- 22 Şubat 2023
- 9.503
- 10.570
- 37
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.241
Ay bunları görünce hayatıma şükrediyorum. Eşimle işimle ahlakımla. Ağzımın tadı var çok şükür. Bunlar gibi değiliz. Dönsünler de kendilerine baksınlar.Konu bebek olunca demekki herkesin sapıtmış bir arkadaşı oluyor. Benim de var aynı anda karar verdik hamile kalmaya neler neler yaptılar önce hamile kalmak için. Adamla da eşim arkadaş adam uluorta işte biz hamile kalsın diye sabah iş saatinden 1 saat erken kalkıp yapıyoruz mu demedi yok efendim kanama devam ederken yapın etkili oluyor mu demedi. Yok efendim günde 3 kere yapın mı demedi. Şok olmuştuk. Muratlarına erdiler oldu çocukları bu sefer de ay canıım üzülmeyin olur sizin de moduna girdiler. En son düşük yaptım ne arafı ne sordu konuşmayı kestim vatsap durumuna ne aptalmışım ben başkaları üzülmesin diye mutluluğumu hep gizlemişim artık hep yaşicam falan yazmış. Ne rezil insandı ya evimde yedi içti bide. Neyse. Ama öyle mutsuz ki. Eşiyle aynı yerde çalışıyoduk. Eşinin yürümediği kadın kalmadı. En son kadınlar şikayet etti kovuldu okuldan düşünün. Allah biyerden aldı biyerden verdi diyorum. Bu kadar kötü olunmamalı