- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.281
Vallaha mıEki Görüntüle 3270828
Ben görüyorum bişeyler var sanki inşallah koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaha mıEki Görüntüle 3270828
Ben görüyorum bişeyler var sanki inşallah koyulaşır
Kuzum benimde böyleydi baya baya erken öğrendim bende net çizgiyi 4 gün sonra görmüştüm inşallah kopkoyu kırmızı olurVallaha mı
Attığım fotoğrafta sen görmüyor musun ben görüyoruz bariz çizgiyi gölge gibi bakVallaha mı
Valla olursa bana süpriz olur canım aslında dedimya eşim geri çekilmeyle korundu ama benim içimde bi umut varKuzum benimde böyleydi baya baya erken öğrendim bende net çizgiyi 4 gün sonra görmüştüm inşallah kopkoyu kırmızı olur
Göremedim ben ya görüyo gibiyimdeAttığım fotoğrafta sen görmüyor musun ben görüyoruz bariz çizgiyi gölge gibi bak
İnşallah vardır inşallah çok aminValla olursa bana süpriz olur canım aslında dedimya eşim geri çekilmeyle korundu ama benim içimde bi umut var
İnşallah Allah’ımm hepimize nasip etsinİnşallah vardır inşallah çok amin
Hehehehe daha varmış adetine zaten bekle bakalım biliyorum o zamanlar benimde gelince ben senden de beter heyecan yapıcam kafayı yiyorum test yapmaktan ama bu ay yapmıcam inşallahGöremedim ben ya görüyo gibiyimde
Bende yapmaıcam dedim 9 gün kala dayanamadım daha fazlaHehehehe daha varmış adetine zaten bekle bakalım biliyorum o zamanlar benimde gelince ben senden de beter heyecan yapıcam kafayı yiyorum test yapmaktan ama bu ay yapmıcam inşallah
Amin canım inşallah kim evlat istiyorsa rabbim hepsine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende mayıs ayında hamile kaldım 6 haftalık olduğunda kese için doktora gittim ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim bahçesinde kanamam başladı hastanenin biraz yıprandım o yüzden sağlıklı bebişler nasip etsin dualarıma detay ekledimİnşallah Allah’ımm hepimize nasip etsin
Bakalım ben kaç gün kala dayanıcam bende böyle diyorum bakma eşimden para almıyorum gidip yine stok yaparım test diye ne lazımsa ona söylüyorum ona aldırıyorum elime nakit geçmesin diyorumBende yapmaıcam dedim 9 gün kala dayanamadım daha fazla
Hadi bakalım ikinize de vesile olur inşallah yaaaa benim bugün kargoya verildi bir iki güne gelir herhaldebenimki de şu an bundan :) ilk kullandığım toz olandandı ikinci kutuya geçtiğimde toz olandan bulamadım evin çevresinde bende bundan aldım :) iyi ki yazdın bugün içmeyi unutmuşum hemen içicem
Aynı süreci bende yaşadım kuzum geçen ay çok zordu cidden Allahım bir daha yaşatmasınAmin canım inşallah kim evlat istiyorsa rabbim hepsine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende mayıs ayında hamile kaldım 6 haftalık olduğunda kese için doktora gittim ve kimyasal gebelik olduğunu öğrendim bahçesinde kanamam başladı hastanenin biraz yıprandım o yüzden sağlıklı bebişler nasip etsin dualarıma detay ekledim
Çok mantıklı senin kaç günün varBakalım ben kaç gün kala dayanıcam bende böyle diyorum bakma eşimden para almıyorum gidip yine stok yaparım test diye ne lazımsa ona söylüyorum ona aldırıyorum elime nakit geçmesin diyorum
Kuzum 29 u olmam gerekiyor sende mi geçen ay kimyasal yaşadınÇok mantıklı senin kaç günün var
Buradaki gevurlar düşük dedi ama bana kimyasal gibi geldi yani bence öyle kuzumKuzum 29 u olmam gerekiyor sende mi geçen ay kimyasal yaşadın
Kızlar bu testi mi alicaksiniz
Aynen cnm hala adet olmadım Yarın sabah önemli benim için gecikme yaşamam geneldeKuzum benim de bat bugün diye tahmin ediyorum benim de adetim gelmedi. Testim negatif. Umarım bebişlerimiz bizimledir. Yarın sabah ilk idrarla bir daha yapalım
Kız valahi bende gördüm sanki sen filtre ekleyince yaaaa canımmGöremedim ben ya görüyo gibiyimde
Ağzından bal damlıyor balKız valahi bende gördüm sanki sen filtre ekleyince yaaaa canımm