- 26 Aralık 2015
- 12.370
- 20.416
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #11.201
Kesinlikle katılıyorumBen de geçen seneye kadar ara ara koşuyordum. Şimdi onu bile bıraktım. Yürüyorum sadece. Herşey bebişler için
Aman canım kankam dikkat et kendine. Allahım yardımcın olsun inşallah. Tüm gebelerin Yardımcısı olsun şu sıcaklarda. Tansiyon önemli dikkat et kuzumAy kankan sıcaklarla bas etmeye calısıyor cok tansıyonum dusuyor kalıyorum olduğum yerde
Ben de gördüm canımMerhaba kızlar, bat'a 5 gün kala kaset test yaptım ben görüyorum ama siz de bakar mısınız?
Bi ateşte ölçseydin keşke sabahları neyse dur bakalım hayırlısı olur inşallahOlana kadar ben bu ateşten çatlamassam iyidir
Yarın ölçeyim nerden ölçem pekiBi ateşte ölçseydin keşke sabahları neyse dur bakalım hayırlısı olur inşallah
Ölç ama normal ateşini bilmiyoruz bi kaç kez takip etseydin yada ettin mi hiç fikrimiz olurdu dil altından ölçülüyor canım neyse sen yine test yap ölçsen bile gerçek ateşini bilmediğimiz için emin olamadımYarın ölçeyim nerden ölçem peki
Yarın sabah bekle beni testleÖlç ama normal ateşini bilmiyoruz bi kaç kez takip etseydin yada ettin mi hiç fikrimiz olurdu dil altından ölçülüyor canım neyse sen yine test yap ölçsen bile gerçek ateşini bilmediğimiz için emin olamadım
Gözlerim açık bekliyorum seni testleYarın sabah bekle beni testle
Danimarka da test fiyatları nasılYarın sabah bekle beni testle
Kızlarrr 28 Temmuz bat olanlar test yaptı mıııı
İnşallah çok teşekkür ederimBen de gördüm canımkoyulaştığını da göreceğiz inşallah
Teşekkür ederim canım cevabın için şimdi biraz rahatladım yapmaya devam ederimSanmıyorum çünkü ağır egzersizlerden kaçınmak gerek. Ben bayağı bayağı dambıllarımla (4-5-8 kg) ağrılık antrenmanı bütün vücut alt vücut üst vücut en az bir saatlik programlar yapıyordum haftada 3-4 gün ama onu azalttım. Özellikle ağır antrenmanlar hormonları etkiliyormuş yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş. Yürüyüş pilates bunların etki edeceğini düşünmüyorum
Koyulaşmış kuzumKızlar bu testlerimin kurumuş hali en üstte ki önceki günün alttaki bugünün
Ben yaptım bugün canım beta testi 0.10 çıktı daha halen kana geçmemiş olabilir varsaKızlarrr 28 Temmuz bat olanlar test yaptı mıııı
Acaba bu testlerin beta algılama seviyeleri mi farklıBu dünkü bak
Bence 11.günü bekle o zaman çıkabilir canım belirtilerde herkeste olacak değil sonuçta her gebelikte bile farklı olabiliyor14'ünde çatlama olmuştu yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı kızlar
Bugün innovita yaptım 8. Gün ama yine de bı içimden geldi çok çok hafif bir çizgi gördüm ama yarım saat geçmişti gri gibi de olunca umursamadım açıkçası. Göğüslerim epeyi büyüdü ama vücudumun bana oyun oynadığını düşünüyorum psikolojik olarak gogus buyumesi, damarlasmasi olabilir mi? Eşim de rüyasında test yaptığımi ve negatif olduğunu görmüş benim de pozitif konusunda pek umudum yok açıkçası tek Belirti göğüs ama psikolojik sanırımyarın 9. Gün miratech erken gebelik testi var çıkar mı bekliyim mi 10. Günü ya da 12yi
Sabah dayanamadim yaptım negatifti canımBence 11.günü bekle o zaman çıkabilir canım belirtilerde herkeste olacak değil sonuçta her gebelikte bile farklı olabiliyor
Net çekebilir misin canım birazda ışıklaKızlar artımed erken gebelik testi yaptım hiç bir şey çıkmadı fakat tekrar dün yaptığım laboquick kaset testi yaptım ikinci çizgi yine silik sizce erken gebelik testi yanılıyor mu?
Erken zaten canım bekleyelim birkaç günSabah dayanamadim yaptım negatifti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?