- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.873
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.261
Ay etiket yapamadım sana yazıcaktım yanıtla diyip yazayım bariİnofolic ben de regl biriminde kullanıyorum doğrusu o değil mi ? Yumurtladiktan sonra bıraktım ben devam etmedim.
Allah Allah çok ilginç reçetesiz antibiyotikte biraz şov olmuşyarın soracağım inşallah
Kız bişi olmazYok kuzum ben hep evde yaparım abur cubur çok vermem kızartma bile yapmıyorum neden böyle oldu anlamadım bi zararı olur mu ne gibi hastalıklar çıkar kontrol altına alınmazsa korktum açıkçası
Canımmm benim bir arkadaşım öyle oldu. Kız yazık idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu. Hamile kaldığı ayda sistit oldum diye doktora gitmiş hamile çıktı. Umarım senin de öyledir. Hatta ben de geçen aylarda sistit olmuştum. Bana hamilesin demişti de tabi beni tutturamadı.
Ben döngü boyunca kullanıyorum canım sadece regl olunca 4 5 gün içmedim sonra tekrar başladım.o ay işe yaramasa bile diğer aya kaliteli yumoşlar büyüsünUmarimBen gecen ay basladim ama dogru zamanda baslayamadim sanirim regl bitmisti. Sonra elime ulasti siparis. Hatta yumurtlama da oldukca gecikti. 18.günde oldu. O da bunun etkisi miydi acaba erken olsun derken iyice geciktirirmis Bir de şunu sorayim canim sana hazir denk gelmisken? Dongu boyunca mi kullaniyoruz yoksa yumurtlamaya kadar mi
Ya birşey di em 2 gündür bende aynı üdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gibime gelmişti ama inşallah gebeliktendirCanımmm benim bir arkadaşım öyle oldu. Kız yazık idrar yolu enfeksiyonu çok olurdu. Hamile kaldığı ayda sistit oldum diye doktora gitmiş hamile çıktı. Umarım senin de öyledir. Hatta ben de geçen aylarda sistit olmuştum. Bana hamilesin demişti de tabi beni tutturamadı.
Evet canım oluyor. 5 in altı negatif oluyorKızlar betam 3 olmuş şimdi bu sonuç sıfırlanmış oluyor mu acaba ?
Aa öylemi tamam takip edelim tabiAy etiket yapamadım sana yazıcaktım yanıtla diyip yazayım barikuzum döngümüz aynı tarifler sat ve bat umarım güzel haberler alırız takip edelim birbirimizi belirti olursa haberdar et beni de
Ama daha erken değil mi bir şey varsaca çıkmazKalbim kadar temiz bir test
Ben yine gölge görmeye başladımKalbim kadar temiz bir test
Valla bende görüyo gibiyim görmüyor gibiyimBen yine gölge görmeye başladım
Erken 9 gün var ama içime şüphe düştüAa öylemi tamam takip edelim tabiçalışmalar yeni başladı malum daha vakit var bakalım neler görücez
Ama daha erken değil mi bir şey varsaca çıkmaz
Ben bu yakınlarda bu sitede okudum. Çatlama olduktan sonra hatırlamadığım bi sebepten dr a gitmiş dr rahminde kalınlaşma var hamilelik olabilir demiş.Kızlar birşey sorucam bana progesteron tahlili yaptırdı doktor ama hcg yaptırmamış 1 hafta geçti yumurtlamamın üstünden perşembe kontrole gideceğim gebe olduğum ultrasonda belli olur mu
Neyse böyle testleri umursamıyoruz bize net çizgi lazımValla bende görüyo gibiyim görmüyor gibiyim
Aynen canım canım çektiğine yaptım ya zaten çok erkenNeyse böyle testleri umursamıyoruz bize net çizgi lazım
Senin yumurta çatlayalı kaç gün oldu?Erken 9 gün var ama içime şüphe düştü
Valla şu gölge gören kızlara hayranım ben hiç göremiyorum ama daha vakit var ilerleyen günlerde tekrarlarsın bakalım ne çıkacakErken 9 gün var ama içime şüphe düştü
Evet bizde de durum o geçen ay çok stres yaptım hamileydim ama kimyasal ile sonuçlandı nedense bu ay hiç stresim yok saldım gitti sankiAa öylemi tamam takip edelim tabiçalışmalar yeni başladı malum daha vakit var bakalım neler görücez
Ama daha erken değil mi bir şey varsaca çıkmaz
Benim hesabıma göre 11 gün galibaSenin yumurta çatlayalı kaç gün oldu?
Bizde görmek istediğimiz için görüyoruz kuzumValla şu gölge gören kızlara hayranım ben hiç göremiyorum ama daha vakit var ilerleyen günlerde tekrarlarsın bakalım ne çıkacak
Kalbim kadar temiz bir test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?