelmiyor 15 dakka yürüme mesafesi eşim zaten yarım saat bekliyor beni gelince geç çıktığım için. İlk size atıcam ama sözz❤️

Artımed evet ☹️ erken gebelik aldırırım eşime bugün
Ay hic korkma o zaman koyulasmayi takip ediyorum. Baktim esim bunu almis. Dedim nasil olsa cok koyu cikiyor ne kadar farkeder ama etti asiri silik cikardi cok sondadan koyulastiriyor. O zaman cok uzulmustum bende heralde degerim dusuyo demistim. Ama testten oluyor canim oyle

Eklentiler

• IMG_1951.jpeg
    IMG_1951.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1940.jpeg
    IMG_1940.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 53
Ay hic korkma o zaman koyulasmayi takip ediyorum. Baktim esim bunu almis. Dedim nasil olsa cok koyu cikiyor ne kadar farkeder ama etti asiri silik cikardi cok sondadan koyulastiriyor. O zaman cok uzulmustum bende heralde degerim dusuyo demistim. Ama testten oluyor canim oyle
İnşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın Allah razı olsun 💜🥰 yarın belli olur akla Kara

Hiç aşkım. İşteyim hastalar var çıkamıyorum eczane açıldığında işteyim. Çıkışımada denk gelmiyor 15 dakka yürüme mesafesi eşim zaten yarım saat bekliyor beni gelince geç çıktığım için. İlk size atıcam ama sözz❤️
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰

Normalde ben hayalet çizgiden pek anlamam ama ben ince bir çizgi görüyorum. Fotoğrafta çok çıkmadığını da biliyorum. Eminim sen daha belirgin görmüşsündür. elinde test varsa 2 gün sonra yine bir test yap 😍
Evet canım var her gün yapıyorum dünde biraz vardı gibiydi ama bugün biraz daha belli sanki daha 1 hafta var inşallah vardır koyulaşır kimyasal gebelik geçirdim geçen ay umarım olur bu ay 🥹

Aslında iş yerine internetten sipariş versen süper olurmuş bak.

Back