- 13 Aralık 2022
- 7.772
- 7.406
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #40.161
Valla benimde korkum o bugün ceza alışta göremezsem diye naparım sizsizDeneyek istiyorsanben ceza yesem sizsiz duramam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benimde korkum o bugün ceza alışta göremezsem diye naparım sizsizDeneyek istiyorsanben ceza yesem sizsiz duramam
Sizin yaşlardayken okadar çocuk istemiyordum siz iyi yapıyorsunuz sonradan zor oluyorSende iyiki varsın bizde seni seviyoruz canım ama sana bu pes etmeyi yakıştıramadım ne varmış yaşında şu kafadan çık lütfen duymamış olayım denemeyeceğini
Konu sensin şuan değiştirme lütfen bırakmıcaksın tamam mı denemeyi ben çok inanıyorum lütfenSizin yaşlardayken okadar çocuk istemiyordum siz iyi yapıyorsunuz sonradan zor oluyor
Benim öyle olmuştu mailimle ilgili bir problem olmuştu ve hesabım gitti. Kızlar profil fotomdan tanıdı çok şükürValla benimde korkum o bugün ceza alışta göremezsem diye naparım sizsiz
Kaç yaşındasın canımSizin yaşlardayken okadar çocuk istemiyordum siz iyi yapıyorsunuz sonradan zor oluyor
Kız biz uslu cocuklarız almayız ceza ve bir an niqu ceza alıyorValla benimde korkum o bugün ceza alışta göremezsem diye naparım sizsiz
Ay aman Allahım bıde aynı kişinin başka hesap kullanmasında yasakmışBenim öyle olmuştu mailimle ilgili bir problem olmuştu ve hesabım gitti. Kızlar profil fotomdan tanıdı çok şükür
Biseyler görürsem atarım buraya da kuzumDaha iyi vaktinin olmaması canım kendini dinliyo insan yoksa ayy hadi bakalım bişeycik kalmadı hayırlı haberler olsun inşallah
Adetten sonra sizin sayenize devam ederim edersemKonu sensin şuan değiştirme lütfen bırakmıcaksın tamam mı denemeyi ben çok inanıyorum lütfen
Alcaksakta hepimiz aynı anda alalımKız biz uslu cocuklarız almayız ceza ve bir an niqu ceza alıyor
Ahaha yaa kankam sus allah korusunValla benimde korkum o bugün ceza alışta göremezsem diye naparım sizsiz
Etcen etcen ben seni rahat bırakmam merak etmeAdetten sonra sizin sayenize devam ederim edersem
İşte o olmuyor malesefAlcaksakta hepimiz aynı anda alalım
39 oldum canımKaç yaşındasın canım
Hiçte belli olmaz valla buranın kurallarını ben bılmıyorum bır gün olabılrıdeAhaha yaa kankam sus allah korusun
Canım sen de iyiki varsın umarım bu ay güzel haberini sonunda alırsın ve bu söylediğin sözler de öylece kalır ve hamişler grubuna geçersin. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım. Zaman geçtikçe umutlar tükeniyor biliyorum ki sen daha tecrübelisin umudumuzun kaybolmaması dileklerimleKızlar yaaa hepinizi çok seviyorum, hem herkes yardımcı olmaya çalışıyor birbirine hem de benzer şeyleri yaşadığımız için seviyoruz bilmiyorum, ben bu aydan sonra denemeyebilirim hepinizi de merak edicem belki topik devam ederse okurum yine arada neler yaptığınızı yaştan dolayı her ay her ay devam edemiyecektir yine sanırım. Bu ay bile topik sayesinde devam ettim bence. Niye yazıyorum öyle içimden geldi duygusallaştım zaten adet hormonları her ay böyle olurum içten içe yaşarım, eşimle bir paylaşmam herzaman. şimdi siz varsınız yazmak istedim iyiki varsınız
Bekliyorum sabırsızlıklaaaBiseyler görürsem atarım buraya da kuzum
Aaaa nedenmıs Allah Allahİşte o olmuyor malesef
Tamam canımmm çok teşekkür ederimBen o akıntıdan bir iki gün sonra çatlama oluyır kuzum degerlendirmeye devam et
Aay evet çok sıkıntılı işlerAy aman Allahım bıde aynı kişinin başka hesap kullanmasında yasakmış