- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 567
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.301
Yaaaa hadi inşallahAğzından bal damlıyor bal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa hadi inşallahAğzından bal damlıyor bal
Ben korkuyorum yapmayaAğzından bal damlıyor bal
Korkma daha erken zaten bizim bat aynı senleBen korkuyorum yapmaya
Evet yaaaa baktin bende yaptım vala bilmiyorum ama daha erkenKorkma daha erken zaten bizim bat aynı senle
Kız testin arkasindan flaş tutup çekseneKorkma daha erken zaten bizim bat aynı senle
Yaptın mıEvet yaaaa baktin bende yaptım vala bilmiyorum ama daha erken
Yok ya daha yapmadim evde de yok olsaydi yapardim üşeniyorum gidip almayaYaptın mı
Ben aldım yolda geliyorKızlar bu testi mi alicaksiniz
Canım ne zaman yumurtlama oldu?Ağzından bal damlıyor bal
Yaa belli de olmaz tabi hazır hormonlar yükselmişler belki tutar kısmet bu işler umarım Allah en kısa zamanda hepimize nasip ederEvet bizde de durum o geçen ay çok stres yaptım hamileydim ama kimyasal ile sonuçlandı nedense bu ay hiç stresim yok saldım gitti sanki olmaz diye tahmin ediyorum çünkü hemen kimyasalın üzerine
İnşallah kopkoyu görürüz en kısa zamanda bu testleriBizde görmek istediğimiz için görüyoruz kuzum
AlKız testin arkasindan flaş tutup çeksene
Yazdım bebeğim görmedin galiba 11 günCanım ne zaman yumurtlama oldu?
Yaaa bu testi bende aldım yaaa yalancı pozitfi gösterdi bendeBen aldım yolda geliyor
Amin canımYaa belli de olmaz tabi hazır hormonlar yükselmişler belki tutar kısmet bu işler umarım Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder
İnşallah kopkoyu görürüz en kısa zamanda bu testleri
Sanki gölge gibi var mı adete kaç gün var senin canım
9 gün varSanki gölge gibi var mı adete kaç gün var senin canım
Yaaa prodüktör müüü bana hep negatif çıkarmıştıYaaa bu testi bende aldım yaaa yalancı pozitfi gösterdi bende
biraz varmış zaman9 gün var
Daha çooook varbiraz varmış zaman