- 24 Haziran 2023
- 642
- 988
- 23
- 29
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.221
Net çekebilir misin canım birazda ışıkla
Galiba artımed testte de gördüm hayalet ikinci çizgiyi ama fotoğraflardan tam anlaşılmıyor gibi canım hemen ekliyorum tekrarNet çekebilir misin canım birazda ışıkla
Aynen 3. Fotoğrafta görünüyorGaliba artımed testte de gördüm hayalet ikinci çizgiyi ama fotoğraflardan tam anlaşılmıyor gibi canım hemen ekliyorum tekrar
12.gün bugün yumurtlamadan itibaren ama garip bir şekilde laboquick de daha net görüyorum normal kaset test olmasına rağmenAynen 3. Fotoğrafta görünüyorKaç gün geçti yumurtlama üzerinden
Uçuk ve alnımda 4 tane sivilceBenim ilk defa dudağımda uçuk çıkmıştı ve hamile olduğumu öğrenmiştim
O sancı kışın Şubat ve Mart ayında olmuştu bende. Hayatımda ilk defa çektiğim bir sancıydı ve çok farklıydı. Dedim bu kesin yerleşme ağrısı falan. Bişi var yani. Hadi inşallah alalım güzel haberiniŞuan bildiğin doğum sancısı çektim bi 10 dakika rahim kasılması filan yaşadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o zaman da böyle olmuştu bi çok ağrılar hemen hemen aynı hayırlısı olsun inşallah sabah test yapcam bakalım
Laboquick epey güvenilir bir test İnşAllah doğrudur sonuç12.gün bugün yumurtlamadan itibaren ama garip bir şekilde laboquick de daha net görüyorum normal kaset test olmasına rağmen
Günaydıııın bebeğim
Sen de testi yarın mı yapacaksınGünaydın kızlarL A L seni bekliyoruz uyanmadinmi hadi teste
Erkenci anneler ve anne adaylarıGünaydıııın bebeğim
Hayırlısı kuzum, demek sende Ağustos gebesi olacaksınBen kırmızıları gördüm vala
Hayırlı olsun
Eşim 7 de uyanıyor bana da salça oluyor uykum açılıyorErkenci anneler ve anne adayları
Öyle gibi gornuyor kuzumHayırlısı kuzum, demek sende Ağustos gebesi olacaksın
Güncel Bat alim.
Tamam bebeğim ekledim.Kuzum ben kırmızıları gördüm yerimi alıyım 22 sat bat 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?