- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.121
Maşallahhhh o kadar azimli değilim galiba uykum ağır basıyoYapabilirsin bence..ben saat işine pek takılmıyorum. Gece 4de alarm kurup uyanıp ovu testi yapmışlığım var benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahhhh o kadar azimli değilim galiba uykum ağır basıyoYapabilirsin bence..ben saat işine pek takılmıyorum. Gece 4de alarm kurup uyanıp ovu testi yapmışlığım var benim
Ah keşke canım ama çıkmıyooooor halaBana siz hamilesiniz gibi geliyor ama inşallah öyledir
Olur bebeğim neden olmasınTelegram instagram falan olmasa da olur. Kadınlar kulübü çatısı altında, legal olarak?
Hormonlar tavan tabiYok yok bizde değildi Ağustos annelerinin tartışmasına denk gelmiştim ne alakaysam
Çok teşekkür ederim bebeğimEvet canım, bennce başla değerlendirmelere bugünden itibaren.
Çok teşekkür ederim canım benimÖyle gibi görünüyor kuzum
Benim dediğim grup 2023 Ağustos anneleri grubu canım gruplar farklı sanırımAynen çok büyük tartışma oldu aralarında biriyle konuşuyorum bebişi 5 aylık
Var bebeğim ama cennette Son haftalarda kaybettim.Senin çocuğun var o zaman dimii ben ilk sanıyordum
Fenaydı vallaHormonlar tavan tabi
Sen böyle yazınca. Tam alacaktım sonra Koşa koşa gittim test çekmeceme baktım. 22 ovulasyon, 15 gebelik testim var. Bu ay beni idare ederKızlar hepsiburada epedy satıcısından freely gebelik testi aldım 10 lu. Normalde 60 tl idi ama 35 tl kupon verdi bana özel mi bilmiyorum bir bakın almak isteyen varsa. Bu arada Premium üyeyim hepsiburadada. Ay 25 liraya 10 test aldım hem de freely çok iyi oldu melisaa93 edahandro @simurgggg almak isteyen kızlar bakın bir
Evet bence yumurtlama oluyor canım Bakalım yükselmeye devam edecek miKızlar selam ateş tablom bu şekilde bugün yumurta akı akıntım da geldi bu yumurtluyorum demek mi doğru mu anladım melegim can melisaa93 ve diğer kızlar Eki Görüntüle 3296789
O zaman senin dediğin yeni olmuşBenim dediğim geçen senenin..ne oluyor bu ağustosa topiclerineBenim dediğim grup 2023 Ağustos anneleri grubu canım gruplar farklı sanırım
Yaa çok iyi Bende bakıyım canımKızlar hepsiburada epedy satıcısından freely gebelik testi aldım 10 lu. Normalde 60 tl idi ama 35 tl kupon verdi bana özel mi bilmiyorum bir bakın almak isteyen varsa. Bu arada Premium üyeyim hepsiburadada. Ay 25 liraya 10 test aldım hem de freely çok iyi oldu melisaa93 edahandro @simurgggg almak isteyen kızlar bakın bir
Evet hatırlıyorum ilk bir kaç ay hamilelik ihtimali artıyormuş umarım güzel haber alırız birlikte bu ayBen de temmuzda çekildim canım. Güzel neticeler alırsın umarım
Aaa hepsini seviyorsan neden yiyemedin ki. Biraz yoğun oluyor ağır geldi herhalde çay kaşığı ile yemeyi denesen yine faydası olur diye düşünüyorum.Çörek otu felaketmis kizlar ya yapan nasil yapiyor coook zor. Corek otunu balı ve tarcini ayri ayri cok severim. O yuzden burda yazilinca cok kolay gibi gelmisti sabah 1tatli kasigini zor yuttum hic devam edebilecegimi de sanmiyorum
Aynen çok büyük tartışma oldu aralarında biriyle konuşuyorum bebişi 5 aylık
Kızlar öyle bir anlattınız ki yani nasıl bir kavga çıkmış olabilir merak ettim sonuçta kimse kimseyi reelde tanımıyorBenim dediğim grup 2023 Ağustos anneleri grubu canım gruplar farklı sanırım
Evet evet bı kaç ay önce olduO zaman senin dediğin yeni olmuşBenim dediğim geçen senenin..ne oluyor bu ağustosa topiclerine
Benim haberim yoktu kendi aranızda kurmuşsunuz ayrımcılık muhabbeti donmusEvet hatırlıyorum ilk bir kaç ay hamilelik ihtimali artıyormuş umarım güzel haber alırız birlikte bu ay
Aaa hepsini seviyorsan neden yiyemedin ki. Biraz yoğun oluyor ağır geldi herhalde çay kaşığı ile yemeyi denesen yine faydası olur diye düşünüyorum.
Kızlar öyle bir anlattınız ki yani nasıl bir kavga çıkmış olabilir merak ettim sonuçta kimse kimseyi reelde tanımıyor
İşte hamişler demişki gelin whatsap grupu yaratak bir birilerine numarayı vermişler giden gitmiş burdan kalanda kalmışEvet hatırlıyorum ilk bir kaç ay hamilelik ihtimali artıyormuş umarım güzel haber alırız birlikte bu ay
Aaa hepsini seviyorsan neden yiyemedin ki. Biraz yoğun oluyor ağır geldi herhalde çay kaşığı ile yemeyi denesen yine faydası olur diye düşünüyorum.
Kızlar öyle bir anlattınız ki yani nasıl bir kavga çıkmış olabilir merak ettim sonuçta kimse kimseyi reelde tanımıyor
Dur bakayım ilk sayfadaki listede kim varsa hepsini bi konuya etiketleyeyim Çoğu ben ne alaka niye etiketlendim ki acaba der. Öyle öyle bi iki muhabbet döner belkiOlur bebeğim neden olmasın