- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.221
Üstünde 3-4 damla damlatın yazıyordu ben özellikle 3 damla damlattım bazısı çok damlatıyor darmadağınık bi görüntü oluyor öyle olmasın diye ama bilmiyorum ki.Test dağılmış gibi sanki kuzum
40.dk da foto çektim hala pembeİlk dakikalarda pembeleşiyor ama sonrasında pembeleştiğini hiç görmedim bebeğim test bozuk olabilir
Test dağılmış gibi çatlamadan sonra kaçıncı gün kuzum?Negatif canım. 10.dklarda bişey görür gibi oldum. Çok incelemekten galiba. Ama net bişey göremedim. Üstten ışık falan tuttum yoktu yani. 20.dk da fotosunu çekeyim bari diye aklıma geldi ama artık test pembeleşmeye başlamıştı. Freely sararmadan önce pembeleşiyor mu bilmiyorum. O evrede foto çektim.
edahandro testi erken yaptım. 11.gün ovulasyon testi yapar gibi yapılan test-20.dk.
bence bozuk canım.3 damla normalde yeterli bende hep 3 damla damlatırım ama hiç böyle olmadı40.dk da foto çektim hala pembeİlk fotonun biraz daha t çizgisi civarına toparlanmış hali. Test bozuk heralde değil mi?
Net öğrenmek için idrar testleri bazen göstermeyebiliyor az önce eşim aradı akşam hastaneye gidicez dedi ben dış gebelik geçirdim için korkuyo o yüzdeno zaman ateşin için yorum yapmak zor :) kan daha yıpratıcı ya bu erkeklerde kendi vermiyor ya kanı sorun çözdüklerini sanıyorlar
hmm anladım canım. inşAllah tekrardan sağlıklı gebelik yaşarsın :)Net öğrenmek için idrar testleri bazen göstermeyebiliyor az önce eşim aradı akşam hastaneye gidicez dedi ben dış gebelik geçirdim için korkuyo o yüzden
Test bozuk o zaman kuzum çünkü ben 4 damlatıyordum hiç böyle olmadıÜstünde 3-4 damla damlatın yazıyordu ben özellikle 3 damla damlattım bazısı çok damlatıyor darmadağınık bi görüntü oluyor öyle olmasın diye ama bilmiyorum ki.
AMİNN canım inşallahhmm anladım canım. inşAllah tekrardan sağlıklı gebelik yaşarsın :)
Atsana şuan kuzum şuanki halini40.dk da foto çektim hala pembeİlk fotonun biraz daha t çizgisi civarına toparlanmış hali. Test bozuk heralde değil mi?
golden-snitch canım beta sonucun çıkmadı mı hala?
Hayır kızlar çıkmadı henüz yarım saate çıkar sanırımgolden-snitch kuzum çıkmadı mı sonuççç
Heyecanla bekliyoruzHayır kızlar çıkmadı henüz yarım saate çıkar sanırım
Erken gebelikte çok silik bir gölge var gibi ama canım emin değilimKızlarrr merhaba hepinizeeee bana bi akıl verin benim dün bat günümdü olmadım bugünde yok gelen giden kiii günüm şaşmaz gününde olan biriyim yumurtlamam reglin 16.günü çatlamam 20.günü oldu test yaptım demin bi normal bi erken ama bişe yok sanırım ya sizlerde bi baksanıza
11.gün canımTest dağılmış gibi çatlamadan sonra kaçıncı gün kuzum?
Öğle saati yapılınca böyle oluyor demek:)bence bozuk canım.3 damla normalde yeterli bende hep 3 damla damlatırım ama hiç böyle olmadı
Bana denk geldi heralde ya da sabah yerine bu saatte bol suyla yapınca böyle olduTest bozuk o zaman kuzum çünkü ben 4 damlatıyordum hiç böyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?