- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #34.621
Hımmm anladım bebegim. Saglıkla gelsinlerde her yere yazarızKuzum benim mart sonu. Ama oraya da yazıyorum ara aranisana falan kayarsam diye
Vücut yapini bilemem canım ama içinin rahat etmesi açısından gün aşırı yapabilirsiniz belkiBende öyle düşünüyorum sonra da hesabı bırakırım diye düşündüm yeterli olur mu canım
Yoo etmedim ama edebilsem ederdim çünkü gına gelmiştiyarın bir ara vermeyi düşünüyordum sen öyle mi yaptın canım devam mı ettin
Bana hep pik günü daha degerliymis gibi geliyorYoo etmedim ama edebilsem ederdim çünkü gına gelmiştihatta biz tam çatlama gününü de değerlendiremedik
Ayy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahBen şu an hamileyim dün adet gunumdu normalde. Bugün adet sancisi gibi ağrılarım oldu kasıklarımda. Normal bir zamanda kesin regl oldum diyip lavaboya koşardım bugünkü ağrım da o şekildeydi ara ara geldi ama devamlı değildi
Çok sağol canım açıklama için bir gün ara vereyim inşallah benim de tutarVücut yapini bilemem canım ama içinin rahat etmesi açısından gün aşırı yapabilirsiniz belkibiz 11-12-13-15 Ağustos olarak değerlendirmistik, 12si akşam dediğin gibi benim de ağrım oldu ama ilk defa biraz fazla hissettim kesik atiyorlarmis hissi gibiydi 13te de az az ağrım oldu akşam silikti ( benim sabah pik akşam silik oluyor genelde) ben de 14u çatladı diye düşünmüştüm ama o günü de degerlendirmedik spermler içeride nasıl olsa diye 15 değerlendirdik bakınca 15 garanti olsun diyeydi asıl olay 12-13u civarı oldu zaten :) spermler de azalıyor sonuçta arka arkaya olunca biraz uretilmeli bence 4 gün çok güzel değerlendirmissiniz tabii yine eşinle senin kararin canım o şekilde için rahat olacaksa 5. Gün de devam edersiniz
Bana da gına gelmek üzere neyseki çarşamba tatilYoo etmedim ama edebilsem ederdim çünkü gına gelmiştihatta biz tam çatlama gününü de değerlendiremedik
Amin canım inşallahÇok sağol canım açıklama için bir gün ara vereyim inşallah benim de tutarAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende 15.gün ultra pik gördüm 16.gün yine pikti ama önceki gün kadar değildi. 17.günde çatladığını düşünüyorum ama program 16.güne çatlama çizgisi çektiBana hep pik günü daha degerliymis gibi geliyorspermler önden gitmiş elenenler elenmiş ulasabilenler ulaşmış yumurta salindigi an hemen kavuşacaklar
Bana da öyle geliyor çatladıktan sonra motive azalıyorBana hep pik günü daha degerliymis gibi geliyorspermler önden gitmiş elenenler elenmiş ulasabilenler ulaşmış yumurta salindigi an hemen kavuşacaklar
Süper zamanlamaBana da gına gelmek üzere neyseki çarşamba tatil
aynen o gün boş geçilmez yani umarım kaytarmazsamSüper zamanlamaboş geçmeyin
Yok sen kaytarmazsınaynen o gün boş geçilmez yani umarım kaytarmazsam
Bence muhteşem bir değerlendirme olmuşbende 15.gün ultra pik gördüm 16.gün yine pikti ama önceki gün kadar değildi. 17.günde çatladığını düşünüyorum ama program 16.güne çatlama çizgisi çekti17. Günü değerlendiremedik 3 öncesi 1 sonrası şeklinde oldu. İnşAllah tutar
Kuzum senin test günü ne zaman. Var mı bi belirtiSüper zamanlamaboş geçmeyin
Evet evet pik daha bı guven veriyor çatlasa da orada var zaten diye ama çatlama gününde ya yetisemezlerse bulamazlarsa diye düşünüyorumBana da öyle geliyor çatladıktan sonra motive azalıyor
Hı hı daha yazarken vazgeçmişimYok sen kaytarmazsın
Geçen gün sperm testini didik didik ettim nereye gidiyo bunlar diye anlamlarına filan baktım sorun görünmüyor ama karşılaşamıyırlarEvet evet pik daha bı guven veriyor çatlasa da orada var zaten diye ama çatlama gününde ya yetisemezlerse bulamazlarsa diye düşünüyorum
Zamanı var bebislerin biz ne yaparsak yapalım o zamandan önce gelmeyeceklerGeçen gün sperm testini didik didik ettim nereye gidiyo bunlar diye anlamlarına filan baktım sorun görünmüyor ama karşılaşamıyırlar
Amin canım dua et bana da olur mu hamilesin senZamanı var bebislerin biz ne yaparsak yapalım o zamandan önce gelmeyeceklerpozitif ol içini ferah tut sen olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?